top

Nikon 1 J2

Nikon 1 J2

Proiectat pentru a gandi rapid si pentru a actiona si mai rapid, aparatul foto inteligent Nikon 1 J2 se alatura gamei Nikon 1 pentru a va asigura ca sunteti cu un pas inaintea actiunii. Ultra-portabil si usor de utilizat, este echipat cu tot ce aveti nevoie pentru a surprinde imagini si filme extraordinare.


Specificatii importante:

  • Senzor AF CMOS extrem de rapid
  • Fotografiere continua la viteza ridicata pana la 60 fps
  • Procesor de imagine EXPEED 3 puternic cu viteza de 600 de megapixeli pe secunda
  • Inregistrare film avansata

Bucuresti


Bucuresti este capitala Romaniei si, in acelasi timp, cel mai populat oras, centru industrial si comercial al tarii.

Prima atestare documentara a Bucurestiului dateaza din secolul al XV-lea, 20 septembrie 1459, si este un act prin care domnitorul Vlad Tepes confirma o donatie facuta unor mici feudali.

In 1862 devine capitala Romaniei. De atunci sufera schimbari continue, fiind centrul scenei artistice, culturale si mass-media. Intre cele doua razboaie mondiale, Bucurestiul a fost poreclit "Micul Paris".

Despre fotograf


Vlad Eftenie
Vlad Eftenie este arhitect si pasionat de fotografie, el folosind aparatul de fotografiat ca partener intr-un adevarat demers de investigare a imaginii oraselor pe care le parcurge cu o privire atenta. Cadrul cotidian este astfel decodificat, contactul cu orasul si trecatorii sai fiind sublimat in poezie vizuala. Autor al unor numeroase expozitii cu tema urbana, isi exerseaza discursul in prelegeri interdisciplinare despre comunicarea prin imagine si preda cursul de fotografie de arhitectura la UAUIM.

O galerie foto on-line poate fi accesata la www.veftenie.daportfolio.com


© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.