07 mai 2013

Capture NX 2.4.2 si ViewNX 2.7.5 disponibile pentru descarcare

Nikon a anuntat astazi noi versiuni pentru aplicatiile sale de navigare si conversie NEF, ViewNX 2 si Capture NX 2, ambele rezolvand o problema intalnita la fisierele RAW realizate cu Nikon D600.

Astfel, cand deschideati imagini RAW realizate cu D600 cu firmware C ver. 1.01 cu Zona imagine setata la DX (24×16) 1,5× si oricare optiune Active D-Lighting, in afara de Dezactivat era vizibila o linie diagonala luminoasa (albicioasa).


Capture NX 2.4.2

Acest software este oferit utilizatorilor care au achizitionat Capture NX 2. Cand utilizati acest software, este posibil sa vi se solicite din nou introducerea cheii produsului pentru a confirma ca detineti o versiune anterioara a software-ului.

Capture NX 2.4.2 pentru Windows

Capture NX 2.4.2 pentru Mac


ViewNX 2.7.5  

Aceasta este versiunea completa ViewNX 2.7.5 pentru computere cu sistem de operare Windows si Macintosh. Daca in prezent utilizati ViewNX 2, aceasta descarcare va dezinstala versiunea existenta si apoi va instala versiunea 2.7.5. Acest software este compatibil cu toate aparatele foto Nikon D-SLR, Nikon 1 si toate aparatele foto COOLPIX compatibile USB.

ViewNX 2.7.5 pentru Windows 32 biti

ViewNX 2.7.5 pentru Windows 64 biti

ViewNX 2.7.5 pentru Mac

editare, capture nx 2, nikon, viewnx 2, conversie, raw, nefAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon a anuntat astazi lansarea NX Studio (versiunea 1.0) - un nou software care permite vizualizarea, procesarea si editarea imaginilor statice si video. Utilizatorii de aparate foto digitale de la Nikon pot descarca de astazi software-ul in mod...
citeste tot
Nikon a anuntat astazi versiunea noua de firmware 3.20 pentru aparatele Nikon Z 6 si Z 7, cea mai importanta modificare adusa fiind compatibilitatea iesirii video RAW cu dispozitivele de inregistrare externe fabricate de Blackmagic Design....
citeste tot
Aflat în cautarea frumusetii toamnei, fotograful Burlacu Lush continua calatoria sa fotografica impreuna cu aparatul foto Nikon D780, de aceasta data la el acasa, in Bucovina.         Calatoria prin anotimpul culorilor si...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.