top

Nikon COOLPIX L810

Nikon COOLPIX L810

Aparatul foto COOLPIX L810 cu aspect clasic si 16 megapixeli este tot ce aveti nevoie.

Apropiati-va mai mult decat ati crezut ca este posibil si realizati orice imagine, oriunde, cu obiectivul incredibil cu zoom de 26x. Incadrati cea mai mare cladire in cadru cu unghiul larg extraordinar sau surprindeti delfini de departe, din barca, cu teleobiectivul spectaculos.

Modul automat facil va avea grija de toate setarile aparatului foto in locul dumneavoastra. Comutatorul lateral pentru zoom se combina cu tehnologia inteligenta antiincetosare pentru a pastra toate cadrele clare si cu aspect extraordinar.

COOLPIX L810 : Bucurati-va de viata.


Ardealul - partea II


Situat in interiorul arcului carpatic, Ardealul este una dintre regiunile istorice ale Romaniei. De-a lungul timpului, a facut parte din Imperiul Roman, din Regatul Ungariei, respectiv din Imperiul Austriac. Alexandru Axon a explorat partea de vest Ardealului incepand cu Alba Iulia si punctele sale de atractie, cum ar fi Cetatea si Catedrala Mantuirii Neamului. Urmatoarea oprirea a fost Aiud cu Calvarul Aiudului si Cetatea Medievala. Fotograful a continuat cu Turda si faimoasa Salina si Cluj cu nenumaratele puncte de atractie. De aici, Alexandru a pornit spre Valea Ariesului, cu Pestera Ursilor, Ghetarul de la Scarisoara si Stana de Vale. Au urmat Cheile Turzii, Piatra Secuiului, Cetatea Coltesti si Rosia Montana.

Despre fotograf


Alex Axon Desi a absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare, Alex Axon lucreaza ca si grafician, iar fotografia este pasiunea lui si un mod de exprimare artistica. Cunoscut in comunitatea fotografica si castigator a numeroase premii la saloane nationale si internationale, portofoliul sau se remarca prin varietatea temelor abordate si printr-un stil inconfundabil.

www.axonphoto.com

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.