13 februarie 2018

Actualizari de software Nikon

Nikon a anuntat actualizarea aplicatiilor sale software ViewNX-i & Capture NX-D si ViewNX-i:

 

 

ViewNX-i & Capture NX-D versiunea 1.18.010

 

 

Acest pachet instaleaza software-ul gratuit ViewNX-i si Capture NX-D de la Nikon si il actualizeaza la versiunea cea mai recenta. Daca intentionezi sa folosesti aceste doua produse împreuna, nu este necesara descarcarea separata a unor utilitare de instalare pentru fiecare aplicatie. Retineti ca utilitarul de instalare instaleaza atat ViewNX-i Ver.1.2.11, cat si Capture NX-D Ver.1.4.6; cele doua aplicatii nu pot fi instalate separat. Pentru informatii suplimentare dati clic pe link-ul „Software asociat” de mai jos.

 

Note

 

Acest software este distribuit sub forma unui fisier cu numele „S-VCNXSP-180100WF-ALLIN-ALL___.exe”. Descarcati si executati fisierul pentru a instala software-ul.

• Cand realizati actualizarea, conectati-va la un cont cu privilegii de administrator.

• Inainte de a incepe instalarea, parasiti ViewNX-i si toate celelalte aplicatii, inclusiv orice software antivirus.

• Instalarea acestui software dezinstaleaza versiunile anterioare (ViewNX si ViewNX 2) si software-ul asociat. Pentru a reveni la versiunile anterioare dupa ce ati încercat acest software, dezinstalati acest pachet si reinstalati versiunile anterioare.

 

Descarcare ViewNX-i & Capture NX-D versiunea 1.18.010 pentru Windows si Mac OS

 

 

ViewNX-i versiunea 1.2.11

 

 

Utilizati ViewNX-i pentru a copia fotografii realizate cu aparatul dumneavoastra foto digital Nikon pe computer, unde va puteti bucura de ele si le puteti folosi in diverse moduri. Cu toate ca este conceput pentru a fi utilizat in principal ca navigator pentru imagini, acesta poate fi folosit impreuna cu alt software pentru a adauga un plus de satisfactie si de experiente ulterioare fotografierii. De asemenea, acesta accepta afisarea hartilor pe baza datelor de locatie ale imaginii si poate fi utilizat cu platformele de comunicare sociala si cu alte servicii web. Acesta include ViewNX-Movie Editor pentru prelucrarea si editarea cu usurinta a filmelor. Acesta poate fi utilizat si pentru a face reglaje fine la imaginile JPEG si TIFF si pentru a converti fotografiile RAW in alte formate.

 

Note

 

Acest software este distribuit sub forma unui fisier cu numele „S-VNXI__-010211WF-ALLIN-ALL___.exe”. Descarcati si executati fisierul pentru a realiza actualizarea.

• Cand realizati actualizarea, conectati-va la un cont cu privilegii de administrator.

• Inainte de a incepe instalarea, parastii ViewNX-i si toate celelalte aplicatii, inclusiv orice software antivirus.

• Instalarea ViewNX-i dezinstaleaza ViewNX, ViewNX 2, Nikon Transfer si Nikon Transfer 2. Pentru a utiliza oricare dintre aceste aplicatii dupa instalarea ViewNX-i, dezinstalati ViewNX-i si reinstalati aplicatia.

 

Descarcare ViewNX-i versiunea 1.2.11 pentru Windows si Mac OS

 

 

actualizare, software, capture nx-d, viewnx-i



Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon a anuntat noua versiune de firmware 1.20 pentru varful de gama DSLR full frame, aparatul foto Nikon D6. Afla mai jos care sunt cele mai importante modificari aduse:     • A fost adaugat un element Reluare functii fotografiere...
citeste tot
Nikon a anuntat astazi lansarea NX Studio (versiunea 1.0) - un nou software care permite vizualizarea, procesarea si editarea imaginilor statice si video. Utilizatorii de aparate foto digitale de la Nikon pot descarca de astazi software-ul in mod...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.