28 ianuarie 2015

Capture NX-D 1.1.0 este acum disponibila!

Nikon a anuntat ieri cea mai noua versiune a Capture NX-D, software-ul de procesare care exploateaza intregul potential al aparatului foto si al obiectivului, pentru a prelucra imaginile inregistrate de un aparat foto digital Nikon.


Modificari care se aplica atat versiunii pentru Windows, cat si versiunii pentru Macintosh

    Se asigura compatibilitate pentru D5500, COOLPIX L31 (nelansat in Japonia), COOLPIX L32, COOLPIX S3700 si COOLPIX S2900 (nelansat in Japonia).  
    Cand se utilizeaza Capture NX-D pentru editarea fisierelor care au fost editate anterior cu Capture NX 2, acum este posibila ajustarea suplimentara a editarilor efectuate cu Capture NX 2.
    - Totusi, numai elementele din sectiunea Develop (Dezvoltare) a listei de editare din Capture NX 2 pot fi ajustate cu Capture NX-D. In plus, imaginile care au fost editate utilizand Color Efex Pro pot fi editate dupa ce setarile sunt readuse la valorile lor originale.
    Un element PF Flare Control (Control pete luminoase PF) a fost adaugat la paleta Camera and Lens Corrections (Corectii aparat foto si obiectiv).
    - Acest element poate fi utilizat pentru a reduce petele luminoase (inelare, circulare etc.) cauzate de sursele de lumina puternice in imaginile inregistrate cu obiectivele compatibile.
    O optiune Revert to Last Saved State (Revenire la ultima stare salvata) a fost adaugata la meniul Adjust (Reglare).
    - Aceasta optiune reseteaza reglarile aplicate cu Capture NX-D.
    O optiune Launch Camera Control Pro 2 (Lansare Camera Control Pro 2) a fost adaugata la meniul Tool (Instrument).
    Urmatoarele probleme au fost rezolvate.
    - Cand erau deschise imagini asupra carora fusese aplicata functia Control distorsiune, marginile erau conturate cu culori.
    - Cand se aplica functia de Reducere zgomot, aplicatia se inchidea pe neasteptate.
    - Cand era afisata o imagine RAW inregistrata cu un aparat foto care nu accepta sistemul Picture Control (D2XS, D2X/D2HS, D2H, D1X, D1H, D1, D200, D100, D90, D80, D70S, D70, D60, D40X, D40), se afisa pictograma care indica faptul ca imaginea era editata, chiar daca imaginea nu fusese de fapt editata.
    - Cand se aplica functia Quick Adjust (Reglare rapida) asupra imaginilor RAW inregistrate cu un Picture Control setat pe Neutra, Uniform sau Monocrom si pentru care era selectata optiunea Recorded Value (Valoare inregistrata) in paleta Picture Control, valoarea Quick Adjust (Reglare rapida) revenea la „0.00” cand imaginile erau afisate din nou in Capture NX-D dupa ce aplicatia fusese inchisa si lansata din nou.
    - Pentru imaginile JPEG si TIFF putea fi selectata o setare de Reducere zgomot denumita Better Quality 2013 (Calitate mai buna 2013).

Modificari suplimentare in versiunea pentru Windows

    Urmatoarele probleme au fost rezolvate.
    - In Windows 7 sau intr-un sistem de operare anterior nu se puteau selecta mai multe imagini din dosarul My Pictures (Imaginile mele) in vederea copierii sau mutarii.
    - Cand se salvau fisiere cu nume de fisier diferite utilizandu-se functia Convert Files (Conversie fisiere), noile nume de fisiere nu erau reflectate corect.

Modificari suplimentare in versiunea pentru Macintosh

    Se asigura compatibilitate pentru OS X versiunea 10.10.1.
    OS X in versiunea 10.7.5 nu mai este compatibil.Capture NX-D 1.1.0 pentru Windows

Capture NX-D 1.1.0 pentru Macupgrade, aplicatie software, capture nx-dAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

 
 
Articole recente
Bucuresti, 16 septembrie 2020 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, prezinta astazi doua noi obiective NIKKOR Z: NIKKOR Z 50mm f/1.2 S, primul obiectiv Z cu distanta focala fixa, cu f/1.2 si NIKKOR Z 14-24mm f/2.8 S – cel mai scurt zoom din...
citeste tot
Pentru al cincilea an consecutiv, Nikon este partener al Festivalului International de Arta Speologica SpeoArta, eveniment organizat de Clubul de speologie Polaris sub egida Federatiei Române de Speologie. Festivalul va avea loc in...
citeste tot
Membrul NPS Valentin Tulea a folosit aparatul mirrorless Nikon Z 7 impreuna cu obiectivul NIKKOR AF-S 70-200mm f/2.8G VRII, atasat prin intermediul adaptorului FTZ, pentru a suprinde piesa de teatru Mazurka pe scena Teatrului Dramaturgilor...
citeste tot
Nikon a anuntat recent castigarea a patru premii EISA 2020-2021, pentru Nikon Z50, Nikon D780, NIKKOR AF-S 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR si NIKKOR Z 85mm f/1.8 S.   Premiul "Best Buy Camera" acordat de catre Asociatia Europeana pentru...
citeste tot
Fotograful Sebastian Marcovici a documentat Turul Ciclist al Sibiului 2020, desfasurat in perioada 23-26 iulie, folosind aparatele Nikon Z 6, Nikon D850, Nikon D4 si obiectivele NIKKOR AF-S 14-24mm f/2.8 si NIKKOR AF-S 70-200mm f/2.8...
citeste tot
Bucuresti, 21 iulie 2020 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, anunta astazi Nikon Z 5 – noul membru al familiei mirrorless Nikon Z. Pe langa aparatul foto, se lanseaza si obiectivul portabil NIKKOR Z 24-50mm f/4-6.3, cel mai scurt si mai...
citeste tot
Recent am avut placerea sa testez un Nikon Z50. Primul lucru pe care il pot spune este ca tehnologia mirrorless vine cu foarte multe avantaje, incat ii poate convinge chiar si pe fanii DSLR-ului sa faca un upgrade.         Am...
citeste tot
Adaptorul Nikon FTZ permite utilizarea obiectivelor cu montura F cu motor de focalizare integrat silentios pe aparatele mirrorless Nikon Z6, Z7 si Z50. Cu ajutorul acestui adaptor beneficiezi de stabilizare pe obiectivele cu montura F (20 mm, 35 mm,...
citeste tot
Teatrelli, o galerie privata si un teatru public si-au unit fortele pentru a promova si a celebra arta contemporana in cele mai diverse forme de exprimare, intr-o perioada in care dialogul si schimbul cultural sunt mai importante ca...
citeste tot
In februarie 2019 testam pentru prima data mirrorlessul Z6 intr-o tura foto alaturi de Nikon. A fost dragoste la prima vedere si chiar din primele clipe m-am acomodat perfect cu el, meniul, butoanele si ergonomia, toate fiindu-mi familiare de pe...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.