Scoli foto


Scolile foto prezentate s-au nascut din pasiune pentru fotografie, iar nikonisti.ro se mandreste cu faptul ca acestea sunt partenere Nikon Romania. Pentru a face primii pasi in fotografie, nu este nimic mai placut decat sa petreci cateva ore pe saptamana, in compania altor pasionati ca si tine si a unui trainer cu experienta.

Create din pasiunea si dorinta de perfectionare, cursurile sustinute de scolile de fotografie pe care vi le prezentam mai jos se adreseaza atat incepatorilor care doresc sa-si insuseasca notiunile elementare din domeniul fotografic, cat si profesionistilor dornici de perfectionare si imbunatatire a cunostintelor deja dobandite in arta fotografica.

Majoritatea scolilor de fotografie ofera diplome acreditate la finalul cursurilor, ceea ce va ofera o garantie in plus a calitatii informatiilor si a valorii experientei dobandite. Diploma va poate ajuta de asemenea sa incepeti o cariera in domeniul fotografiei profesionale.
 • Photolife

  PHOTOLIFE

  Localitate: Brasov

  Lector: Dan Dinu

  PHOTOLIFE s-a nascut din pasiune pentru fotografie, iar acest lucru ne defineste inca din 2007, cand fotograful Dan Dinu a creat acest proiect. Totul a fost conceput astfel incat oricine sa se poata regasi in activitatile noastre. Cursuri oferite: In acest moment Photolife ofera doua cursuri: Initiere in fotografie si Natura in fotografie. Pe langa aceste cursuri, Photolife va mai ofera si numeroase workshop-uri si photo tour-uri, atat in tara cat si in afara. Acestea vin cu o componenta de practica esentiala, necesara oricui vrea sa invete mai mult despre fotografie.
  Lector la scoala de fotografie Photolife
  Vezi detalii
 • Avatar Studio

  AVATAR STUDIO

  Localitate: Constanta

  Lector: Alin Panaite

  Scoala trateaza elemente de tehnica si compozitie fotografica, incepand cu notiunile de baza si ajungand pana la studierea detaliata a stilurilor fotografice si elemente de procesare profesionala. Cursuri oferite: Curs de perfectionare in fotografie. Cursul incepe de la zero, cu notiunile de baza, si este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Scoala mai ofera si workshopuri de fotografie, pe diferite teme.
  Lector la scoala de fotografie Avatar Studio
  Vezi detalii

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.