04 mai 2020

Actualizare de firmware Nikon D850

Nikon a anuntat actualizarea firmware-ului aparatului foto DSLR NIKON D850.

 

Firmware Nikon D850 versiunea 1.11

 

 

Acest program pentru actualizarea software-ului este destinat produselor detinute de clienti enumerate mai sus (numite „produse vizate”) si este oferit numai dupa acceptarea acordului mentionat mai jos. Selectand „Accept” si dand clic pe „Descarcare”, se considera ca ati acceptat termenii si conditiile acordului. Inainte de a incepe descarcarea, asigurati-va ca ati inteles termenii acordului.

 

  • Acest serviciu furnizeaza un software care poate fi folosit pentru actualizarea firmware-ului „C” al aparatului foto D850 la versiunea 1.11. Inainte de a continua, selectati Versiune firmware din MENIU SETARE a aparatului foto si verificati versiunea de firmware a aparatului foto. Nu va fi nevoie sa descarcati sau sa instalati aceasta actualizare daca firmware-ul precizat mai sus este deja instalat.
  • Aceasta actualizare include toate modificarile facute in actualizarile anterioare.

 

 

Modificarile din versiunea firmware „C” 1.11 fata de versiunea 1.10.

 

  • A fost rezolvat o problema care dezactiva actualizarile firmware-ului pentru anumite obiective si accesorii.

 

Actualizarea firmware-ului aparatului foto

 

 

 

 

 

dslr, firmware, nikon, d850Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon a anuntat versiunea de firmware 2.40 pentru aparatul sau mirrorless DX Nikon Z 50. Lista modificarilor aduse de noua versiune:- focalizarea automata cu detectie ochi este disponibila in timpul inregistrarii segmentelor video- performanta...
citeste tot
Bucuresti, 20 septembrie 2022: SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea versiunii de firmware 3.00 pentru emblematicul sau aparat foto mirrorless cu fotografiere pe intregul cadru, Nikon Z 9.   Noul upgrade...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2023. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.