NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 

Nikon este singurul brand din Romania care ofera 3 ani de garantie aparatelor foto Nikon DSLR si mirrorless.

Decizia prelungirii garantiei pentru aparatele foto DSLR si mirrorless Nikon subliniaza increderea distribuitorului oficial in fiabilitatea aparaturii foto a producatorului japonez si ofera utilizatorilor un beneficiu exclusiv, o siguranta suplimentara in ceea ce priveste calitatea aparatelor foto pe care le folosesc.

Va prezentam cateva dintre motivele care ne-au convins ca putem sa oferim cea mai mare perioada de garantie de pe piata romaneasca si care ne-au intarit increderea ca Nikon detine superioritatea tehnica si fiabilitatea necesare suplimentarii perioadei de garantie.

Traditia Nikon. Inca de la primele produse optice lansate in 1917, Nikon si-a construit un renume in ceea ce priveste calitatea constructiei. Rezistenta primului aparat SLR al producatorului japonez, Nikon F, este proverbiala, acesta dovedindu-si capacitatea de a tine piept chiar si gloantelor. Noile aparate DSLR si mirrorless si noile obiective pastreaza aceasta traditie, majoritatea profesionistilor folosind Nikon in conditii extreme datorita rezistentei exceptionale.

Fiabilitatea aparatelor Nikon. Modul in care sunt construite si produse aparatele Nikon DSLR si mirrorless confera o fiabilitate deosebita. Caracteristici precum sigilarea impotriva umezelii si a prafului, declansatorul testat la 100.000 sau 150.000 de cicluri, sistemele de curatare ale a senzorului asigura o utilizare fara probleme a aparatului pe o perioada lunga de viata.

Service la standarde occidentale. In afara de calitatea tehnica deosebita a aparatelor Nikon DSLR si mirrorless , prelungirea garantiei la 3 ani subliniaza si interesul nostru de a pune la dispozitia utilizatorilor un centru de service la cele mai inalte standarde. Dorim sa oferim solutii rapide si profesioniste, oricare ar fi problema pe care utilizatorii o intampina cu aparatul sau obiectivul Nikon.

Garantia Nikon 3 ani in Romania

GARANTIA DE 3 ANI*


garantie 3 ani

Se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR si mirrorless daca:


*GARANTIA COMERCIALA se adreseaza consumatorilor persoane fizice si include garantia de conformitate(nu se adauga acesteia). Garantia comerciala de 3 ani (daca este oferita) se acorda pentru aparatele DSLR (Digital Single Lens Reflex) si mirrorless si include si completeaza garantia de conformitate pana la atingerea perioadei de 3 (trei) ani (2 ani conformitate plus 1 an extragarantie) doar daca cumparatorul inregistreaza numarul serial al produsului pe site-ul http://www.nikonisti.ro (unde se creeaza un cont de utilizator conform procedurii afisate pe site) in maxim 30 (treizeci) de zile de la data achizitionarii sau livrarii in cazul comertului online. Termenul de inscriere se calculeaza conform art. 181 din N.C.P.C pentru zile calendaristice - "când termenul se socoteşte pe zile, nu intră în calcul ziua de la care începe să curgă termenul, nici ziua când acesta se împlineşte, iar data achizitiei este cea inscrisa pe factura."

Pentru a beneficia de garantia comerciala este necesara dovada achizitionarii din Romania a produselor respective, de la magazinele partenere sau prin comert online, care comercializeaza produse importate prin Skin Media S.R.L., sunt modelul indicat neechivoc in factura si sunt folosite casnic, in afara activitatii comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale. Pentru a beneficia de perioada de garantie extinsa consumatorul are in sarcina sub sanctiunea pierderii acestui drept sa detina documentele fiscale de provenienta ale bunului si ,,Certificatul de Garantie” pe care sa fie mentionat in mod neechivoc ca produsul beneficiaza de garantia comerciala si durata acesteia. Daca specificatiile producatorului indica pentru modelul achizitionat un anumit numar de cadre pentru care diverse componente sunt testate (ex. obturator) si acel component sufera o uzura accentuata din cauza folosirii excesive si a depasirii numarului de cadre pentru care respectivul component a fost testat, garantia comerciala pentru acel component (mentionat in specificatiile producatorului expuse pe site-ul oficial al acestuia sau in manualul de utilizare al produsului) este incidenta doar pana la atingerea numarului de cadre pentru care a fost testat.

Produsele achizitionate de persoane fizice autorizate, societati comerciale, sau persoane fizice care acţionează în scopuri comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale nu beneficiaza de garantie comerciala. Prin achizitionarea acestui produs, consumatorii persoane fizice care utilizeaza aparatul pentru activitati de fotografie profesionala sau semiprofesionala (se pot identifica dupa numele inscris in factura ca persoane care isi fac publicitate pe internet si vand produse foto, servicii foto sau organizeaza cursuri de fotografie contracost), consimt ca nu vor beneficia de garantie comerciala.

- Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR si mirrorless vor ramane in garantie pentru o perioada de 2 ani.
- Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

** Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

GARANTIA DE 2 ANI (GARANTIE DE CONFORMITATE)


garantie 2 ani

Se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:


GARANTIA DE CONFORMITATE: 24 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE : 24 luni – pentru Aparate Foto NIKON cu excluderile ce urmeaza privind acumulatorii reincarcabili, componentele vandute postgarantie sau consumabilele

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

GARANTIA DE 1 AN


garantie 1 an

Se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:


GARANTIA DE CONFORMITATE: 12 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE : 12 luni - pentru acumulatorii reincarcabili NIKON
GARANTIA DE CONFORMITATE: 6 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE : 6 luni - pentru consumabile si componente vandute postgarantie

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Pentru a beneficia de oricare din duratele de garantie mentionate este necesar:

  • Sa se prezinte bonul de achizitie si certificatul de garantie in original
  • Produsul sa nu fie avariat fizic in niciun fel
  • Produsul sa fi fost utilizat in conformitate cu specificatiile tehnice din manualul de utilizare
  • Sa nu se fi intervenit fizic sau software asupra produsului de o persoana neautorizata
  • Sa fie respectate toate conditiile prezente in certificatul de garantie

Informatii Service Nikon


Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 447 comentarii
Dudut Ionut
Dudut Ionut a scris pe 12-02-2020 la 16:53
Buna ziua am o problema cu garantia care inca mai am 2 ani si 5 luni.
Am fost imformat ca am lovit aparatul cand eu am spus ca mi-a cazut... nu are rume de zgarieturi sau de lovituri... si ca trebuie sa platesc eu lucrarea... nu ii normal asa ceva, butonul deblocare selector mod de declasare este blocat si am lag l-a inchidere si deschiderea camereBuna ziua am o problema cu garantia care inca mai am 2 ani si 5 luni.
Am fost imformat ca am lovit aparatul cand eu am spus ca mi-a cazut... nu are rume de zgarieturi sau de lovituri... si ca trebuie sa platesc eu lucrarea... nu ii normal asa ceva, butonul deblocare selector mod de declasare este blocat si am lag l-a inchidere si deschiderea camerei..ce este de facut, imi cer scuze de mesaj dar nu ii normal asa ceva plus cand l-am luat 3 saptamani a facut drumul Bucuresti Cluj ca ecranul nu mergea de 2 ori ...
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 13-02-2020 la 10:09
Buna ziua domnule Dudut Ionut! Va rugam sa ne oferiti mai multe informatii despre aparatul dvs la adresa nikon@restart.ro pentru a-l identifica. Cu stima
0
0
Stanca Larisa
Stanca Larisa a scris pe 20-01-2020 la 14:26
Buna Ziua, am inregistrat o geanta Lowepro pentru a beneficia de garantia de 3 ani, asa cum scrie pe eticheta produsului, dar dupa inregistrare, in contul meu apare ca are garantie doar 1 an
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 21-01-2020 la 10:09
Buna ziua doamna Stanca Larisa! Pentru clarificarea cat mai rapida a situatiei va rugam sa ne trimiteti la adresa nikoninfo@skin.ro fotografii ale documentelor de achizitie, ale garantiei, ale etichetei si a stickerului ce va informeaza ca inregistrarea produsului acorda extragarantia. Fotografiile le puteti realiza usor folosind un telefon mobil. Cu stima
0
0
Bogdanet Victor
Bogdanet Victor a scris pe 16-01-2020 la 18:35
De ca in Italia , Germania etc garantia obiectivelor si aparatelor la magazinele Yellow store au 4 ani garantie ??? Dece nu este recunoscuta aceasta garantie si in Romania ????
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 17-01-2020 la 09:55
Buna ziua domnule Bogdanet Victor! Garantia aparatelor foto ce sunt insotite de acte de achizitie si certificat de garantie emis de catre Nikon BV este de 1 an in toata Europa, nu doar in Romania. Garantiile extinse sunt valabile doar in tarile de achizitie (sau conform certificatului de garantie emis de distribuitor), este motivul si pentru care garantia extinsa la 3 ani oferita produselor achizitionate de la partenerii importatorului oficial in Romania nu este valabila in Germania. Cu stima
0
0
Popescu Gheorghe
Popescu Gheorghe a scris pe 14-01-2020 la 23:12
Am achizitionat de la F64 Studio un aparat Nikon DSLR D750, seria 6214546, cu bonul nr. 2514031 in data de 10 ianuarie 2020.
Am inregistrat produsul, dar nu mi-ati acordat garantia extinsa.
Va rog sa remediati situatia cat mai curand posibil.
Multumesc!
P.S. Sper ca nu va veti bate joc cerandu-mi foto de pe documente, cata vreme toate datele sunt iAm achizitionat de la F64 Studio un aparat Nikon DSLR D750, seria 6214546, cu bonul nr. 2514031 in data de 10 ianuarie 2020.
Am inregistrat produsul, dar nu mi-ati acordat garantia extinsa.
Va rog sa remediati situatia cat mai curand posibil.
Multumesc!
P.S. Sper ca nu va veti bate joc cerandu-mi foto de pe documente, cata vreme toate datele sunt inregistrate.
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 15-01-2020 la 11:01
Buna ziua domnule Popescu Gheorghe! Exista cazuri in care dupa vanzare seria produsului se actualizeaza cu o usoara intarziere in sistem. Puteti verifica acum in contul dumneavoastra garantia aparatului foto. Va multumim pentru intelegere. Cu stima
1
0
Popescu Gheorghe
Popescu Gheorghe a scris pe 15-01-2020 la 11:46
Va multumesc, pare in ordine acum!
0
0
grudinschi  gabriel
grudinschi gabriel a scris pe 23-12-2019 la 08:00
Buna ziua am achizitionat aparat Nikon model SLR D 3500 AFP1855Magazin Altex Bacau,cu bon fiscal BC0319017440 /17.12.2019,serie 24552552 si nu am primit garantia de 3 ani,ce se intimpla.MULTUMESC
0
0
a scris pe 06-01-2020 la 16:58
Buna ziua domnule Grudinschi Gabriel ! Pentru rezolvarea cat mai rapida a situatiei va rugam sa ne trimiteti la adresa nikoninfo@skin.ro fotografii ale documentelor de achizitie, ale seriei inscriptionate pe produse, ale garantiei si ale cutiei in dreptul seriilor. Fotografiile le puteti realiza usor folosind un telefon mobil. Cu stima
0
0
Dragan Bogdan
Dragan Bogdan a scris pe 18-12-2019 la 08:38
Buna ziua! Am trimis aparatul in garantie iar cand m-am logat pe www.nikonrepair.ro imi arata ca am de platit 1151.06 lei. De ce ?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 20-12-2019 la 09:42
Buna ziua domnule Dragan Bogdan ! Mai multe detalii cu privire la reparatie vi s-au transmis pe email la acel moment. Cu stima
0
0
Bacivarov Ioan Chiril
Bacivarov Ioan Chiril a scris pe 16-12-2019 la 17:10
Buna ziua, Doresc sa inregistrez -pt garantie extinsa -aparatul foto Nikon D750, seria 6207049, achizitionat recent de la F64-Bucuresti. V-am trimis prin e-mail fotografii ale documentelor cerute. Multumiri anticipate
0
0
a scris pe 18-12-2019 la 13:58
Buna ziua domule Bacivarov Ioan Chiril! Pentru rezolvarea problemei dvs vi s-a raspuns pe email in data de 16 dec 2019. Cu stima
0
0
Popa Ionel
Popa Ionel a scris pe 13-12-2019 la 08:19
Buna dimineata. Vreau sa inregistrez un aparat foto dslr nikon d750 de pe f64 achizitionat in data de 09.12.2019 comanda nr.9821915055570-01 factura, seria B.STU.NR.2501857

0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 13-12-2019 la 08:56
Buna ziua domnule Popa Ionel ! Pentru rezolvarea cat mai rapida a situatiei va rugam sa ne trimiteti la adresa nikoninfo@skin.ro fotografii ale documentelor de achizitie, ale seriei inscriptionate pe produs, ale garantiei si ale cutiei in dreptul seriilor. Fotografiile le puteti realiza usor folosind un telefon mobil. Cu stima
1
0
Both Lorand
Both Lorand a scris pe 19-11-2019 la 19:06
Am achizitionat un aparat foto dslr nikon d3500 de pe f64 am inregistrat pe site dar nu beneficiaza de garantie. Ce trebuie facut? Multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 20-11-2019 la 13:31
Buna ziua doamnule Both Lorand ! Pentru rezolvarea cat mai rapida a situatiei va rugam sa ne trimiteti la adresa nikoninfo@skin.ro fotografii ale documentelor de achizitie, ale seriei inscriptionate pe produs, ale garantiei si ale cutiei in dreptul seriilor. Fotografiile le puteti realiza usor folosind un telefon mobil. Cu stima
0
0
Both  Lorand
Both Lorand a scris pe 25-11-2019 la 16:30
Multumesc mult pentru promptitudine.
0
0
Handoca Dan
Handoca Dan a scris pe 16-11-2019 la 21:26
Buna seara,
La inregistrarea obiectivului Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR AF-S NIKKOR am primit, ca multi altii, mesajul ca nu beneficiaza de garantie, cu toate ca a fost achizitionat pe canal official din Romania, respectiv F64 Studio.
Am trimis documentele de achizitie catre Dvs. la nikoninfo@skin.ro si sper sa rezolvati aceasta problema cat mai urgenBuna seara,
La inregistrarea obiectivului Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR AF-S NIKKOR am primit, ca multi altii, mesajul ca nu beneficiaza de garantie, cu toate ca a fost achizitionat pe canal official din Romania, respectiv F64 Studio.
Am trimis documentele de achizitie catre Dvs. la nikoninfo@skin.ro si sper sa rezolvati aceasta problema cat mai urgent.
Este frustrant acest aspect, mai ales ca aceasta problema este intampinata de foarte multi posesori de NIkon.
..afiseaza tot comentariul
0
0
a scris pe 18-11-2019 la 10:03
Buna ziua domnule Handoca Dan! Puteti verifica acum contul dvs nikonisti.ro, produsul este inregistrat corespunzator. Cu stima
0
0
Handoca Dan
Handoca Dan a scris pe 18-11-2019 la 10:11
Buna ziua, Va multumesc pentru proptitudinea de care ati dat dovada. Cu aceeasi stima.
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.