Se cauta fotografia lunii octombrie 2012 - Prieteni

card reader Lexar Professional USB 3.0 Dual-Slot Pe aceasta pagina puteti inscrie si vota fotografii la concursul "Se cauta fotografia lunii" pentru luna octombrie cu tema Prieteni.

Pana pe 31 octombrie veti putea inscrie o imagine in tema propusa folosind butonul din dreapta, urmand ca pe parcursul lunii octombrie sa puteti exprima voturile pentru fotografiile preferate. Pentru tema lunii octombrie, Prieteni, premiul publicului consta intr-un card reader Lexar Professional USB 3.0 Dual-Slot.

Pe langa premiul lunar, juriul format din Serban Mestecaneanu si Vlad Eftenie va desemna fotografia lunii octombrie ce va aparea in Calendarul Nikon 2013.

Marele premiu la concursul "Se cauta fotografia lunii" din 2012 este un kit Nikon 1 V1 cu obiectiv 1 NIKKOR VR 10-30mm, blit Speedlight SB-N5 si adaptor FT1

REGULAMENT


Perioada inscriere: 04 oct 2012 - 31 oct 2012

Perioada votare: 01 nov 2012 - 01 dec 2012

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.