22 septembrie 2017

Actualizari de software Nikon

Nikon a anuntat actualizarea aplicatiilor sale software Camera Control Pro 2, Picture Control Utility 2, Wireless Transmitter Utility, ViewNX-i & Capture NX-D, ViewNX-i si Capture NX-D care acum au suport pentru aparatul foto Nikon D850:

 

 

 

 

 

Camera Control Pro 2 versiunea 2.26.0

 

Note

 

• Acest software este destinat persoanelor care detin in prezent Camera Control Pro 2. Pentru utilizatorii noi, acesta functioneaza ca versiune de incercare, dupa instalare acesta putand fi folosit timp de pana la 30 de zile inainte de a fi necesara achizitionarea.
• Acest software este distribuit sub forma unui fisier cu numele „S-CCPRO_-022600WF-ALLIN-ALL___.exe” (Windows) sau S-CCPRO_-022600MF-ALLIN-64BIT_.dmg (Mac OS). Descarcati si executati fisierul pentru a realiza actualizarea.
• Cand realizati actualizarea, este posibil sa vi se solicite sa introduceti cheia produsului pentru a confirma proprietatea asupra acestuia.
• Inainte de a incepe instalarea, parasiti Camera Control Pro 2 si toate celelalte aplicatii, inclusiv orice software antivirus.
• Cand realizati actualizarea, conectati-va la un cont cu privilegii de administrator.
• Dupa actualizare, interfata va fi in aceeasi limba ca cea a software-ului actual si nu poate fi modificata.
• Daca utilizati firmware-ul „C” versiunea 1.20 sau o versiune ulterioara pentru D5, actualizati Camera Control Pro 2 la versiunea curenta, deoarece versiunile 2.25.0 sau anterioare nu vor functiona conform asteptarilor.
• Utilizatorii D5500 (versiunea firmware C 1.01 sau mai recenta) sau D5300 (versiunea firmware C 1.01 sau mai recenta) care folosesc editia pentru Windows a Camera Control Pro 2 trebuie sa faca upgrade la versiunea curenta, intrucat versiunile 2.22.0 sau anterioare nu vor mai detecta aparatul foto.

• Aceasta actualizare poate determina ca versiunile 1.5.6 sau mai vechi ale Wireless Transmitter Utility sa nu poata detecta aparatul foto in anumite versiuni ale OS X. Utilizatorii Wireless Transmitter Utility trebuie sa instaleze versiunea 1.6.0 sau o versiune ulterioara.

 

 

Modificarile din versiunea 2.26.0 fata de versiunea 2.25.1

 

• A fost adaugat suport pentru aparatul foto Nikon D850.
• Principalele functii adaugate impreuna cu modelul Nikon D850 sunt urmatoarele:
- Cu exceptia anumitor functii, comenzile de pe aparatul foto Nikon D850 pot fi utilizate acum in timpul vizualizarii in timp real.
- La inregistrarea filmelor pe dispozitive HDMI, utilizatorii pot acum incepe si incheia inregistrarea prin intermediul optiunii Control HDMI External Recording (Control dispozitiv de inregistrare HDMI extern) din meniul Camera (Aparat foto).
- Acum, si setarea personalizata g2 (Luminozitate zone luminoase) din meniul setari personalizate al aparatului foto D850 poate fi accesata prin intermediul optiunii Custom Settings (Setari personalizate) din meniul Camera (Aparat foto).
• Directia de umbrire din afisajul vizualizarii in timp real poate fi modificata acum utilizand optiunea Highlight display (Afisare zone luminoase).
• A fost adaugat un element Live view (Vizualizare in timp real) la Options (Optiuni).

 

Descarcare Camera Control Pro 2 versiunea 2.26.0 pentru Windows si Mac OS

 

 

 

Picture Control Utility 2 versiunea 2.3.1

 

Picture Control Utility 2 se utilizeaza pentru editarea si gestionarea optiunilor Picture Control. Pornind de la imagini NEF (RAW) sau de la optiunile Picture Control personalizate copiate de pe un aparat foto, puteti crea si salva noi optiuni Picture Control personalizate. Optiunile Picture Control personalizate create in Picture Control Utility 2 pot fi utilizate in ViewNX-i sau Capture NX-D sau exportate pe un card de memorie si importate pe un aparat foto.

 

Note

 

• Acest software este distribuit sub forma unui fisier cu numele „S-PCU2__-020301WF-ALLIN-ALL___.exe” (Windows) / „S-PCU2__-020301MF-ALLIN-ALL___.dmg” (Mac OS).  Descarcati si executati fisierul pentru a realiza actualizarea.
• Cand realizati actualizarea, conectati-va la un cont cu privilegii de administrator.
• Inainte de a incepe instalarea, parasiti ViewNX-i si toate celelalte aplicatii, inclusiv orice software antivirus.
• Picture Control Utility 2 este inclus cu Capture NX-D versiunea 1.4.6 sau ulterioare si cu ViewNX-i versiunea 1.2.9 sau ulterioara. Utilizatorii acestor aplicatii nu trebuie sa descarce utilitarul de instalare Picture Control Utility 2.
• Fisierele Picture Control cu extensia „NP2” sunt acceptate incepand cu ViewNX-i versiunea 1.0.0 si Capture NX-D versiunea 1.0.0.

 

Modificarile din versiunea 2.3.1 fata de versiunea 2.3.0

 

• A fost adaugat suport pentru aparatul foto Nikon D850.

• A fost adaugat suport pentru noua optiune Balans de alb > Lumina naturala automata a aparatului foto Nikon D850.

 

 Descarcare Picture Control Utility 2 versiunea 2.3.1 pentru Windows si Mac OS

 

 

 

Wireless Transmitter Utility versiunea 1.7.0

 

Utilizati Wireless Transmitter Utility pentru a regla setarile de retea si, in mod similar, pentru unitatile de comunicare UT-1, conexiunile Ethernet ale aparatelor foto D5, D4S si D4 si pentru transmitatoarele fara fir WT-7, WT-6, WT-5 si WT-4. Software-ul pentru WT-4 se numea WT-4 Setup Utility, insa in prezent, intrucat acesta accepta WT-5 si alte dispozitive, denumirea i-a fost schimbata in Wireless Transmitter Utility.

 

Note

 

• Acest software este destinat utilizatorilor unitatii de comunicare UT-1, a conexiunilor Ethernet ale aparatelor foto D5, D4S si D4 si ai transmitatoarelor fara fir WT-7, WT-6, WT-5 si WT-4.
• Inainte de a incepe instalarea, parasiti Wireless Transmitter Utility si toate celelalte aplicatii, inclusiv orice software antivirus.
• Cand realizati actualizarea, conectati-va la un cont cu privilegii de administrator.
• Software-ul nu accepta urmatoarele moduri WT-4: Thumbnail select mode (Mod selectare miniaturi) si Print mode (Mod imprimare)
• In timpul instalarii, vor fi afisate, de doua sau de trei ori, mesaje de securitate Windows. Dati clic pe Install (Instalare) pentru a continua.
• Instalarea Wireless Transmitter Utility dezinstaleaza WT-4 Setup Utility.
• Utilizatorii vor trebui sa refaca urmatoarele profiluri de retea (setarile de retea ale aparatului foto) dupa actualizarea de la WT-4 Setup Utility sau a Wireless Transmitter Utility la versiunea 1.3.0:
- Profilurile modurilor Transfer imagine sau Control aparat foto pentru aparatele foto D4 conectate prin Ethernet sau prin transmitatoare fara fir WT-5
- Profilurile pentru WT-4 (sunt exceptate profilurile pentru Mod transfer si incarcare FTP)

 

Modificarile din versiunea 1.7.0 fata de versiunea 1.6.1

 

• A fost adaugat suport pentru aparatul foto Nikon D850.
• Numarul curent al paginii/numarul total de pagini sunt afisate acum in coltul din dreapta sus al Setup Utility.
• S-a rezolvat o problema care determina importul unui singur tip de profil (LAN fara fir sau Ethernet, dar nu ambele) din aparatele foto D750, D810, D810A sau D7200, dupa ce firmware-ul acestora era actualizat pentru a asigura compatibilitatea cu WT-7.

 

Atentionari pentru utilizatorii UT-1

 

• Cand o unitate UT-1 este conectata la un aparat foto D4 sau D7000, software-ul va afisa, pe langa optiunile Mod transfer si Mod PC si optiunile Thumbnail select mode (Mod selectare miniatura) si Print mode (Mod imprimare), insa aceste din urma doua optiuni nu pot fi utilizate.
• Cand utilizati Wireless Transmitter Utility pentru a configura setarile pentru conectare pentru un aparat foto D4S, D4 sau D7000, asigurati-va ca selectati WT-4/UT-1 (functions as WT-4) (functionare ca WT-4) atunci cand vi se solicita sa selectati hardware-ul.
• Cand utilizati Wireless Transmitter Utility pentru a configura setarile pentru conectare pentru un aparat foto D7100 sau D800/D800E (versiunile firmware A 1.10/B 1.10), asigurati-va ca selectati Wired LAN (LAN cu fir) atunci cand vi se solicita sa selectati hardware-ul. Daca utilizati o unitate UT-1 cu un transmitator fara fir WT-5, selectati WT-5 (wireless LAN) (LAN fara fir).
• Cand utilizati un aparat foto D4S sau D4 cu unitatea UT-1, selectati WT-4 pentru Retea > Alegere hardware din MENIU SETARE al aparatului foto.

 

Aparatele foto D5/D500 si OS X

 

Activarea protectiei prin parola pentru profilurile de retea fara fir sau Ethernet folosind optiunea Retea > Setari retea > Protectie prin parola pe un aparat foto D5 sau D500 va determina probleme daca incercati sa folositi Wireless Transmitter Utility pentru a edita sau a adauga profiluri de retea atunci cand aparatul foto este conectat prin intermediul USB la un computer care ruleaza OS X. Dezactivati protectia prin parola folosind optiunea Protectie prin parola din meniurile aparatului foto inainte de a folosi utilitarul in OS X. Activarea protectiei prin parola nu afecteaza functionarea in Windows.

 

 

Transferul filmelor inregistrate cu un aparat foto D4S, D4, D3S, D800, D800E, D300S sau D7000 (WT-4)

 

Transferul filmelor este acceptat in urmatoarele moduri:

• D3S si D300S: Mod transfer
• D4S, D4, D800, D800E si D7000: Mod transfer si Mod PC

retineti insa ca optiunile Trimitere automata si Trimitere dosar nu sunt acceptate in Mod transfer.

 

Urmati pasii de mai jos pentru a transfera filme in Mod transfer.

  1. Conectati-va in Mod transfer.
  2. Selectati un film in cadru intreg sau in redare miniaturi.
  3. Selectati filmul pentru a fi transferat dupa cum este descris mai jos. Incarcarea va incepe imediat.

• D4S si D4: Mentinand apasat butonul OK, apasati centrul selectorului multiplu.
• D3S: Mentinand apasat butonul miniaturi/zoom redare, apasati centrul selectorului multiplu.
• D800, D800E si D300S: Apasati butonul OK de pe aparatul foto.
• D7000: Tinand apasat butonul BKT, apasati butonul OK.

 

 

Descarcare Wireless Transmitter Utility versiunea 1.7.0 pentru Windows si Mac OS

 

 

 

ViewNX-i versiunea 1.2.9

 

Utilizati ViewNX-i pentru a copia fotografii realizate cu aparatul dumneavoastra foto digital Nikon pe computer, unde va puteti bucura de ele si le puteti folosi in diverse moduri. Cu toate ca este conceput pentru a fi utilizat in principal ca navigator pentru imagini, acesta poate fi folosit impreuna cu alt software pentru a adauga un plus de satisfactie si de experiente ulterioare fotografierii. De asemenea, acesta accepta afisarea hartilor pe baza datelor de locatie ale imaginii si poate fi utilizat cu platformele de comunicare sociala si cu alte servicii web. Acesta include ViewNX-Movie Editor pentru prelucrarea si editarea cu usurinta a filmelor. Acesta poate fi utilizat si pentru a face reglaje fine la imaginile JPEG si TIFF si pentru a converti fotografiile RAW in alte formate.

 

Note

 

• Acest software este distribuit sub forma unui fisier cu numele „S-VNXI__-010209WF-ALLIN-ALL___.exe”. Descarcati si executati fisierul pentru a realiza actualizarea.
• Cand realizati actualizarea, conectati-va la un cont cu privilegii de administrator.
• Inainte de a incepe instalarea, parasiti ViewNX-i si toate celelalte aplicatii, inclusiv orice software antivirus.
• Instalarea ViewNX-i dezinstaleaza ViewNX, ViewNX 2, Nikon Transfer si Nikon Transfer 2. Pentru a utiliza oricare dintre aceste aplicatii dupa instalarea ViewNX-i, dezinstalati ViewNX-i si reinstalati aplicatia.

 

 

Modificarile din versiunea 1.2.9 fata de versiunea 1.2.8

 

• A fost adaugat suport pentru aparatul foto Nikon D850.
• A fost adaugat suport pentru noua optiune Balans de alb > Lumina naturala automata a aparatului foto Nikon D850.

 

Descarcare ViewNX-i versiunea 1.2.9 pentru Windows si Mac OS

 

 

 

Capture NX-D versiunea 1.4.6

 

Software-ul de prelucrare a fotografiilor Capture NX-D va permite sa obtineti potentialul maxim al aparatului foto digital si al obiectivului dumneavoastra Nikon, producand imagini cu calitatea de neegalat conceputa de proiectantii nostri. Acesta pune la dispozitie functii special concepute pentru post-procesarea imaginilor RAW, oferindu-le intr-o forma intuitiva si usor de utilizat. Pe langa prelucrarea imaginilor RAW, acesta poate fi folosit pentru a spori calitatea imaginilor JPEG si TIFF realizate cu aparatele foto digitale Nikon prin reglaje ale luminozitatii, contrastului, curbelor tonale si a multor altor optiuni.

 

Note

 

• Acest software este distribuit sub forma unui fisier cu numele „S-NXD___-010406WF-ALLIN-ALL___.exe”. Descarcati si executati fisierul pentru a realiza actualizarea.
• Cand realizati actualizarea, conectati-va la un cont cu privilegii de administrator.
• Inainte de a incepe instalarea, parasiti Capture NX-D si toate celelalte aplicatii, inclusiv orice software antivirus.
• Inainte de a continua, cititi informatiile de mai jos.

 

Modificarile din versiunea 1.4.6 fata de versiunea 1.4.5

 

• A fost adaugat suport pentru aparatul foto Nikon D850.
• A fost adaugat suport pentru noua optiune Balans de alb > Lumina naturala automata a aparatului foto Nikon D850.
• Au fost adaugate urmatoarele functii pentru a accepta firmware-ul „C” versiunea 1.20 pentru aparatul foto D5:
- A fost adaugat suport pentru zona AF grup (HL) si zona AF grup (VL).
- Temperatura culorii pentru fotografiile realizate cu folosirea balansului de alb automat poate fi vizualizata acum in fila metadate.

 

 

Descarcare Capture NX-D versiunea 1.4.6 pentru Windows si Mac OS

 

 

 

ViewNX-i & Capture NX-D versiunea 1.17.020

 

Acest pachet instaleaza software-ul gratuit ViewNX-i si Capture NX-D de la Nikon si il actualizeaza la versiunea cea mai recenta. Daca intentionati sa folositi aceste doua produse impreuna, nu este necesara descarcarea separata a unor utilitare de instalare pentru fiecare aplicatie. Retineti ca utilitarul de instalare instaleaza atat ViewNX-i Ver.1.2.9, cat si Capture NX-D Ver.1.4.6; cele doua aplicatii nu pot fi instalate separat. Pentru informatii suplimentare dati clic pe link-ul „Software asociat” de mai jos.

 

Note

 

• Acest software este distribuit sub forma unui fisier cu numele „S-VCNXSP-170200WF-ALLIN-ALL___.exe”. Descarcati si executati fisierul pentru a instala software-ul.
• Cand realizati actualizarea, conectati-va la un cont cu privilegii de administrator.
• Inainte de a incepe instalarea, parasiti ViewNX-i si toate celelalte aplicatii, inclusiv orice software antivirus.
• Instalarea acestui software dezinstaleaza versiunile anterioare (ViewNX si ViewNX 2) si software-ul asociat. Pentru a reveni la versiunile anterioare dupa ce ati incercat acest software, dezinstalati acest pachet si reinstalati versiunile anterioare.

 

Descarcare ViewNX-i & Capture NX-D versiunea 1.17.020 pentru Windows si Mac OS

 

wireless transmitter utility, actualizare, software, nikon, capture nx-d, viewnx-i, camera control pro 2, picture control utility 2, d850Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon Romania a realizat o selectie speciala a unora dintre cele mai reusite cadre din anul 2023. Iata 23 de imagini create cu echipamentul Nikon - ”Best of 2023”.         © Vlad Pogonariu - fotografie de...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.