05 februarie 2013

Capture NX 2.4.0 disponibila pentru descarcare

Nikon a anuntat astazi disponibilitatea Capture NX 2.4.0, cea mai noua versiune a aplicatiei de prelucrare a imaginilor, cea mai mare imbunatatire fiind compatibilitatea pentru imaginile RAW realizate cu Nikon 1 J3 si Nikon 1 S1.

Iata modificarile introduse de noua versiune pentru ambele sisteme de operare:

Se asigura compatibilitate pentru imaginile RAW realizate cu Nikon 1 J3 si Nikon 1 S1.

Urmatoarele modificari au fost aduse optiunii Balans de alb din sectiunea Setari aparat foto din Dezvoltare din paleta Lista de editare.

   -   Subacvatic poate fi selectata din New WB (Balans de alb nou). Cu toate acestea, Subacvatic se poate selecta doar pentru imaginile RAW realizate cu un aparat foto compatibil cu functia balans de alb subacvatic.

   -  Culorile rezultate sunt corectate cand selectati Blit pentru New WB (Balans de alb nou) pentru imaginile RAW realizate cu Nikon 1 V2.

 A fost rezolvata o problema care, in rare cazuri, bloca afisarea unor imagini JPEG.


Modificari suplimentare in versiunea Windows

Se asigura compatibilitate cu Windows 8, Windows 8 Pro si Windows 8 Enterprise, versiunile de 64 si 32 de biti. A fost confirmata functionarea in modul desktop. Utilizarea ecran tactil nu este compatibila.

Modificari suplimentare in versiunea Macintosh

Se asigura compatibilitate pentru afisajele de inalta rezolutie Macintosh, cu optiune incorporata Retina display. Cu toate acestea, optiunea este disponibila doar pentru afisarea imaginilor in fereastra de imagine.Capture NX 2.4.0 pentru Windows

Capture NX 2.4.0 pentru Mac

actualizare, software, capture nx 2, capture nx, upgrade, view nx 2Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

 
 
Articole similare |
Articole recente
Nikon anunta astazi lansarea software-ului Webcam Utility, care permite aparatelor foto mirrorless si DSLR Nikon sa fie utilizate ca o camera web. Software-ul este gratuit, este compatibil cu calculatoarele cu sistem de operare Windows si...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.