top

Nikon COOLPIX P7700

Nikon 1 J2

Obiectivul NIKKOR luminos de 7,1x cu diafragma rapida f/2.0 - 4.0 permite imagini vii in lumina scazuta si estomparea frumoasa a fundalului cand doriti sa scoateti subiectul in evidenta. Senzorul CMOS de largi dimensiuni, iluminat din fundal, asigura rezultate superioare la sensibilitate ridicata.
Puteti surprinde perspective unice cu monitorul cu unghi variabil, puteti crea scurtaturi catre setarile preferate si puteti fotografia in format RAW. Cand doriti sa controlati calitatea luminii, Sistemul creativ de iluminare Nikon ofera o gama larga de dispozitive Speedlight compatibile care va permite exact acest lucru.


Specificatii importante:

  • Senzor CMOS 1/1,7 inci cu 12,76 MP
  • Obiectiv NIKKOR cu zoom optic 7,1x
  • Diafragma maxima f/2.0-4.0
  • Monitor de 7,5 cm cu unghi variabil
  • Fotografiere in format RAW

Harghita si Covasna


Invecinat la nord cu judetul Suceava, la est cu judetele Neamt si Bacau, la vest cu Mures si la sud cu Brasov si Covasna, Harghita este unul dintre judetele regiunii Transilvania.

Judetul Covasna se afla situat in centrul Romaniei, in partea interna a Carpatilor de Curbura si se invecineaza la est cu judetul Bacau si judetul Vrancea, in sud-est cu judetul Buzau, in sud-vest cu judetul Brasov, iar in partea de nord cu judetul Harghita.

Despre fotograf


Petrisor Iordan
Petrisor Iordan, cunoscut ca autor a numeroase articole despre fotografie, este initiatorul salonului de fotografie "Fotogeografica", a carui prima editie a avut loc in urma cu 16 ani, si al unuia dintre primele cursuri de fotografie din Bucuresti. Utilizator de aparatura Nikon de peste 10 ani, Petrisor Iordan este specializat in multiple stiluri fotografice si a participat la numeroase expozitii.


O galerie foto on-line poate fi accesata la www.petrisor.ro
© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.