top

Nikon COOLPIX AW100

Nikon COOLPIX AW100

Construit pentru a surprinde actiunea pe uscat sau in apa, COOLPIX AW100 este gata pentru aventura cand sunteti si dumneavoastra. Rezistent la apa, la soc si la inghet, este aparatul foto perfect pentru cei activi - fie ca este iarna, primavara, vara sau toamna.
Sistemul GPS incorporat, busola electronica si harta lumii inseamna ca puteti atribui geo-etichete imaginilor dumneavoastra, va puteti orienta in locuri noi si puteti urmari traseul cand sunteti in miscare. Senzorul CMOS de 16 megapixeli extrem de sensibil si modurile dedicate pentru situatii cu lumina scazuta se combina pentru a asigura rezultate extraordinare in lumina puternica a soarelui, in timpul noptii sau in adancurile marii.


Specificatii importante:

  • Rezistent la apa, soc si inghet
  • Senzor de imagine CMOS de 16 megapixeli cu iluminare din spate
  • Control actiune va permite sa utilizati aparatul foto cu o mana
  • Sistem incorporat de pozitionare globala (GPS), busola electronica si harta lumii

Oltenia


Oltenia se situeaza geografic intre raul Olt la est, Dunare la sud si vest si Carpatii Meridionali la nord. Administrativ, este formata din judetele Olt, Valcea, Dolj, Gorj si Mehedinti. Istoric, este una dintre zonele in care s-au format primele formatiuni administrative romanesti, in secolul al XIII-lea: cnezatele lui Litovoi, Seneslau, Ioan si Farcas, dar si provincia originara a lui Mihai Viteazul, Tudor Vladimirescu sau Ecaterina Teodoroiu.

Despre fotograf


Bogdan Panait Entuziast al fotografiei, Bogdan Panait este membru al AAFR, al Fotoclubului Mihai Dan-Calinescu si al grupului fotografic IN FOCUS. In 2008 expozitia "Aproape liniste" este expusa la Galeriile de Arta ale Cercului Militar Craiova si are o participare la expozitia de grup itineranta din cadrul festivalului "BestFotoFest". Participa si la expozitia internationala itineranta a Societatii Ortodoxe Europene. Are cateva acceptari la saloanele internationale si nationale de arta fotografica.

In 2009 prezinta la Bucuresti expozitia personala "Salmen", de asemenea, participa la editia in desfasurare a festivalului "BestFotoFest". Fiind castigator al Marelui Premiu la editia precedenta, prezinta o expozitie personala in cadrul Salonului National de Turism.

Bogdan Panait Photography

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.