Fotografie anterioara Fotografie urmatoare
Model aparat: D7100 Timp expunere: 1/1
Diafragma: f/16.0 ISO: 100

Alte fotografii din categoria "Fotografia macro&close-up"

Alte fotografii facute cu aparatul "D7100"

Alte fotografii facute de "Alina Andreea Baciu"

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 A fost adaugat 1 comentariu
Baciu Alina Andreea
Baciu Alina Andreea a scris pe 09-02-2015 la 14:11
Aceasta fotografie reprezinta o "primavara falsa" , cadrul a fost realizat cu un Nikon D7100 si un obiectiv fix macro 105mm 2.8 , este un cadru "home made" cum imi place sa il numesc, adica a fost realizat la mine acasa, pe masa din bucatarie la lumina naturala (de aceea am si fost obligata sa folosesc un timp de expunere mai lung); pentru a compenAceasta fotografie reprezinta o "primavara falsa" , cadrul a fost realizat cu un Nikon D7100 si un obiectiv fix macro 105mm 2.8 , este un cadru "home made" cum imi place sa il numesc, adica a fost realizat la mine acasa, pe masa din bucatarie la lumina naturala (de aceea am si fost obligata sa folosesc un timp de expunere mai lung); pentru a compensa am folosit si lumina unei lampi , perpendiculara pe subiect. Pentru background am folosit un guler din blana (crem) ce l-am infasurat in jurul subiectului si l-am sprijinit pe niste pahare (ca si suport pentru floare am folosit o lumanare din cele mici, rotunde, am introdus o scobitoare in tulpina si apoi am infipt-o in lumanare, din pacate nu aveam plastilina altfel ar fi fost si mai simplu :P), floarea am cules-o din gradina, iar picaturile sunt naturale create de ploaie . Am folosit o diafragma mai inchisa (f/16) pentru o profunzime de camp mai mare si ISO 100 pentru o calitate mai buna, bineinteles pentru a obtine un rezultat satisfacator cu aceste setari, am folosit un trepiede si declansare cu intarziere (M-up cu telecomanda) ,nu este cadrul original, fotografia fiind prelucrata in Lightroom :) ..afiseaza tot comentariul
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.