31 ianuarie 2018

Actualizare firmware pentru aparatul foto DSLR Nikon D850

Nikon a anuntat actualizarea firmware-ului "C" al aparatului foto DSLR Nikon D850.

 

Acest program pentru actualizarea software-ului este destinat produselor detinute de clienti enumerate mai sus (numite „produse vizate”) si este oferit numai dupa acceptarea acordului mentionat mai jos. Selectand „Accept” si dand clic pe „Descarcare”, se considera ca ati acceptat termenii si conditiile acordului. Inainte de a incepe descarcarea, asigurati-va ca ati inteles termenii acordului.

 

Acest serviciu furnizeaza un software care poate fi folosit pentru a actualiza firmware-ul „C” al aparatului foto D850 la versiunea 1.01. Inainte de a continua, selectati Versiune firmware in fila MENIU SETARE a aparatului foto si verificati versiunea firmware-ului aparatului foto. Nu va fi nevoie sa descarcati sau sa instalati aceasta actualizare daca firmware-ul precizat mai sus este instalat deja.

 

Modificarile din versiunea firmware „C“ 1.01 fata de versiunea 1.00

 

 Au fost rezolvate urmatoarele probleme:

- Utilizatorii care paraseau optiunea Curatare senzor imagine dupa ce o adaugasera si o accesasera prin intermediul MENIUL MEU in loc sa revina la MENIUL MEU ajungeau la MENIU SETARE.

- Fotografiile realizate cu setarea Activata selectata pentru optiunea Reducere zgomot exp. lunga prezentau uneori zgomot sau umbre sporite, cu o tenta verzuie.

- Uneori, aparea o usoara intarziere la resetarea diafragmei dupa fotografierea la timpi de expunere mai lungi de 1/10 s (obiectivele tip E si PC-E sunt excluse).

 

Vizualizarea versiunii firmware a aparatului foto

 

1. Porniti aparatul foto.

2. Apasati butonul MENU al aparatului foto si selectati Versiune firmware din MENIU SETARE pentru a afisa versiunea firmware a aparatului foto.

3. Verificati versiunea firmware a aparatului foto.

4. Opriti aparatul foto.

 

 Descarcare firmware "C" versiunea 1.01 pentru Nikon D850

 

 

actualizare firmware, nikon, d850Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Vara-i in toi si eu ma bucur din plin de natura cu aparatul foto la ochi. Iubesc faptul ca serile-s lungi si am timp mai mult pentru fotografie. Desi am avut multe momente faine traite vara asta in natura, pana acum cel care mi-a ramas cel mai adanc...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2022. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.