10 octombrie 2019

APARATUL FOTO MIRRORLESS Z 50 IN FORMAT DX SI PRIMELE OBIECTIVE NIKKOR Z IN FORMAT DX SE ALATURA FAMILIEI NIKON Z

Bucuresti, 10 octombrie 2019 – SKIN, unic importator Nikon in Romania prezinta astazi Nikon Z 50, primul aparat foto mirrorless in format DX din seria Z si primele doua obiective cu zoom in format DX din seria NIKKOR Z: NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR si NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR.

 

 

Z 50 este echipat cu un senzor in format DX, cu 20,9 MP, intr-un corp rezistent si compact. Printre caracteristicile mostenite de la aparatele foto Nikon Z 7 si Z 6 se numara montura larga Z si sistemul AF hibrid. De asemenea, Z 50 este prevazut cu un vizor electronic clar, cu un ecran tactil cu inclinare si cu un maner adanc. Are integrata functia inteligenta AF detectie ochi, Z 50 este excelent pentru fotografierea portretelor, iar fotografierea continua cu pana la 11 fps (cu AF/AE) este ideala pentru scenele de actiune. Z 50 este compatibil cu adaptorul pentru montura FTZ de la Nikon, care permite utilizarea acestui aparat foto impreuna cu obiectivele NIKKOR cu montura F.¹

 

 

Ambele obiective in format DX sunt optimizate pentru montura Z de la Nikon, focalizeaza rapid, silentios si constant, fiind excelente atat pentru imagini video, cat si pentru imagini statice. Obiectivul NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR este portabil, fiind foarte subtire cand este retras si ofera imagini frumoase, de la unghi larg pana la portrete. NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR este un zoom de telefotografie compact, care permite utilizatorilor sa treaca de la incadrarea portretelor unice la captarea actiunilor indepartate cu o precizie cursiva si constanta.

 

 

Nikon Z 50

Calitate deosebita a imaginii: senzor CMOS format DX (APS-C) cu 20,9 MP si procesor de imagine EXPEED 6.

Claritate de la o margine la alta a cadrului: sistem AF hibrid, 209 puncte AF de pe senzor acopera aprox. 90% din cadru, pe orizontala si pe verticala.

Excelent in lumina scazuta: ISO 100–51200 si focalizare automata pana la -4 EV in conditii de lumina scazuta.

Functie inteligenta AF detectie ochi: focalizeaza ochii unui subiect, indiferent daca acesta este singur sau se afla in multime.

Fotografiere continua rapida: pana la 11 fps cu focalizare automata (AF) si expunere automata (AE).

Functionare fara sunet: Nikon Z 50 focalizeaza in liniste si are un mod de fotografiere fara sunet.

Filme 4K: filmare 4K/UHD la 30p si segmente video cu redare incetinita in Full HD, fara crop.

Vizor electronic (EVF) cursiv: vizorul electronic extrem de clar (2.360.000 puncte).

Ecran tactil mare, cu inclinare: monitorul LCD de inalta rezolutie (1.040.000 puncte) este prevazut cu controale tactile, in stil smartphone.

Conexiuni rapide: Conexiunile Wi-Fi® si Bluetooth®, plus aplicatia SnapBridge de la Nikon faciliteaza trimiterea fotografiilor si a filmelor pe orice dispozitiv, pentru partajare sau stocare.

Un sistem demn de iubit: compatibil cu adaptorul pentru montura FTZ si cu accesoriile de aparate foto DSLR.

 

 

NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR

Zoom ultraportabil: obiectiv cu focalizare rapida, de 16–50 mm (echivalent 24–75 mm in format FX/35 mm).

Distanta minima de focalizare de 0,2 m: permite utilizatorilor sa focalizeze clar detaliile de aproape.

Sistem de reducere a vibratiilor incorporat in obiectiv: fotografiati la timpi de expunere cu pana la 4,5 trepte mai lungi decat daca ati fotografia fara functia de reducere a vibratiilor.²

Inel de control fara sunet: pentru functii precum focalizarea manuala, controlul diafragmei si compensarea expunerii.

Obiectiv de buzunar: cantareste doar 135 de grame si devine foarte compact atunci cand se retrage.

 

 

NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR

Zoom de telefotografic: obiectiv cu focalizare rapida, de 50–250 mm (echivalent 75–375 mm in format FX/35 mm).

Distanta minima de focalizare de 0,5 m: permite utilizatorilor sa focalizeze clar subiectele care sunt mai aproape.

Sistem de reducere a vibratiilor incorporat in obiectiv: fotografiati la timpi de expunere cu pana la 5 trepte mai lungi decat daca ati fotografia fara functia de reducere a vibratiilor.2

Inel de control fara sunet: pentru functii precum focalizarea manuala, controlul diafragmei si compensarea expunerii.

Calatoriti cu un bagaj usor: Obiectivul este extrem de compact cand este retras si cantareste 405 grame.

 

 

Aparatul foto Nikon Z 50 si obiectivele NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR si NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR vor fi disponibile in Romania din prima parte a lunii noiembrie 2019.

 

 

¹ Cu aparatul foto Nikon Z pot fi utilizate aproximativ 360 de obiective NIKKOR cu montura F.
² Conform standardelor CIPA.

DECLARATII PRIVIND LIMITAREA RASPUNDERII
Marca verbala si siglele Bluetooth® sunt marci comerciale inregistrate detinute de Bluetooth SIG, Inc. si orice utilizare a acestor marci de catre Nikon si filialele sale este sub licenta.
Wi-Fi® si sigla Wi-Fi Certified sunt marci comerciale inregistrate ale Wi-Fi Alliance®.

 

 

 

dx, z, nikon mirrorless, z50, 16-50mm, 50-250mmAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Cu noua actualizare de firmware Nikon Z 8 v.2.0 acum disponibila, facem un rezumat al premiilor si evaluarilor pe care Z 8 le-a obtinut. Noi credem ca Nikon Z 8 este fenomenal, dar nu va limitati doar la cuvintele noastre. Iata laudele pe...
citeste tot
De la sport la reportaje, de la nunti la natura si de la fotografii la video, acest obiectiv rapid va oferi fiecarei povesti o perspectiva noua.   NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S reprezinta capatul lung al trio-ului profesional f/2.8 si va oferi...
citeste tot
Nikon este incantat sa anunte ca Nikon Z 9 a fost lansata in orbita catre Statia Spatiala Internationala (ISS) in luna ianuarie, ajutand astronautii NASA sa captureze imagini iconice si uluitoare ale Pamantului si spatiului intr-o calitate si...
citeste tot
In timp ce post procesarea poate rezolva multe probleme, o imagine neclara nu poate fi corectata nicicum. Fotografiile clare sunt esentiale pentru o fotografie excelenta, asa ca iata tot ce trebuie sa stii despre autofocusul aparatului tau foto DSLR...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.