06 martie 2017

Actualizari de firmware pentru Nikon D3400, D5600 si SB-5000

Nikon a anuntat actualizarea firmware-ului pentru blitul Nikon Speedlight SB-5000 si pentru aparatele foto DSLR cu senzor DX Nikon D3400 si Nikon D5600.

 

 

 

Firmware versiunea 14.002 pentru Nikon Speedlight SB-5000

 

• Acest serviciu furnizeaza un software care poate fi folosit pentru a actualiza firmware-ul unitatilor blit SB-5000 la versiunea 14.002. Nu va fi nevoie sa descarcati sau sa instalati aceasta actualizare daca firmware-ul precizat mai sus este instalat deja.
• Aceasta actualizare firmware se realizeaza cu unitatea blit SB-5000 atasata la aparatul foto. Pentru o lista de aparate foto compatibile, consultati sectiunea „Aparate foto compatibile”.
• Inainte de a continua, cititi informatiile de mai jos.

 

Urmatoarele aparate foto pot fi utilizate pentru actualizarea firmware-ului unitatii blit SB-5000:

 • D5, D4S si Df,
 • D810, D810A, D750 si D500,
 • D7200, D5600, D5500, D5300, D3400 si D3300

 

Asigurati-va ca ati actualizat firmware-ul aparatului foto pentru urmatoarele aparate foto inainte sa actualizati la cea mai recenta versiune firmware-ul pentru SB-5000:

 • D4, D800 si D800E (firmware A/B pentru aparatul foto versiunea 1.10)
 • D610 (firmware C pentru aparatul foto versiunea 1.01),
 • D600 (firmware C pentru aparatul foto versiunea 1.02),
 • D7100 si D5200 (firmware C pentru aparatul foto versiunea 1.03),
 • D3200 (firmware C pentru aparatul foto versiunea 1.04)

 

Nota: Nu pot fi utilizate alte aparate foto.

 

 

Modificarile din versiunea firmware 14.002 fata de versiunea 14.001

 

• Au fost rezolvate urmatoarele probleme:

- Zoom-ul (unghiul de iluminare) nu functiona conform asteptarilor la temperaturi scazute.
- Cand era selectat AF ONLY (iluminare asistenta AF activata, functie blit anulata) pentru Custum (Meniu personalizat) > AF (iluminare asistenta AF/anulare functie blit), apasarea butonului de declansare la jumatate dupa repornirea temporizatorului standby sau dupa pornirea aparatului foto nu activa dispozitivul de iluminare asistenta AF.

 

Vizualizarea versiunii firmware a unitatii blit

 

Pe aparatul foto

  1. Atasati SB-5000 la aparatul foto si porniti atat aparatul foto, cat si unitatea blit.
  2. Apasati butonul MENU al aparatului foto si selectati Versiune firmware din MENIU SETARE pentru a afisa versiunea firmware a unitatii blit SB-5000.
  3. Verificati versiunea firmware a unitatii blit SB-5000.
  4. Opriti aparatul foto si unitatea blit.

 

Pe SB-5000

  1. Porniti SB-5000.
  2. Apasati butonul MENU si utilizati selectorul multiplu pentru a selecta SET_UP (Meniu setare) > Ver..
  3. Verificati versiunea firmware a unitatii blit SB-5000.
  4. Opriti unitatea blit.

 

Descarcare firmware versiunea 14.002 pentru Nikon Speedlight SB-5000 pentru Windows si Mac OS

 

 

Firmware versiunea 1.11 pentru Nikon D3400

 

• Acest serviciu furnizeaza un software care poate fi folosit pentru a actualiza firmware-ul „C” al aparatului foto D3400 la versiunea 1.11. Inainte de a continua, selectati Versiune firmware in fila MENIU SETARE a aparatului foto si verificati versiunea firmware-ului aparatului foto. Nu va fi nevoie sa descarcati sau sa instalati aceasta actualizare daca firmware-ul precizat mai sus este instalat deja.
• Inainte de a continua, cititi informatiile de mai jos.

 

Modificarile din versiunea firmware „C” 1.11 fata de versiunea 1.10

• A fost rezolvata o problema care determina realizarea unor conexiuni instabile intre aparatul foto si versiunea iOS 10.2 a aplicatiei SnapBridge.

 


Modificarile din versiunea firmware „C” 1.10 fata de versiunea 1.00

• A fost adaugat suport versiunea SnapBridge pentru iOS.

 

 

Vizualizarea versiunii firmware a aparatului foto 

  1. Porniti aparatul foto.
  2. Apasati butonul MENU al aparatului foto si selectati Versiune firmware din MENIU SETARE pentru a afisa versiunea firmware a aparatului foto.
  3. Verificati versiunea firmware a aparatului foto.
  4. Opriti aparatul foto.

 

 

Descarcare firmware versiunea 1.11 pentru Nikon D3400 pentru Windows si Mac OS

 

Firmware versiunea 1.01 pentru Nikon D5600

 

• Acest serviciu furnizeaza un software care poate fi folosit pentru a actualiza firmware-ul „C” al aparatului foto D5600 la versiunea 1.01. Inainte de a continua, selectati Versiune firmware in fila MENIU SETARE a aparatului foto si verificati versiunea firmware-ului aparatului foto. Nu va fi nevoie sa descarcati sau sa instalati aceasta actualizare daca firmware-ul precizat mai sus este instalat deja.
• Inainte de a continua, cititi informatiile de mai jos.

 

Modificarile din versiunea firmware „C“ 1.01 fata de versiunea 1.00

• A fost rezolvata o problema care determina realizarea unor conexiuni instabile intre aparatul foto si versiunea iOS 10.2 a aplicatiei SnapBridge.

 

Vizualizarea versiunii firmware a aparatului foto

  1. Porniti aparatul foto.
  2. Apasati butonul MENU al aparatului foto si selectati Versiune firmware din MENIU SETARE pentru a afisa versiunea firmware a aparatului foto.
  3. Verificati versiunea firmware a aparatului foto.
  4. Opriti aparatul foto.

 

Descarcare firmware versiunea 1.01 pentru Nikon D5600 pentru Windows si Mac OS

 

Nota: Actualizarile pot fi efectuate pentru dumneavoastra de catre un reprezentant de service autorizat Nikon.

 

 

 

firmware, actualizare, nikon, d3400, d5600, sb-5000Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon are placerea sa anunte astazi ca versiunea de firmware 1.10 pentru aparatul foto mirrorless de top Z 9 este programata pentru lansare si va fi disponibila pentru descarcare pe 5 ianuarie 2022 prin centrul de descarcare Nikon si prin aplicatia...
citeste tot
    O infinitate de cuvinte nu ajung pentru a descrie minunatul Maramures. Oare cate fotografii ar trebui realizate pentru a-i arata frumusetile?      Foto: Gabriel Motica     Foto: Gabriel Motica ...
citeste tot
"Our Way to Namibia powered by Nikon" este despre oameni, despre bucuria calatoriei, despre locuri unice si fascinante desprinse parca din alta lume, despre prietenie. Dupa o amanare de un an datorata pandemiei, vara aceasta a avut loc tura...
citeste tot
Nikon a anuntat noi actualizari de firmware pentru aparatele foto mirrorless  Z 7, Z 6, Z 5 si Z 50 si pentru telecomanda WR-1. Noile versiuni de firmware imbunatatesc performanta generala AF cu detectare a fetei si a ochilor pentru...
citeste tot
Unele dintre cele mai spectaculoase fotografii care ne-au atras atentia in ultima perioada au fost realizate de fotograful Andrei Daniel Mihalca, profesor la Facultatea de Medicina Veterinara din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina...
citeste tot
Sezonul acesta, pentru prima data in ultimii opt ani, Grecia a revenit in Campionatul Mondial de Raliuri cu legendarul Acropolis Rally. Raliul Greciei este unul dintre cele mai dificile din calendarul competitional, traseul...
citeste tot
Toamna aceasta avem placerea sa va invitam din nou alaturi de Maramontsport intr-o tura foto in Tara Maramuresului, pentru a putea surprinde culorile inegalabile ale toamnei, rasarituri si apusuri, natura, traditii, oameni, gastronomie si tot ce-i al...
citeste tot
Inceput in 2010, proiectul Romania Salbatica a devenit intre timp cel mai mare proiect de fotografie si film documentar dedicat naturii din tara noastra. A fost initiat de fotograful Dan Dinu in colaborare cu WWF (World Wide Fund for Nature) si a...
citeste tot
Ambasadoarea Nikon Gina Buliga a fost fotograful oficial al scurt metrajului "Cand pofta dicteaza, TAZZ livreaza", unde a fotografiat cu Nikon Z7. Despre aceasta experienta, ea ne povesteste in articolul urmator.         Tazz?...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2022. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.