18 februarie 2021

AF imbunatatit si RAW video cu actualizarea de firmware 1.10 pentru Nikon Z 6II si Z 7II, kit de filmare dedicat

Astazi, Nikon are placerea sa anunte noul firmware pentru aparatele foto mirrorless Z 7II si Z 6II cu fotografiere pe intregul cadru (format FX de la Nikon). De asemenea, Nikon are deosebita placere sa anunte Kitul de filmat esential Z 6II.

 

Versiunea de firmware 1.10 va fi lansata pe 25 februarie 2021. Aceasta actualizare de firmware imbunatateste performantele functiei AF detectare ochi la aparatele foto Z 7II si Z 6II si permite utilizarea unor formate de inregistrare si fluxuri de lucru video suplimentare atunci cand se filmeaza cu Z 6II. Noul Kit de filmare esential Z 6II ofera cineastilor toate instrumentele de baza necesare pentru a duce continutul video mai aproape de perfectiune.

 

Dupa actualizarea firmware-ului la versiunea 1.10, aparatele foto Z 6II si Z 7II vor putea detecta ochii subiectelor umane chiar si atunci cand dimensiunea fetei subiectului din cadru este mica. Se vor observa imbunatatiri la fotografierea in modurile Zona AF automata (persoane) si AF zona larga (Mare-persoane). Aceasta actualizare de firmware va adauga, de asemenea, suport pentru rezolutii 4K UHD/60p la optiunile de inregistrare video ale aparatului foto Z 6II si va permite iesirea video RAW catre recorderele externe Blackmagic Design atat pentru Z 7II, cat si pentru Z 6II. Dupa actualizare, cineastii vor putea sa inregistreze in format Blackmagic RAW, precum si in format ProRes RAW.

 

 

 

 

 

Blackmagic RAW este un codec simplu de utilizat, care are toate avantajele inregistrarii in format RAW. Dispunand de mai multe tehnologii noi, cum ar fi noul algoritm avansat de demozaicare, Blackmagic RAW va ofera imagini fara pierderi vizibile, care sunt ideale pentru rezolutii ridicate, cadente de cadre ridicate si fluxuri de lucru cu interval dinamic ridicat.

 

Noul Kit de filmare esential Z 6II va fi disponibil de la sfarsitul lunii februarie. Acest kit pentru pasionatii de filme include aparatul foto mirrorless Nikon Z 6II cu fotografiere pe intregul cadru, cu functie de iesire video RAW deja activata. Acesta include, de asemenea, Atomos Ninja V, adaptorul pentru montura FTZ de la Nikon, o carcasa pentru aparatul foto cu eliberare rapida SmallRig si accesorii cheie, precum acumulatori. Toate instrumentele de baza de care aveti nevoie pentru a duce continutul video mai aproape de perfectiune.

 

Descarcati firmware-ul 1.10 pentru Z 7II (de la 25 februarie) aici


Descarcati firmware-ul 1.10 pentru Z 6II (de la 25 februarie) aici

 

actualizare firmware, nikon z 6ii, kit de filmare, blackmagic rawAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Noile setari pentru portrete si fotografiile monocrome reprezinta o „revolutie”, oferind o calitate incredibila a imaginii si o reducere semnificativa a fluxului de lucru. Froydis Geithus, Ambasador Nikon si una dintre cele mai renumite...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.