top

Nikon COOLPIX P510

Nikon COOLPIX P510

Depasiti limitele cu aparatul foto semi-profesional COOLPIX P510, cu un super-zoom de 42x.

Cu un obiectiv NIKKOR care ofera acoperire extraordinara de la unghi larg pana la supertelefotografic, de 24-1000 mm, acest aparat foto de 16 megapixeli va permite sa va apropiati de actiune exact cat va doriti.

Puteti comuta cu usurinta la inregistrarea filmelor cu modul film Full HD care poate fi accesat cu o singura atingere. Unitatea GPS incorporata include geoetichete in informatiile despre imagine.


Specificatii importante:

  • Obiectiv NIKKOR extraordinar cu zoom optic 42x (24-1000 mm)
  • Senzor CMOS de 16 MP cu iluminare din spate
  • Functie VR mecanica avansata: A doua generatie a sistemului de reducere a vibratiilor
  • Inregistrare film Full HD (1080p) cu sunet stereo
  • Sistem incorporat de pozitionare pe glob (GPS)

Moldova

Situata in nord est-estul Romaniei actuale, Moldova este o regiune geografica si istorica si un fost principat din Europa de Est, corespunzand teritoriului dintre Carpatii Orientali si raul Dniester. Initial un stat independent si autonom, Moldova exista istoric din secolul 14 pana in 1859, cand s-a unit cu Valahia, punand bazele statului roman modern. Cele mai importante orase din Moldova includ Iasi, Bacau, Galati, Botosani, Suceava si Piatra Neamt.

Despre fotograf


Fotograf din tanara generatie, Alin Popescu s-a afirmat prin intermediul fotografiilor sale de peisaj, care i-au adus numeroase premii de-a lungul timpului. Poate cel mai notabil este premiul international "Future Pro Photographer" primit din partea Microsoft in anul 2006, dar si cateva mentiuni in cadrul celebrului concurs international de fotografie alb-negru "Spider-Awards" 2010 si 2011. In portofoliul sau sunt imbinate cu succes dragostea pentru fotografia de natura, cu cea pentru portrete si fotografie abstracta.

http://www.alinpopescu.eu


© Nikonisti.ro 2008-2023. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.