NPS Service Nikon
Training
video

Newsletter

Forum Nikonisti.ro
 

Nikon este singurul brand din Romania care ofera 3 ani de garantie aparatelor foto Nikon DSLR si mirrorless.

Decizia prelungirii garantiei pentru aparatele foto DSLR si mirrorless Nikon subliniaza increderea distribuitorului oficial in fiabilitatea aparaturii foto a producatorului japonez si ofera utilizatorilor un beneficiu exclusiv, o siguranta suplimentara in ceea ce priveste calitatea aparatelor foto pe care le folosesc.

Va prezentam cateva dintre motivele care ne-au convins ca putem sa oferim cea mai mare perioada de garantie de pe piata romaneasca si care ne-au intarit increderea ca Nikon detine superioritatea tehnica si fiabilitatea necesare suplimentarii perioadei de garantie.

Traditia Nikon. Inca de la primele produse optice lansate in 1917, Nikon si-a construit un renume in ceea ce priveste calitatea constructiei. Rezistenta primului aparat SLR al producatorului japonez, Nikon F, este proverbiala, acesta dovedindu-si capacitatea de a tine piept chiar si gloantelor. Noile aparate DSLR si mirrorless si noile obiective pastreaza aceasta traditie, majoritatea profesionistilor folosind Nikon in conditii extreme datorita rezistentei exceptionale.

Fiabilitatea aparatelor Nikon. Modul in care sunt construite si produse aparatele Nikon DSLR si mirrorless confera o fiabilitate deosebita. Caracteristici precum sigilarea impotriva umezelii si a prafului, declansatorul testat la 100.000 sau 150.000 de cicluri, sistemele de curatare ale a senzorului asigura o utilizare fara probleme a aparatului pe o perioada lunga de viata.

Service la standarde occidentale. In afara de calitatea tehnica deosebita a aparatelor Nikon DSLR si mirrorless , prelungirea garantiei la 3 ani subliniaza si interesul nostru de a pune la dispozitia utilizatorilor un centru de service la cele mai inalte standarde. Dorim sa oferim solutii rapide si profesioniste, oricare ar fi problema pe care utilizatorii o intampina cu aparatul sau obiectivul Nikon.

Garantia Nikon 3 ani in Romania

GARANTIA DE 3 ANI*


garantie 3 ani

Se aplica tuturor aparatelor foto Nikon DSLR si mirrorless daca:


*GARANTIA COMERCIALA se adreseaza consumatorilor persoane fizice si include garantia de conformitate(nu se adauga acesteia). Garantia comerciala de 3 ani (daca este oferita) se acorda pentru aparatele DSLR (Digital Single Lens Reflex) si mirrorless si include si completeaza garantia de conformitate pana la atingerea perioadei de 3 (trei) ani (2 ani conformitate plus 1 an extragarantie) doar daca cumparatorul inregistreaza numarul serial al produsului pe site-ul http://www.nikonisti.ro (unde se creeaza un cont de utilizator conform procedurii afisate pe site) in maxim 30 (treizeci) de zile de la data achizitionarii sau livrarii in cazul comertului online. Termenul de inscriere se calculeaza conform art. 181 din N.C.P.C pentru zile calendaristice - "când termenul se socoteşte pe zile, nu intră în calcul ziua de la care începe să curgă termenul, nici ziua când acesta se împlineşte, iar data achizitiei este cea inscrisa pe factura."

Pentru a beneficia de garantia comerciala este necesara dovada achizitionarii din Romania a produselor respective, de la magazinele partenere sau prin comert online, care comercializeaza produse importate prin Skin Media S.R.L., sunt modelul indicat neechivoc in factura si sunt folosite casnic, in afara activitatii comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale. Pentru a beneficia de perioada de garantie extinsa consumatorul are in sarcina sub sanctiunea pierderii acestui drept sa detina documentele fiscale de provenienta ale bunului si ,,Certificatul de Garantie” pe care sa fie mentionat in mod neechivoc ca produsul beneficiaza de garantia comerciala si durata acesteia. Daca specificatiile producatorului indica pentru modelul achizitionat un anumit numar de cadre pentru care diverse componente sunt testate (ex. obturator) si acel component sufera o uzura accentuata din cauza folosirii excesive si a depasirii numarului de cadre pentru care respectivul component a fost testat, garantia comerciala pentru acel component (mentionat in specificatiile producatorului expuse pe site-ul oficial al acestuia sau in manualul de utilizare al produsului) este incidenta doar pana la atingerea numarului de cadre pentru care a fost testat.

Produsele achizitionate de persoane fizice autorizate, societati comerciale, sau persoane fizice care acţionează în scopuri comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale nu beneficiaza de garantie comerciala. Prin achizitionarea acestui produs, consumatorii persoane fizice care utilizeaza aparatul pentru activitati de fotografie profesionala sau semiprofesionala (se pot identifica dupa numele inscris in factura ca persoane care isi fac publicitate pe internet si vand produse foto, servicii foto sau organizeaza cursuri de fotografie contracost), consimt ca nu vor beneficia de garantie comerciala.

- Fara aceasta inregistrare, aparatele foto Nikon DSLR si mirrorless vor ramane in garantie pentru o perioada de 2 ani.
- Garantia extinsa nu este transmisibila la revanzarea produsului. Garantia extinsa poate fi acordata numai primului utilizator in al carui cont de pe www.nikonisti.ro este inregistrat produsul.

** Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

GARANTIA DE 2 ANI (GARANTIE DE CONFORMITATE)


garantie 2 ani

Se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:


GARANTIA DE CONFORMITATE: 24 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE : 24 luni – pentru Aparate Foto NIKON cu excluderile ce urmeaza privind acumulatorii reincarcabili, componentele vandute postgarantie sau consumabilele

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

GARANTIA DE 1 AN


garantie 1 an

Se aplica urmatoarelor produse, in urmatoarele conditii:


GARANTIA DE CONFORMITATE: 12 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE : 12 luni - pentru acumulatorii reincarcabili NIKON
GARANTIA DE CONFORMITATE: 6 luni si DURATA MEDIE DE UTILIZARE : 6 luni - pentru consumabile si componente vandute postgarantie

* Exclusiv produsele Nikon importate oficial in Romania de catre SC SKIN Media SRL

Pentru a beneficia de oricare din duratele de garantie mentionate este necesar:

  • Sa se prezinte bonul de achizitie si certificatul de garantie in original
  • Produsul sa nu fie avariat fizic in niciun fel
  • Produsul sa fi fost utilizat in conformitate cu specificatiile tehnice din manualul de utilizare
  • Sa nu se fi intervenit fizic sau software asupra produsului de o persoana neautorizata
  • Sa fie respectate toate conditiile prezente in certificatul de garantie

Informatii Service Nikon


Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 440 comentarii
iurian  mircea
iurian mircea a scris pe 04-12-2019 la 20:17
Buna seara .Vreau sa inregistrez un obiectiv cu extra garantiela 3 ani
si nu primesc raspuns
0
0
Both Lorand
Both Lorand a scris pe 19-11-2019 la 19:06
Am achizitionat un aparat foto dslr nikon d3500 de pe f64 am inregistrat pe site dar nu beneficiaza de garantie. Ce trebuie facut? Multumesc
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 20-11-2019 la 13:31
Buna ziua doamnule Both Lorand ! Pentru rezolvarea cat mai rapida a situatiei va rugam sa ne trimiteti la adresa nikoninfo@skin.ro fotografii ale documentelor de achizitie, ale seriei inscriptionate pe produs, ale garantiei si ale cutiei in dreptul seriilor. Fotografiile le puteti realiza usor folosind un telefon mobil. Cu stima
0
0
Both  Lorand
Both Lorand a scris pe 25-11-2019 la 16:30
Multumesc mult pentru promptitudine.
0
0
Handoca Dan
Handoca Dan a scris pe 16-11-2019 la 21:26
Buna seara,
La inregistrarea obiectivului Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR AF-S NIKKOR am primit, ca multi altii, mesajul ca nu beneficiaza de garantie, cu toate ca a fost achizitionat pe canal official din Romania, respectiv F64 Studio.
Am trimis documentele de achizitie catre Dvs. la nikoninfo@skin.ro si sper sa rezolvati aceasta problema cat mai urgenBuna seara,
La inregistrarea obiectivului Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR AF-S NIKKOR am primit, ca multi altii, mesajul ca nu beneficiaza de garantie, cu toate ca a fost achizitionat pe canal official din Romania, respectiv F64 Studio.
Am trimis documentele de achizitie catre Dvs. la nikoninfo@skin.ro si sper sa rezolvati aceasta problema cat mai urgent.
Este frustrant acest aspect, mai ales ca aceasta problema este intampinata de foarte multi posesori de NIkon.
..afiseaza tot comentariul
0
0
a scris pe 18-11-2019 la 10:03
Buna ziua domnule Handoca Dan! Puteti verifica acum contul dvs nikonisti.ro, produsul este inregistrat corespunzator. Cu stima
0
0
Handoca Dan
Handoca Dan a scris pe 18-11-2019 la 10:11
Buna ziua, Va multumesc pentru proptitudinea de care ati dat dovada. Cu aceeasi stima.
0
0
Ionutz Sandut
Ionutz Sandut a scris pe 17-10-2019 la 06:30
Buna ziua.am inregistrat un produs si imi apare ca nu beneficiaza de garantie.ce trebuie sa fac in acest caz.
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 17-10-2019 la 10:51
Buna ziua doamnule Ionutz Sandut ! Pentru rezolvarea cat mai rapida a situatiei va rugam sa ne trimiteti la adresa nikoninfo@skin.ro fotografii ale documentelor de achizitie, ale seriei inscriptionate pe produs, ale garantiei si ale cutiei in dreptul seriilor. Fotografiile le puteti realiza usor folosind un telefon mobil. Cu stima
0
0
tanase loredana elena
tanase loredana elena a scris pe 11-08-2019 la 22:52
am inregistrat un aparat foto Nikon D750 DSLR, desi imi spune ca este inregistrat, imi arata garantie, 0 ani, iar in mailimi spune fara garantie, ce este de facut?
0
0
a scris pe 12-08-2019 la 11:31
Buna ziua doamna Tanase Loredana Elena! Pentru rezolvarea cat mai rapida a situatiei va rugam sa ne trimiteti la adresa nikoninfo@skin.ro fotografii ale documentelor de achizitie, ale seriei inscriptionate pe produs, ale garantiilor (Skin si Nikon) si ale cutiei in dreptul seriilor. Fotografiile le puteti realiza usor folosind un telefon mobil. Cu Buna ziua doamna Tanase Loredana Elena! Pentru rezolvarea cat mai rapida a situatiei va rugam sa ne trimiteti la adresa nikoninfo@skin.ro fotografii ale documentelor de achizitie, ale seriei inscriptionate pe produs, ale garantiilor (Skin si Nikon) si ale cutiei in dreptul seriilor. Fotografiile le puteti realiza usor folosind un telefon mobil. Cu stima ..afiseaza tot comentariul
0
0
Mihaela Roxana
Mihaela Roxana a scris pe 11-08-2019 la 18:35
Buna ziua, am inregistrat un aparat foto Nikon D3500 DSLR, desi imi spune ca este inregistrat, imi arata garantie, 0 ani, iar in mail-ul pe care il primesc imi spune fara garantie. Care este problema? Astept raspun. Va multumesc.
0
0
a scris pe 12-08-2019 la 11:30
Buna ziua doamna Mihaela Roxana! Pentru rezolvarea cat mai rapida a situatiei va rugam sa ne trimiteti la adresa nikoninfo@skin.ro fotografii ale documentelor de achizitie, ale seriei inscriptionate pe produs, ale garantiilor (Skin si Nikon) si ale cutiei in dreptul seriilor. Fotografiile le puteti realiza usor folosind un telefon mobil. Cu stima
0
0
BORODI PETRU
BORODI PETRU a scris pe 09-08-2019 la 08:59
Azi am inregistrat un obiectiv nikkor 24-85/f/3.5-4.5g ed vr dar imi apare ca nu beneficiez de 3 ani garantie ,imi apare garantie 0. De ce?
0
0
a scris pe 12-08-2019 la 11:30
Buna ziua domnule Bordoi Petru! Pentru rezolvarea cat mai rapida a situatiei va rugam sa ne trimiteti la adresa nikoninfo@skin.ro fotografii ale documentelor de achizitie, ale seriei inscriptionate pe produs, ale garantiilor (Skin si Nikon) si ale cutiei in dreptul seriilor. Fotografiile le puteti realiza usor folosind un telefon mobil. Cu stima
0
0
Preda Adriana Mirela
Preda Adriana Mirela a scris pe 03-08-2019 la 16:17
Buna ziua! Am luat pe 1 august un nikon d5600 cu obiectiv 18-55 mm ,dar nu le pot inregistra corect,obiectivul nu il gasesc in lista si aparatul s-a inregistrat cu d500,de ce ?
0
0
Preda Adriana Mirela
Preda Adriana Mirela a scris pe 03-08-2019 la 16:18
D5000*
0
0
trofin ioan cosmin
trofin ioan cosmin a scris pe 01-08-2019 la 20:53
buna ziua, am achizitionat de la F64 mai multe produse in data de 05.07.2019.momentan am doar factura proforma cu care am achiata produsele.factura finala o sa o primesc luni 05.08.2019 deoarece mai am un produs care nu era pe stoc si vine luni.pot inregistra produsele nikon cu factura proforma achitata?daca astept luni factura finala or sa fie 31 buna ziua, am achizitionat de la F64 mai multe produse in data de 05.07.2019.momentan am doar factura proforma cu care am achiata produsele.factura finala o sa o primesc luni 05.08.2019 deoarece mai am un produs care nu era pe stoc si vine luni.pot inregistra produsele nikon cu factura proforma achitata?daca astept luni factura finala or sa fie 31 de zile cat a avut luna iulie.cum trebuie sa procedez sa le pot inscrie?multumesc ..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 06-08-2019 la 09:51
Buna ziua! Ati primit un raspuns pe emailul dumneavoastra. Cu stima
0
0
Bolovan Nicolae
Bolovan Nicolae a scris pe 28-07-2019 la 13:28
Buna ziua !
Am inteles ca trebuie inregistrat separat obiectivul pentru extragarantia de 3 ani.
Am inregistrat cu succes la extragarantie camera foto dar la inregistrarea obiectivului care facea parte din pachetul cumparat impreuna cu camera, bineinteles avand alta serie, inregistrarea sa facut cu specificatia ,,garantia de 3 ani nu se poate aplicBuna ziua !
Am inteles ca trebuie inregistrat separat obiectivul pentru extragarantia de 3 ani.
Am inregistrat cu succes la extragarantie camera foto dar la inregistrarea obiectivului care facea parte din pachetul cumparat impreuna cu camera, bineinteles avand alta serie, inregistrarea sa facut cu specificatia ,,garantia de 3 ani nu se poate aplica. Va rugam sa verificati certificatul de garantie si sa reintroduceti numarul serial al produsului".
Toate datele au fost introduse corect, inclusiv seria si modelul.
Ce pot face pentru remedierea problemei ?
..afiseaza tot comentariul
0
0
Restart Service
Restart Service a scris pe 29-07-2019 la 13:30
Buna ziuadomnule Bolovan Nicolae! Pentru rezolvarea cat mai rapida a situatiei va rugam sa ne trimiteti la adresa nikoninfo@skin.ro fotografii ale documentelor de achizitie, ale seriei inscriptionate pe produs ale garantiilor (Skin si Nikon) si ale cutiei in dreptul seriilor. Fotografiile le puteti realiza usor folosind un telefon mobil. Cu stima
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2019. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.