28 ianuarie 2015

Capture NX-D 1.1.0 este acum disponibila!

Nikon a anuntat ieri cea mai noua versiune a Capture NX-D, software-ul de procesare care exploateaza intregul potential al aparatului foto si al obiectivului, pentru a prelucra imaginile inregistrate de un aparat foto digital Nikon.


Modificari care se aplica atat versiunii pentru Windows, cat si versiunii pentru Macintosh

    Se asigura compatibilitate pentru D5500, COOLPIX L31 (nelansat in Japonia), COOLPIX L32, COOLPIX S3700 si COOLPIX S2900 (nelansat in Japonia).  
    Cand se utilizeaza Capture NX-D pentru editarea fisierelor care au fost editate anterior cu Capture NX 2, acum este posibila ajustarea suplimentara a editarilor efectuate cu Capture NX 2.
    - Totusi, numai elementele din sectiunea Develop (Dezvoltare) a listei de editare din Capture NX 2 pot fi ajustate cu Capture NX-D. In plus, imaginile care au fost editate utilizand Color Efex Pro pot fi editate dupa ce setarile sunt readuse la valorile lor originale.
    Un element PF Flare Control (Control pete luminoase PF) a fost adaugat la paleta Camera and Lens Corrections (Corectii aparat foto si obiectiv).
    - Acest element poate fi utilizat pentru a reduce petele luminoase (inelare, circulare etc.) cauzate de sursele de lumina puternice in imaginile inregistrate cu obiectivele compatibile.
    O optiune Revert to Last Saved State (Revenire la ultima stare salvata) a fost adaugata la meniul Adjust (Reglare).
    - Aceasta optiune reseteaza reglarile aplicate cu Capture NX-D.
    O optiune Launch Camera Control Pro 2 (Lansare Camera Control Pro 2) a fost adaugata la meniul Tool (Instrument).
    Urmatoarele probleme au fost rezolvate.
    - Cand erau deschise imagini asupra carora fusese aplicata functia Control distorsiune, marginile erau conturate cu culori.
    - Cand se aplica functia de Reducere zgomot, aplicatia se inchidea pe neasteptate.
    - Cand era afisata o imagine RAW inregistrata cu un aparat foto care nu accepta sistemul Picture Control (D2XS, D2X/D2HS, D2H, D1X, D1H, D1, D200, D100, D90, D80, D70S, D70, D60, D40X, D40), se afisa pictograma care indica faptul ca imaginea era editata, chiar daca imaginea nu fusese de fapt editata.
    - Cand se aplica functia Quick Adjust (Reglare rapida) asupra imaginilor RAW inregistrate cu un Picture Control setat pe Neutra, Uniform sau Monocrom si pentru care era selectata optiunea Recorded Value (Valoare inregistrata) in paleta Picture Control, valoarea Quick Adjust (Reglare rapida) revenea la „0.00” cand imaginile erau afisate din nou in Capture NX-D dupa ce aplicatia fusese inchisa si lansata din nou.
    - Pentru imaginile JPEG si TIFF putea fi selectata o setare de Reducere zgomot denumita Better Quality 2013 (Calitate mai buna 2013).

Modificari suplimentare in versiunea pentru Windows

    Urmatoarele probleme au fost rezolvate.
    - In Windows 7 sau intr-un sistem de operare anterior nu se puteau selecta mai multe imagini din dosarul My Pictures (Imaginile mele) in vederea copierii sau mutarii.
    - Cand se salvau fisiere cu nume de fisier diferite utilizandu-se functia Convert Files (Conversie fisiere), noile nume de fisiere nu erau reflectate corect.

Modificari suplimentare in versiunea pentru Macintosh

    Se asigura compatibilitate pentru OS X versiunea 10.10.1.
    OS X in versiunea 10.7.5 nu mai este compatibil.Capture NX-D 1.1.0 pentru Windows

Capture NX-D 1.1.0 pentru Macupgrade, aplicatie software, capture nx-dAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

 
 
Articole recente
Ne face placere sa va anuntam ca Nikon Z 9, cel mai avansat aparat foto de varf din istoria companiei, a obtinut cel mai mare scor - 94% - dintre toate aparatele testate de site-ul de specialitate, obtinand si premiul "DPReview’s Gold". "Z...
citeste tot
Bucuresti, 21 aprilie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte lansarea Versiunii 1.2.0 a software-ului NX Field - sistemul sau de fotografiere de la distanta pentru agentiile foto profesionale. Actualizarea de software...
citeste tot
Bucuresti, 14 aprilie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte noul firmware pentru aparatul foto mirrorless de top Z 9 si pentru aparatele foto mirrorless Z 7II si Z 6II. In plus, Nikon anunta astazi dezvoltarea gripului...
citeste tot
Bucuresti, 6 aprilie 2022 - Nikon are placerea sa prezinte astazi un obiectiv de super-telefotografie extrem de portabil cu distanta focala fixa, pentru fotografiere pe intregul cadru - NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S. Pasari, natura salbatica, avioane,...
citeste tot
Bucuresti, 17 ianuarie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea versiunii 1.1.0 a software-ului NX Field, un sistem de fotografiere de la distanta destinat fotografilor profesionisti si agentiilor de stiri...
citeste tot
Bucuresti, 19 ianuarie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte un nou obiectiv de super-telefotografie pentru fotografiere pe intregul cadru, cu distanta focala fixa si teleconvertor incorporat - NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC...
citeste tot
Nikon are placerea sa anunte astazi ca versiunea de firmware 1.10 pentru aparatul foto mirrorless de top Z 9 este programata pentru lansare si va fi disponibila pentru descarcare pe 5 ianuarie 2022 prin centrul de descarcare Nikon si prin aplicatia...
citeste tot
Bucuresti, 14 decembrie 2021 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte lansarea unui nou obiectiv cu zoom standard pentru fotografiere pe intregul cadru. NIKKOR Z 28-75mm f/2.8 se mandreste cu un interval de zoom versatil, de...
citeste tot
Bucuresti, 18 noiembrie 2021 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea celui mai mic si mai usor obiectiv cu distanta focala fixa din seria Z de pana acum, pentru fotografiere pe intregul cadru: NIKKOR Z 28mm...
citeste tot
    O infinitate de cuvinte nu ajung pentru a descrie minunatul Maramures. Oare cate fotografii ar trebui realizate pentru a-i arata frumusetile?      Foto: Gabriel Motica     Foto: Gabriel Motica ...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2022. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.