top

Nikon COOLPIX P310

Nikon COOLPIX P310

Fotografiati cu seriozitate cu aparatul foto incredibil Nikon COOLPIX P310.

COOLPIX P310 ascunde in carcasa compacta un pachet absolut impresionant de functii, dintre care cea mai atragatoare este fara indoiala diafragma maxima de f/1.8. Aceasta, impreuna cu posibilitatea de a controla manual toate setarile, va fi cu siguranta apreciata de fotografii care au un DSLR si vor un aparat de vacanta sau unul pe care sa il poate folosi in situatiile in care un aparat cu obiective interschimbabile nu este practic.

Cand doriti sa inregistrati filme, Full HD (1080p) este la o atingere distanta gratie butonului dedicat de inregistrare film.


Specificatii importante:

  • Senzor de imagine CMOS de 16 megapixeli cu iluminare din spate
  • Diafragma maxima f/1.8
  • VR mecanic avansat
  • Inregistrare film Full HD (1080p) cu sunet stereo
  • Monitor LCD TFT de 7,5 cm (3 inci), 921.000 puncte, cu unghi larg de vizualizare, strat anti-reflexii, functie de ajustare a luminozitatii in 5 trepte

Maramures


Situat in nordul tarii, Judetul Maramures se intinde pe o suprafata de 6304 km patrati invecinandu-se cu Ucraina si cu judetele Suceava, Bistrita-Nasaud, Cluj, Salaj si Satu Mare.

Alcatuit din patru zone etno-folcorice distincte, Tara Chioarului, Tara Lapusului, Tara Maramuresului (jumatatea de nord-est a Maramuresului Istoric) si Tara Codrului (partea de sud-vest), la care se adauga Zona Metropolitana Baia Mare, Maramuresul isi are prima atestare scrisa in anul 1199.

Despre fotograf


Mihai Moiceanu Mihai Moiceanu este probabil cel mai cunoscut fotograf de natura din Romania.

Peisajele uimitoare surprinse in Alpi, in Patagonia ori Himalaya, au fost expuse si premiate in tara si in strainatate.

Talentul sau i-a adus si distinctia de excelenta din partea Federatiei Internationale de Arta Fotografica. In plus, Mihai Moiceanu este organizatorul celor mai cunoscute ture fotografice din Romania, destinatiile acestora cuprinzand atat locatii din tara, cat si din Italia, Islanda, Tibet sau Nepal.

Mihai Moiceanu Photography

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.