top

Nikon COOLPIX S9300

Nikon COOLPIX S9300

Aparatul foto Nikon COOLPIX S9300, cu un corp subtire si cu super zoom de 18x, surprinde cu usurinta subiecti la distanta sau fotografii prim-plan spontane. Sistemul mecanic de reducere a vibratiilor de la Nikon asigura imagini stabile. Puteti înregistra filme Full HD cu o apasare de buton, iar functia GPS încorporata va permite sa adaugati etichete imaginilor în orice moment si sa urmariti ruta când sunteti în miscare.


Specificatii importante:

  • Super-zoom subtire: dispunând de un obiectiv NIKKOR cu zoom optic 18x si unghi larg (25–450 mm)
  • Senzor CMOS de 16 MP cu iluminare din spate
  • Sistem mecanic de reducere a vibratiilor (VR)
  • Înregistrare film Full HD (1080p)
  • Sistem încorporat de pozitionare pe glob (GPS)

Banat si Crisana


Banatul este o provincie istorica impartita astazi intre Romania, Serbia (Banatul Sarbesc) si o foarte mica parte din Ungaria. Relieful este constituit dintr-o zona muntoasa la est si sud, Muntii Poiana Rusca, Tarcu, Godeanu, Mehedinti si Muntii Almajului si Semicercului, acoperita de paduri si pasiuni intinse, o zona colinara in centru (partea vestica a Piemonturilor Vestice) si o zona joasa de campie, in vest (zona sud-estica a Campiei Tisei). Crisana reprezinta o regiune istorica situata pe teritoriile Romaniei si Ungariei, avand ca limite naturale raul Tisa la vest, raul Mures la sud, Muntii Apuseni in est si raul Somes in nord.

Despre fotograf


Alexandru Sava
Alexandru Sava este un fotograf full time specializat pe fotografia montana, in special alpinism si escalada sportiva. In timpul petrecut in afara muntelui se antreneaza pentru urmatoarele ascensiuni. Este membru al Clubului Alpin Roman Sectiunea Universitara Cluj-Napoca si un mare fan al aparaturii de fotografiat Nikon. A reusit sa ajunga la altitudini de peste 6000 de metri si planurile de viitor nu se opresc aici. Caracterul fotografiilor lui este unul comercial, acest lucru fiind datorat pregatirii profesionale a acestuia. A studiat comunicare si relatii publice si are un master in publicitate. Planurile de viitor se contureaza in jurul unor expeditii pe unele din cele mai inalte varfuri din lume.

www.alexandrusava.ro

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.