NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 

Nikon este singurul brand din Romania care ofera 3 ani de garantie aparatelor foto Nikon DSLR si mirrorless.

Decizia prelungirii garantiei pentru aparatele foto DSLR si mirrorless Nikon subliniaza increderea distribuitorului oficial in fiabilitatea aparaturii foto a producatorului japonez si ofera utilizatorilor un beneficiu exclusiv, o siguranta suplimentara in ceea ce priveste calitatea aparatelor foto pe care le folosesc.

Va prezentam cateva dintre motivele care ne-au convins ca putem sa oferim cea mai mare perioada de garantie de pe piata romaneasca si care ne-au intarit increderea ca Nikon detine superioritatea tehnica si fiabilitatea necesare suplimentarii perioadei de garantie.

Traditia Nikon. Inca de la primele produse optice lansate in 1917, Nikon si-a construit un renume in ceea ce priveste calitatea constructiei. Rezistenta primului aparat SLR al producatorului japonez, Nikon F, este proverbiala, acesta dovedindu-si capacitatea de a tine piept chiar si gloantelor. Noile aparate DSLR si mirrorless si noile obiective pastreaza aceasta traditie, majoritatea profesionistilor folosind Nikon in conditii extreme datorita rezistentei exceptionale.

Fiabilitatea aparatelor Nikon. Modul in care sunt construite si produse aparatele Nikon DSLR si mirrorless confera o fiabilitate deosebita. Caracteristici precum sigilarea impotriva umezelii si a prafului, declansatorul testat la 100.000 sau 150.000 de cicluri, sistemele de curatare ale a senzorului asigura o utilizare fara probleme a aparatului pe o perioada lunga de viata.

Service la standarde occidentale. In afara de calitatea tehnica deosebita a aparatelor Nikon DSLR si mirrorless , prelungirea garantiei la 3 ani subliniaza si interesul nostru de a pune la dispozitia utilizatorilor un centru de service la cele mai inalte standarde. Dorim sa oferim solutii rapide si profesioniste, oricare ar fi problema pe care utilizatorii o intampina cu aparatul sau obiectivul Nikon.

Garantia Nikon 3 ani in Romania

GARANTIA DE 3 ANI*


garantie 3 ani

Se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR si mirrorless daca:


*GARANTIA COMERCIALA se adreseaza consumatorilor persoane fizice si include garantia de conformitate(nu se adauga acesteia). Garantia comerciala de 3 ani (daca este oferita) se acorda pentru aparatele DSLR (Digital Single Lens Reflex) si mirrorless si include si completeaza garantia de conformitate pana la atingerea perioadei de 3 (trei) ani (2 ani conformitate plus 1 an extragarantie) doar daca cumparatorul inregistreaza numarul serial al produsului pe site-ul http://www.nikonisti.ro (unde se creeaza un cont de utilizator conform procedurii afisate pe site) in maxim 30 (treizeci) de zile de la data achizitionarii sau livrarii in cazul comertului online. Termenul de inscriere se calculeaza conform art. 181 din N.C.P.C pentru zile calendaristice - "când termenul se socoteşte pe zile, nu intră în calcul ziua de la care începe să curgă termenul, nici ziua când acesta se împlineşte, iar data achizitiei este cea inscrisa pe factura."

Pentru a beneficia de garantia comerciala este necesara dovada achizitionarii din Romania a produselor respective, de la magazinele partenere sau prin comert online, care comercializeaza produse importate prin Skin Media S.R.L., sunt modelul indicat neechivoc in factura si sunt folosite casnic, in afara activitatii comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale. Pentru a beneficia de perioada de garantie extinsa consumatorul are in sarcina sub sanctiunea pierderii acestui drept sa detina documentele fiscale de provenienta ale bunului si ,,Certificatul de Garantie” pe care sa fie mentionat in mod neechivoc ca produsul beneficiaza de garantia comerciala si durata acesteia. Daca specificatiile producatorului indica pentru modelul achizitionat un anumit numar de cadre pentru care diverse componente sunt testate (ex. obturator) si acel component sufera o uzura accentuata din cauza folosirii excesive si a depasirii numarului de cadre pentru care respectivul component a fost testat, garantia comerciala pentru acel component (mentionat in specificatiile producatorului expuse pe site-ul oficial al acestuia sau in manualul de utilizare al produsului) este incidenta doar pana la atingerea numarului de cadre pentru care a fost testat.

Produsele achizitionate de persoane fizice autorizate, societati comerciale, sau persoane fizice care acţionează în scopuri comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale nu beneficiaza de garantie comerciala. Prin achizitionarea acestui produs, consumatorii persoane fizice care utilizeaza aparatul pentru activitati de fotografie profesionala sau semiprofesionala (se pot identifica dupa numele inscris in factura ca persoane care isi fac publicitate pe internet si vand produse foto, servicii foto sau organizeaza cursuri de fotografie contracost), consimt ca nu vor beneficia de garantie comerciala.

- Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR si mirrorless vor ramane in garantie pentru o perioada de 2 ani.
- Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

** Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

GARANTIA DE 2 ANI (GARANTIE DE CONFORMITATE)


garantie 2 ani

Se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:


GARANTIA DE CONFORMITATE: 24 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE : 24 luni – pentru Aparate Foto NIKON cu excluderile ce urmeaza privind acumulatorii reincarcabili, componentele vandute postgarantie sau consumabilele

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

GARANTIA DE 1 AN


garantie 1 an

Se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:


GARANTIA DE CONFORMITATE: 12 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE : 12 luni - pentru acumulatorii reincarcabili NIKON
GARANTIA DE CONFORMITATE: 6 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE : 6 luni - pentru consumabile si componente vandute postgarantie

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Pentru a beneficia de oricare din duratele de garantie mentionate este necesar:

  • Sa se prezinte bonul de achizitie si certificatul de garantie in original
  • Produsul sa nu fie avariat fizic in niciun fel
  • Produsul sa fi fost utilizat in conformitate cu specificatiile tehnice din manualul de utilizare
  • Sa nu se fi intervenit fizic sau software asupra produsului de o persoana neautorizata
  • Sa fie respectate toate conditiile prezente in certificatul de garantie

Informatii Service Nikon


Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 423 comentarii
Marius Plesoianu
Marius Plesoianu a scris pe 17-06-2019 la 17:08

Buna ziua, intampin o problema cu inregistrarea unui D3500 achizitionat pe 28.05 de la Altex.
Am mai avut inregistrate alte produse fara probleme, aceste este singurul care imi spune ca este necunoscut.
Mentionez ca am trimis un mail pe 13 iunie, dar nu am primit inca raspuns.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 18-06-2019 la 09:28
Buna ziua domnule Marius Plesoianu! Vi s-a raspuns la emailul trimis. Cu stima
0
0
Cotocel
Cotocel a scris pe 15-06-2019 la 18:23
Cum procedez pentru a beneficia de garantia comerciala de 3 ani pentru un aparat NIKON D5300.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 18-06-2019 la 09:58
Buna ziua! Va rugam sa il inregistrati in contul dvs la pagina https://www.nikonisti.ro/comunitate/account/produse. Cu stima
0
0
ion cortes
ion cortes a scris pe 14-06-2019 la 22:49
Buna seara !
Referitor Nikon D3400 - identificat pe site ca Nikon COOLPIX L110 (garantie 2 ani )
Am trimis (07.06.2019 )fotografii ale documentelor de achizitie in schimb nu am primit nici un raspuns
Cu stima
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 18-06-2019 la 09:27
Buna ziua domnule Ion Cortes! Vi s-a raspuns la emailul trimis. Cu stima
0
0
Vali Goaga
Vali Goaga a scris pe 11-06-2019 la 21:57
Buna seara!
Am un D750 pe care nu il pot inregistrare pe site. Am trimis mail catre nikoninfo@skin.ro cu cele solicitate mai si sper sa fie ok. Multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 11-06-2019 la 23:01
Buna ziua, va multumim pentru informatie! Cu stima
0
0
Ene Mihaela
Ene Mihaela a scris pe 20-05-2019 la 23:21
Si eu am o problema cu obtinerea garantiei comerciale
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 21-05-2019 la 11:27
Buna ziua! Pentru rezolvarea cat mai rapida a situatiei va rugam sa ne trimiteti la adresa nikoninfo@skin.ro fotografii ale documentelor de achizitie, ale seriei inscriptionate pe produs ale garantiilor (Skin si Nikon) si ale cutiei in dreptul seriilor. Fotografiile le puteti realiza usor folosind un telefon mobil. Cu stima
1
0
Silea  Dumitru
Silea Dumitru a scris pe 19-05-2019 la 15:42
Intampin o eroare la inregistrarea aparatului cu garantia.Va multumesc
1
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 21-05-2019 la 11:27
Buna ziua! Pentru rezolvarea cat mai rapida a situatiei va rugam sa ne trimiteti la adresa nikoninfo@skin.ro fotografii ale documentelor de achizitie, ale seriei inscriptionate pe produs ale garantiilor (Skin si Nikon) si ale cutiei in dreptul seriilor. Fotografiile le puteti realiza usor folosind un telefon mobil. Cu stima
0
0
Galan Iulia
Galan Iulia a scris pe 13-05-2019 la 21:22
Intampin o eroare la inregistrarea aparatului. Am trimis email pe adresa lasata mai jos!
Astept un raspuns inainte sa treaca cele 30 de zile. Va multumesc,
0
0
a scris pe 14-05-2019 la 14:30
Buna ziua doamna Galan Iulia! Va multumim pentru informatie. Cu stima
0
0
Moldovan Alin
Moldovan Alin a scris pe 12-05-2019 la 18:05
Buna ziua. Am cumparat un nikon d5300 inregistrat pentru extra garantia de pana la 3 ani ,fiind inca in garantie si asi vrea sa stiu unde il pot trimite pt.a mi se repara o defectiune la ocultar si a fi curatat de praf?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 13-05-2019 la 15:35
Buna ziua domnule Moldovan Alin! Pentru verificare va rugam sa aduceti/trimiteti aparatul dvs catre centrul de service conform procedurii de la pagina: https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Eduard
Eduard a scris pe 05-05-2019 la 20:46
Buna ziua!Daca am un aparat foto Nikon cumparat de la un magazin care nu este in lista parteneri autorizati Nikon,il pot aduce la Restart Service in caz de garantie pentru a mi l repara fara cost suplimentar?Magazinul se numeste 220Volt e din Arad.Sau poate este in lista parteneri autorizati Nikon si nu stiu eu.Am factura si garantia valabila.Va roBuna ziua!Daca am un aparat foto Nikon cumparat de la un magazin care nu este in lista parteneri autorizati Nikon,il pot aduce la Restart Service in caz de garantie pentru a mi l repara fara cost suplimentar?Magazinul se numeste 220Volt e din Arad.Sau poate este in lista parteneri autorizati Nikon si nu stiu eu.Am factura si garantia valabila.Va rog,un raspuns.Multumesc ..afiseaza tot comentariul
0
0
Eduard
Eduard a scris pe 05-05-2019 la 21:17
Este un aparat foto COOLPIX cumparat de la magazinul 220Volt din Arad.Acest magazin este partener autorizat Nikon?in situatia mea beneficiez de garantie de 2 ani la Restart Service?Sau 1 an?
0
0
Modreanu Mircea
Modreanu Mircea a scris pe 24-04-2019 la 05:35
Aparatul meu Nikon D7200 are o problema cu bateria care se descarca complet chiar daca este inchis. Este in garantie (cumparat in Oct 2017 de la F64 si inregistrat pe site-ul dvoastra) dar momentan nu sunt in tara pentru al aduce la service. Puteti sa sugera care ar putea sa fie problema?
As mai dori sa aflu daca garantia este internationala? Cu stAparatul meu Nikon D7200 are o problema cu bateria care se descarca complet chiar daca este inchis. Este in garantie (cumparat in Oct 2017 de la F64 si inregistrat pe site-ul dvoastra) dar momentan nu sunt in tara pentru al aduce la service. Puteti sa sugera care ar putea sa fie problema?
As mai dori sa aflu daca garantia este internationala? Cu stima, Mircea
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 24-04-2019 la 13:32
Buna ziua! Garantia de 1 an valabila in Europa a expirat. Este necesar sa aduceti/trimiteti produsul catre centrul oficial de service Nikon in Romania pentru ca produsul sa fie receptionat in garantie: https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2019. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.