top

Nikon COOLPIX S8200

Nikon COOLPIX S8200

Rapid, puternic si precis, Nikon COOLPIX S8200 este un aparat compact cu super-zoom care este suficient de versatil sa surprinda fiecare moment fara a scapa o clipa. Viteza rapida de pornire, focalizarea automata rapida si modul de fotografiere continua va asigura ca veti surprinde intotdeauna cadrul pe care il doriti.


Specificatii importante:

  • Senzor de imagine CMOS de 16 megapixeli cu iluminare din spate
  • Obiectiv NIKKOR cu super-zoom 14x cu unghi larg
  • Inregistrare film Full HD (1080p) cu sunet stereo
  • Monitor LCD de 7,5 cm (3 inci) cu 921.000 puncte

Ardealul - partea I


Situat in interiorul arcului carpatic, Ardealul este una dintre regiunile istorice ale Romaniei. De-a lungul timpului, a facut parte din Imperiul Roman, din Regatul Ungariei, respectiv din Imperiul Austriac.

Sebastian Marcovici exploreaza pe timp de iarna cateva dintre cele mai populare destinatii turistice din Ardeal, cum ar fi Sibiul si Sighisoara, dar si bisericile fortificate din jurul acestora. Brasovul este un alt oras ce nu putea sa lipseasca din itinerariul lui Sebastian, urmat bineinteles de Poiana Brasov si de Castelul Bran.

Despre fotograf


Sebastian Marcovici Fotojurnalistul sibian Sebastian Marcovici a deprins primele notiuni in domeniu la Universitatea Tehnica din Munchen, in cadrul departamentului de design fotografic. Imaginile sale au fost publicate de catre agentii de presa ca ddp Images, Zuma Pictures, Reuters, N-Ost, NewsIn, ImPhoto, dar si multe cotidiene nationale si internationale.

In anul 2011, Sebastian surprinde fotografia anului in Romania: presedintele Traian Basescu razand cu gura pana la urechi inconjurat de soborul de preoti prezent la canonizarea Mitropolitului Andrei Saguna. Fotografia a facut inconjurul lumii, iar in jurul ei s-a creat cea de-a patra editie a expozitiei Focus Sibiu.

www.sebastianmarcovici.com

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.