primii 10 pasi

Primii 10 pasi in fotografia digitala reprezinta un scurt manual pentru toti cei care sunt la inceput de drum in arta fotografica. Autorul, Dragos Asaftei, face o trecere in revista a celor mai importante notiuni din fotografie precum tipuri de aparate foto si modul lor de utilizare, rolurile diafragmei, al timpului de expunere, al sensibilitatii ISO si notiuni de baza despre compozitie. De asemenea, sunt luate in discutie si cateva tipuri de fotografie: peisaj, macro, fotografia de calatorie si panoramele.

Daca doriti sa pasiti pentru prima oara in minunata lume a fotografiei aceasta carte este cu siguranta lectura obligatore. Iar daca deja aveti un aparat foto, DSLR sau compact, va veti consolida cunostintele de fotografie citind Primii 10 pasi in fotografia digitala de Dragos Asaftei, aparuta la editura ISSA.

Dupa ce descarcati cartea, va invitam sa cititi despre:

  1. Intrebari frecvente
  2. Primii pasi
  3. Cum aleg un aparat compact
  4. Utilizarea aparatelor compacte
  5. Fotografiile macro
  6. Fotografiile macro realizate cu obiectivul intors
  7. Panoramele
  8. Peisajele
  9. Peisajele crepusculare (apus, rasarit)
  10. Fotografiile din calatoriiPentru a putea descarca aceasta carte va rugam sa va autentificati.

In cazul in care nu aveti un cont pe nikonisti.ro va rugam sa va inscrieti folosind link-ul de mai jos.

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.