NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 

Nikon este singurul brand din Romania care ofera 3 ani de garantie aparatelor foto Nikon DSLR si mirrorless.

Decizia prelungirii garantiei pentru aparatele foto DSLR si mirrorless Nikon subliniaza increderea distribuitorului oficial in fiabilitatea aparaturii foto a producatorului japonez si ofera utilizatorilor un beneficiu exclusiv, o siguranta suplimentara in ceea ce priveste calitatea aparatelor foto pe care le folosesc.

Va prezentam cateva dintre motivele care ne-au convins ca putem sa oferim cea mai mare perioada de garantie de pe piata romaneasca si care ne-au intarit increderea ca Nikon detine superioritatea tehnica si fiabilitatea necesare suplimentarii perioadei de garantie.

Traditia Nikon. Inca de la primele produse optice lansate in 1917, Nikon si-a construit un renume in ceea ce priveste calitatea constructiei. Rezistenta primului aparat SLR al producatorului japonez, Nikon F, este proverbiala, acesta dovedindu-si capacitatea de a tine piept chiar si gloantelor. Noile aparate DSLR si mirrorless si noile obiective pastreaza aceasta traditie, majoritatea profesionistilor folosind Nikon in conditii extreme datorita rezistentei exceptionale.

Fiabilitatea aparatelor Nikon. Modul in care sunt construite si produse aparatele Nikon DSLR si mirrorless confera o fiabilitate deosebita. Caracteristici precum sigilarea impotriva umezelii si a prafului, declansatorul testat la 100.000 sau 150.000 de cicluri, sistemele de curatare ale a senzorului asigura o utilizare fara probleme a aparatului pe o perioada lunga de viata.

Service la standarde occidentale. In afara de calitatea tehnica deosebita a aparatelor Nikon DSLR si mirrorless , prelungirea garantiei la 3 ani subliniaza si interesul nostru de a pune la dispozitia utilizatorilor un centru de service la cele mai inalte standarde. Dorim sa oferim solutii rapide si profesioniste, oricare ar fi problema pe care utilizatorii o intampina cu aparatul sau obiectivul Nikon.

Garantia Nikon 3 ani in Romania

GARANTIA DE 3 ANI*


garantie 3 ani

Se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR si mirrorless daca:


*GARANTIA COMERCIALA se adreseaza consumatorilor persoane fizice si include garantia de conformitate(nu se adauga acesteia). Garantia comerciala de 3 ani (daca este oferita) se acorda pentru aparatele DSLR (Digital Single Lens Reflex) si mirrorless si include si completeaza garantia de conformitate pana la atingerea perioadei de 3 (trei) ani (2 ani conformitate plus 1 an extragarantie) doar daca cumparatorul inregistreaza numarul serial al produsului pe site-ul http://www.nikonisti.ro (unde se creeaza un cont de utilizator conform procedurii afisate pe site) in maxim 30 (treizeci) de zile de la data achizitionarii sau livrarii in cazul comertului online. Termenul de inscriere se calculeaza conform art. 181 din N.C.P.C pentru zile calendaristice - "când termenul se socoteşte pe zile, nu intră în calcul ziua de la care începe să curgă termenul, nici ziua când acesta se împlineşte, iar data achizitiei este cea inscrisa pe factura."

Pentru a beneficia de garantia comerciala este necesara dovada achizitionarii din Romania a produselor respective, de la magazinele partenere sau prin comert online, care comercializeaza produse importate prin Skin Media S.R.L., sunt modelul indicat neechivoc in factura si sunt folosite casnic, in afara activitatii comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale. Pentru a beneficia de perioada de garantie extinsa consumatorul are in sarcina sub sanctiunea pierderii acestui drept sa detina documentele fiscale de provenienta ale bunului si ,,Certificatul de Garantie” pe care sa fie mentionat in mod neechivoc ca produsul beneficiaza de garantia comerciala si durata acesteia. Daca specificatiile producatorului indica pentru modelul achizitionat un anumit numar de cadre pentru care diverse componente sunt testate (ex. obturator) si acel component sufera o uzura accentuata din cauza folosirii excesive si a depasirii numarului de cadre pentru care respectivul component a fost testat, garantia comerciala pentru acel component (mentionat in specificatiile producatorului expuse pe site-ul oficial al acestuia sau in manualul de utilizare al produsului) este incidenta doar pana la atingerea numarului de cadre pentru care a fost testat.

Produsele achizitionate de persoane fizice autorizate, societati comerciale, sau persoane fizice care acţionează în scopuri comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale nu beneficiaza de garantie comerciala. Prin achizitionarea acestui produs, consumatorii persoane fizice care utilizeaza aparatul pentru activitati de fotografie profesionala sau semiprofesionala (se pot identifica dupa numele inscris in factura ca persoane care isi fac publicitate pe internet si vand produse foto, servicii foto sau organizeaza cursuri de fotografie contracost), consimt ca nu vor beneficia de garantie comerciala.

- Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR si mirrorless vor ramane in garantie pentru o perioada de 2 ani.
- Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

** Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

GARANTIA DE 2 ANI (GARANTIE DE CONFORMITATE)


garantie 2 ani

Se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:


GARANTIA DE CONFORMITATE: 24 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE : 24 luni – pentru Aparate Foto NIKON cu excluderile ce urmeaza privind acumulatorii reincarcabili, componentele vandute postgarantie sau consumabilele

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

GARANTIA DE 1 AN


garantie 1 an

Se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:


GARANTIA DE CONFORMITATE: 12 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE : 12 luni - pentru acumulatorii reincarcabili NIKON
GARANTIA DE CONFORMITATE: 6 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE : 6 luni - pentru consumabile si componente vandute postgarantie

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Pentru a beneficia de oricare din duratele de garantie mentionate este necesar:

  • Sa se prezinte bonul de achizitie si certificatul de garantie in original
  • Produsul sa nu fie avariat fizic in niciun fel
  • Produsul sa fi fost utilizat in conformitate cu specificatiile tehnice din manualul de utilizare
  • Sa nu se fi intervenit fizic sau software asupra produsului de o persoana neautorizata
  • Sa fie respectate toate conditiile prezente in certificatul de garantie

Informatii Service Nikon


Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 406 comentarii
Rosca Elena
Rosca Elena a scris pe 08-12-2018 la 20:42
Buna seara. Am achizitionat de la F64 Studio un aparat foto Nikon DSLR D7200 Body si un obiectiv Nikon 18-140mm f/3.5-5.6G AFs VR. Am inregistrat ambele produse in vederea extinderii garantiei insa am primit raspuns ca produsele nu au seria corecta. Ma puteti ajuta? Multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 10-12-2018 la 13:30
Buna ziua doamna Rosca Elena! Va rugam sa ne dati mai multe detalii la adresa de email nikoninfo@skin.ro. Cu stima
0
0
CUCU EUGENIA  GABRIELA
CUCU EUGENIA GABRIELA a scris pe 22-11-2018 la 12:50
Buna ziua! am vrut sa inregistrez ap. Nikon D5300 cumparat astazi de la emag si apar doua mesaje: unul ca s-a inregistrat cu succes si altul ca inregistrarea nu s-a putut efectua deoarece produsul nu este cumparat din Romania. Va rog sa imi spuneti care este realitatea. Va multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 23-11-2018 la 08:44
Buna ziua doamna Cucu Eugenia! Va rugam sa ne dati mai multe detalii la adresa de email nikoninfo@skin.ro. Cu stima
0
0
Giju Razvan
Giju Razvan a scris pe 20-11-2018 la 20:27
Salut, vreau sa inregistrez un D5300 cumparat de la Flanco dar imi apare mesajul cu "Datele produsului nu sunt corecte sau produsul nu a fost achizitionat din Romania, iar garantia nu se poate aplica.. " Ce pot face in acest caz ?
Multumesc anticipat
0
0
a scris pe 22-11-2018 la 10:54
Buna ziua domnule Giju Razvan! Va rugam sa ne dati mai multe detalii la adresa de email nikoninfo@skin.ro. Cu stima
0
0
Hertely Vasile
Hertely Vasile a scris pe 19-11-2018 la 11:31
Buna ziua! Am achizitionat de la Yellow Store kit Nikon Z6 cu obiectivul Nikon S 24-70 f/4, la inregistrarea lor pe nikonisti.ro au aparut mesaje ca nu ar fi achizitionate din Romania si la garantie... 0 ani! Care ar fi problema?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 19-11-2018 la 12:44
Buna ziua domnule Hertely Vasile! Va rugam sa ne dati mai multe detalii la adresa de email nikoninfo@skin.ro. Cu stima
1
0
Hertely Vasile
Hertely Vasile a scris pe 19-11-2018 la 13:12
V-am trimis mai multe detalii pe adresa de mail. Multumesc!
0
0
Pasca Ciprian
Pasca Ciprian a scris pe 20-11-2018 la 08:42
Aceeasi problema o intampin si eu cu un nikon d5300 achizitionat in data de 16.11.2018 de pe emag.ro. Ma puteti ajuta cumva si pe mine?
0
0
Chelea Madalina-Steliana
Chelea Madalina-Steliana a scris pe 20-11-2018 la 13:50
Aceeasi problema este si in cazul meu.Am achizitionat un nikon d5300 .
0
0
Salciuan Steliana
Salciuan Steliana a scris pe 21-11-2018 la 12:20
Aceeasi problema si in cazul meu. Nikon d5300. Astept raspuns pe mail
0
0
morarasu ionut mihaita
morarasu ionut mihaita a scris pe 04-12-2018 la 19:14
aceeasi problema si in cazul meu. nikon d5300
0
0
Rusu Vasile Iulian
Rusu Vasile Iulian a scris pe 17-11-2018 la 11:52
Buna ziua! Tocmai ce-am inregistrat un obiectiv 50mm f1,8 G (cumparat de la F64 pe 16 noiembrie,inregistrat pe 17 noiembrie),insa in datele salvate aici pe site la rubrica garantie imi apare 0 ani ,Am gresit vreun pas la inregistrare?
0
0
Romania Nikonisti
Romania Nikonisti a scris pe 19-11-2018 la 11:03
Buna ziua, La inregistrarea produsului avem rugamintea sa urmati toti pasii descrisi, referitori la alegerea categoriei si denumirea produsului. Cu stima.
0
0
a scris pe 19-11-2018 la 18:38
Exact acelasi mesaj mi-a aparut,ca in cazul domnului Hertely de mai sus,cum ca aparatura nu ar fi cumparata din Romania... Pot incerca sa sterg si sa inregistrez din nou obiectivul ?
0
0
Relu Craciun
Relu Craciun a scris pe 30-10-2018 la 18:16
Buna ziua!
Sunt cumparator de Nikon D5600, de anul trecut din NOIEMBRIE si spre rusinea mea am uitat sa inregistrez produsul la timp pe nikonisti pentru garantie de 3 ani. Se mai poate face ceva acum? Scuza mea ar fi ca sotia mea a ramas insarcinata anul trecut si acum de cand cu bebe am uitat complet de povestea asta. Stiu care este regulamentul Buna ziua!
Sunt cumparator de Nikon D5600, de anul trecut din NOIEMBRIE si spre rusinea mea am uitat sa inregistrez produsul la timp pe nikonisti pentru garantie de 3 ani. Se mai poate face ceva acum? Scuza mea ar fi ca sotia mea a ramas insarcinata anul trecut si acum de cand cu bebe am uitat complet de povestea asta. Stiu care este regulamentul dar ma gandeam ca cineva dintre voi este si el tatic si intelege situatia mea in care nu mai ai timp de nimic, Mentionez ca nu am nicio problema cu aparatul dar pentru linistea mea ar fi fost bine un an in plus garantie. Merci anticipat!
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 31-10-2018 la 13:33
Buna ziua domnule Relu Craciun! Garantia suplimentara se ofera doar daca aparatul foto este inregistrat in maxim 30 de zile de la achizitie, fara exceptii. Va multumim pentru intelegere. Cu stima
0
0
Zup Cristi
Zup Cristi a scris pe 04-10-2018 la 22:09
Am cumparat prin eMag pe 26.09.2018 un Nikon AF-S 18 140 si in ziua cand l-am primit spre seara am observat ca are o problema. Obiectivul are seria 30611798 l-am trimis in garantie la SC RESTART SERVICE. Am primit obiectivul inapoi fara sa se faca ceva la el( am primit raspuns ca nu este defectiune cum se comporta. Domnilor ca profesie sunt INGINERAm cumparat prin eMag pe 26.09.2018 un Nikon AF-S 18 140 si in ziua cand l-am primit spre seara am observat ca are o problema. Obiectivul are seria 30611798 l-am trimis in garantie la SC RESTART SERVICE. Am primit obiectivul inapoi fara sa se faca ceva la el( am primit raspuns ca nu este defectiune cum se comporta. Domnilor ca profesie sunt INGINER deci nu pot fi pacalit. Deja am trimis celor de la Atu IT un email pentru a returna obiectivul, pentru ca nu pot accepta un obiectiv cu probleme. Pot sa va spun ca am un obiectiv Nikon 55 200 vr si nu face ca 18 140. Aveti un minus din partea mea ..afiseaza tot comentariul
0
1
Restart Service
Restart Service a scris pe 05-10-2018 la 11:40
Buna ziua domnule Zup Cristi! In urma diagnosticului tehnic efectuat obiectivului dumneavoastra 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX NIKKOR s-a constatat faptul ca sistemul de stabilizare a imaginii functioneaza corespunzator, acesta scoate anumite zgomote si poate misca imaginea in vizor atunci cand butonul de focalizare este apasat si sistemul VR se activeaza. La dezactivarea automata a sistemului VR imaginea va fi miscata iar pe pozitia initiala. Cu stima
0
0
Muresan Radu-Dan
Muresan Radu-Dan a scris pe 01-10-2018 la 11:01
Nikon D3500 nu se afla in lista DSLR-urilor care pot fi inscrise pentru garantia extinsa!!!

Ar putea fi adaugat pentru a-l inscrie?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 05-10-2018 la 11:32
Buna ziua domnule Muresan Radu-Dan! Aparatul Nikon D3500 apare acum in lista aparatelor ce pot fi inregistrate. Va multumim ! Cu stima
0
0
Turlea Simona
Turlea Simona a scris pe 13-09-2018 la 07:51
Buna ziua am achizitionat un aparat foto Nikon Coolpix b 500 si nu reusesc inregistrarea la 3 ani garantie ,ma puteti ajuta?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 13-09-2018 la 10:30
Buna ziua doamna Turlea Simona! Doar aparatele foto Nikon DSLR primesc garantia suplimentara extinsa la 3 ani daca sunt inregistrate in termen de 30 de zile de la achiztia acestora de la unul dintre partenerii importatorului oficial in Romania. Aparatele foto Coolpix beneficiaza de garantia standard de 2 ani. Cu stima
0
0
Sileam Andrei
Sileam Andrei a scris pe 04-09-2018 la 21:36
Pentru a beneficia de garantia extinsa trebuie doar sa mi inregistrez aparatul ?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 05-09-2018 la 09:54
Nuna ziua domnule Sileam Andrei! Pentru a beneficia de garantia suplimentara este necesar sa inscrieti aparatul foto in termen de 30 zile de la achizitia acestuia de la unul dintre partenerii importatorului oficial (https://www.nikonisti.ro/parteneri). Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2018. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.