NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 

Nikon este singurul brand din Romania care ofera 3 ani de garantie aparatelor foto Nikon DSLR si mirrorless.

Decizia prelungirii garantiei pentru aparatele foto DSLR si mirrorless Nikon subliniaza increderea distribuitorului oficial in fiabilitatea aparaturii foto a producatorului japonez si ofera utilizatorilor un beneficiu exclusiv, o siguranta suplimentara in ceea ce priveste calitatea aparatelor foto pe care le folosesc.

Va prezentam cateva dintre motivele care ne-au convins ca putem sa oferim cea mai mare perioada de garantie de pe piata romaneasca si care ne-au intarit increderea ca Nikon detine superioritatea tehnica si fiabilitatea necesare suplimentarii perioadei de garantie.

Traditia Nikon. Inca de la primele produse optice lansate in 1917, Nikon si-a construit un renume in ceea ce priveste calitatea constructiei. Rezistenta primului aparat SLR al producatorului japonez, Nikon F, este proverbiala, acesta dovedindu-si capacitatea de a tine piept chiar si gloantelor. Noile aparate DSLR si mirrorless si noile obiective pastreaza aceasta traditie, majoritatea profesionistilor folosind Nikon in conditii extreme datorita rezistentei exceptionale.

Fiabilitatea aparatelor Nikon. Modul in care sunt construite si produse aparatele Nikon DSLR si mirrorless confera o fiabilitate deosebita. Caracteristici precum sigilarea impotriva umezelii si a prafului, declansatorul testat la 100.000 sau 150.000 de cicluri, sistemele de curatare ale a senzorului asigura o utilizare fara probleme a aparatului pe o perioada lunga de viata.

Service la standarde occidentale. In afara de calitatea tehnica deosebita a aparatelor Nikon DSLR si mirrorless , prelungirea garantiei la 3 ani subliniaza si interesul nostru de a pune la dispozitia utilizatorilor un centru de service la cele mai inalte standarde. Dorim sa oferim solutii rapide si profesioniste, oricare ar fi problema pe care utilizatorii o intampina cu aparatul sau obiectivul Nikon.

Garantia Nikon 3 ani in Romania

GARANTIA DE 3 ANI*


garantie 3 ani

Se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR si mirrorless daca:


*GARANTIA COMERCIALA se adreseaza consumatorilor persoane fizice si include garantia de conformitate(nu se adauga acesteia). Garantia comerciala de 3 ani (daca este oferita) se acorda pentru aparatele DSLR (Digital Single Lens Reflex) si mirrorless si include si completeaza garantia de conformitate pana la atingerea perioadei de 3 (trei) ani (2 ani conformitate plus 1 an extragarantie) doar daca cumparatorul inregistreaza numarul serial al produsului pe site-ul http://www.nikonisti.ro (unde se creeaza un cont de utilizator conform procedurii afisate pe site) in maxim 30 (treizeci) de zile de la data achizitionarii sau livrarii in cazul comertului online. Termenul de inscriere se calculeaza conform art. 181 din N.C.P.C pentru zile calendaristice - "când termenul se socoteşte pe zile, nu intră în calcul ziua de la care începe să curgă termenul, nici ziua când acesta se împlineşte, iar data achizitiei este cea inscrisa pe factura."

Pentru a beneficia de garantia comerciala este necesara dovada achizitionarii din Romania a produselor respective, de la magazinele partenere sau prin comert online, care comercializeaza produse importate prin Skin Media S.R.L., sunt modelul indicat neechivoc in factura si sunt folosite casnic, in afara activitatii comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale. Pentru a beneficia de perioada de garantie extinsa consumatorul are in sarcina sub sanctiunea pierderii acestui drept sa detina documentele fiscale de provenienta ale bunului si ,,Certificatul de Garantie” pe care sa fie mentionat in mod neechivoc ca produsul beneficiaza de garantia comerciala si durata acesteia. Daca specificatiile producatorului indica pentru modelul achizitionat un anumit numar de cadre pentru care diverse componente sunt testate (ex. obturator) si acel component sufera o uzura accentuata din cauza folosirii excesive si a depasirii numarului de cadre pentru care respectivul component a fost testat, garantia comerciala pentru acel component (mentionat in specificatiile producatorului expuse pe site-ul oficial al acestuia sau in manualul de utilizare al produsului) este incidenta doar pana la atingerea numarului de cadre pentru care a fost testat.

Produsele achizitionate de persoane fizice autorizate, societati comerciale, sau persoane fizice care acţionează în scopuri comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale nu beneficiaza de garantie comerciala. Prin achizitionarea acestui produs, consumatorii persoane fizice care utilizeaza aparatul pentru activitati de fotografie profesionala sau semiprofesionala (se pot identifica dupa numele inscris in factura ca persoane care isi fac publicitate pe internet si vand produse foto, servicii foto sau organizeaza cursuri de fotografie contracost), consimt ca nu vor beneficia de garantie comerciala.

- Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR si mirrorless vor ramane in garantie pentru o perioada de 2 ani.
- Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

** Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

GARANTIA DE 2 ANI (GARANTIE DE CONFORMITATE)


garantie 2 ani

Se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:


GARANTIA DE CONFORMITATE: 24 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE : 24 luni – pentru Aparate Foto NIKON cu excluderile ce urmeaza privind acumulatorii reincarcabili, componentele vandute postgarantie sau consumabilele

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

GARANTIA DE 1 AN


garantie 1 an

Se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:


GARANTIA DE CONFORMITATE: 12 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE : 12 luni - pentru acumulatorii reincarcabili NIKON
GARANTIA DE CONFORMITATE: 6 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE : 6 luni - pentru consumabile si componente vandute postgarantie

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Pentru a beneficia de oricare din duratele de garantie mentionate este necesar:

  • Sa se prezinte bonul de achizitie si certificatul de garantie in original
  • Produsul sa nu fie avariat fizic in niciun fel
  • Produsul sa fi fost utilizat in conformitate cu specificatiile tehnice din manualul de utilizare
  • Sa nu se fi intervenit fizic sau software asupra produsului de o persoana neautorizata
  • Sa fie respectate toate conditiile prezente in certificatul de garantie

Informatii Service Nikon


Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 413 comentarii
Badulescu Alexandru
Badulescu Alexandru a scris pe 24-03-2019 la 20:49
Buna ziua,
Desi m-am incadrat cu inregistrarea in limita celor 30 zile, la garantie apare mentiunea "fara garantie". Am trimis catre nikoninfo@skin.ro mail cu poze atasate ale produsului, seriilor si documentul de achizitie. Rog raspuns si solutionare urgenta!
Multumesc.
0
0
a scris pe 25-03-2019 la 13:25
Buna ziua domnule Badulescu Alexandru! Va multumim pentru informatii. Cu stima
0
0
Alexe Corina
Alexe Corina a scris pe 12-03-2019 la 17:56
Buna ziua,
Nu reusesc sa obtin garantia ptr un aparat Nikon. M-am inregistrat, sm introdus datele corect, dar totusi prezinta eroare.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 13-03-2019 la 09:27
Buna ziua doamna Alexe Corina! Pentru rezolvarea cat mai rapida a situatiei va rugam sa ne trimiteti la adresa nikoninfo@skin.ro fotografii ale documentelor de achizitie, ale seriei inscriptionate pe produs ale garantiilor (Skin si Nikon) si ale cutiei in dreptul seriilor. Fotografiile le puteti realiza usor folosind un telefon mobil. Cu stima
0
0
Amaritei Mugurel
Amaritei Mugurel a scris pe 18-02-2019 la 21:10
Buna Seara.eu m-am inregistrat cu un nikon coolpix P1000 si am primit confirmarea de inregistrare pentru un Nikon COOLPIX L620.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 19-02-2019 la 10:37
Buna ziua domnule Amaritei Mugurel! Va rugam sa ne oferiti mai multe detalii la adresa nikoninfo@skin.ro. Cu stima
0
0
Mihalcea Stefania Irina
Mihalcea Stefania Irina a scris pe 20-01-2019 la 22:36
Buna ziua! Am incercat inscrierea aparatului pentru extensia de garantie, insa primesc eroare conform careia fie nu sunt corecte datele sau aparatului nu este luat din tara. Am transmis si email catre adresa nikoninfo@skin.ro insa nu am niciun raspuns. Multumesc Poate primesc raspuns la mail inainte sa se duca cele 30 de zile in care pot inregistraBuna ziua! Am incercat inscrierea aparatului pentru extensia de garantie, insa primesc eroare conform careia fie nu sunt corecte datele sau aparatului nu este luat din tara. Am transmis si email catre adresa nikoninfo@skin.ro insa nu am niciun raspuns. Multumesc Poate primesc raspuns la mail inainte sa se duca cele 30 de zile in care pot inregistra produsul. La mine a trecut o saptamana si tot nimic.... si nu regasesc niciun numar de telefon...


Si eu am aceasi problema
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 21-01-2019 la 09:43
Buna ziua doamna Mihalcea Stefania Irina! Pentru rezolvarea cat mai rapida a situatiei va rugam sa ne trimiteti la adresa nikoninfo@skin.ro fotografii ale documentelor de achizitie, ale seriei inscriptionate pe produs ale garantiilor (Skin si Nikon) si ale cutiei in dreptul seriilor. Fotografiile le puteti realiza usor folosind un telefon mobil. Cu stima
0
0
Hanganu Alma
Hanganu Alma a scris pe 18-01-2019 la 14:24
Buna ziua! Am incercat inscrierea aparatului pentru extensia de garantie, insa primesc eroare conform careia fie nu sunt corecte datele sau aparatului nu este luat din tara. Am transmis si email catre adresa nikoninfo@skin.ro insa nu am niciun raspuns. Multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 21-01-2019 la 09:42
Buna ziua doamna Hanganu Alma! Pentru rezolvarea cat mai rapida a situatiei va rugam sa ne trimiteti la adresa nikoninfo@skin.ro fotografii ale documentelor de achizitie, ale seriei inscriptionate pe produs ale garantiilor (Skin si Nikon) si ale cutiei in dreptul seriilor. Fotografiile le puteti realiza usor folosind un telefon mobil. Cu stima
0
0
Petre CORICI
Petre CORICI a scris pe 09-01-2019 la 17:42
Am o descriere mai lunga a defectiunii aparatului meu foto NIKON P900 asa ca va rog confirmati daca este buna adresa de e-mail nikon@restart.ro pentru corespondenta detaliata. Multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 11-01-2019 la 08:40
Buna ziua domnule Petre Corici! Va stam la dispozitie cu orice informatii aveti nevoie la adresa nikon@restart.ro. Cu stima
0
0
Mandru Florin
Mandru Florin a scris pe 26-12-2018 la 19:54
Buna ziua la un nikon D3400 se poate activa functia de bluetooth?
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 09-01-2019 la 10:02
Buna ziua domnule Mandru Florin! Pentru verificarea functionalitatii functiei bluetooth va sfatuim sa aduceti/trimiteti aparatul catre centrul de service conform procedurii de la pagina https://www.nikonisti.ro/service/procedura-de-trimitere-in-service. Cu stima
0
0
Rosca Elena
Rosca Elena a scris pe 08-12-2018 la 20:42
Buna seara. Am achizitionat de la F64 Studio un aparat foto Nikon DSLR D7200 Body si un obiectiv Nikon 18-140mm f/3.5-5.6G AFs VR. Am inregistrat ambele produse in vederea extinderii garantiei insa am primit raspuns ca produsele nu au seria corecta. Ma puteti ajuta? Multumesc.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 10-12-2018 la 13:30
Buna ziua doamna Rosca Elena! Va rugam sa ne dati mai multe detalii la adresa de email nikoninfo@skin.ro. Cu stima
0
0
CUCU EUGENIA  GABRIELA
CUCU EUGENIA GABRIELA a scris pe 22-11-2018 la 12:50
Buna ziua! am vrut sa inregistrez ap. Nikon D5300 cumparat astazi de la emag si apar doua mesaje: unul ca s-a inregistrat cu succes si altul ca inregistrarea nu s-a putut efectua deoarece produsul nu este cumparat din Romania. Va rog sa imi spuneti care este realitatea. Va multumesc!
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 23-11-2018 la 08:44
Buna ziua doamna Cucu Eugenia! Va rugam sa ne dati mai multe detalii la adresa de email nikoninfo@skin.ro. Cu stima
0
0
Giju Razvan
Giju Razvan a scris pe 20-11-2018 la 20:27
Salut, vreau sa inregistrez un D5300 cumparat de la Flanco dar imi apare mesajul cu "Datele produsului nu sunt corecte sau produsul nu a fost achizitionat din Romania, iar garantia nu se poate aplica.. " Ce pot face in acest caz ?
Multumesc anticipat
0
0
a scris pe 22-11-2018 la 10:54
Buna ziua domnule Giju Razvan! Va rugam sa ne dati mai multe detalii la adresa de email nikoninfo@skin.ro. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2019. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.