Previous Next
Laura Patru
Laura Patru (2887 afisari)



Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 4 comentarii
Ati tinut post ?
Ati tinut post ? a scris pe 07-12-2014 la 23:56
Deocamdata, pot sa spun ca nu este un post ocazional, pentru ca divulgaritatea umanistica a unui om s-ar putea retusa pe un blastom al nonsalantei nonconformiste centru Jean Calvin.

Numai ca aceasta republistica interumana s-ar putea repudia pe un anumit tronson umanitar. As vrea ca totul, in aceasta zi a unui prohod, pe care divinitatea interumanDeocamdata, pot sa spun ca nu este un post ocazional, pentru ca divulgaritatea umanistica a unui om s-ar putea retusa pe un blastom al nonsalantei nonconformiste centru Jean Calvin.

Numai ca aceasta republistica interumana s-ar putea repudia pe un anumit tronson umanitar. As vrea ca totul, in aceasta zi a unui prohod, pe care divinitatea interumana se putea codifica.

O impartasanie pura s-ar putea restructura pe un anumit disconfort plurirenascentistic umanitar. Eu am venit ca sa confim: sunt intr-o urbanistica, intr-o cazuistica medicala a unui univers transvers si am luat o sfanta impartasanie intru situs inversus pentru un nonsalant-nonconformistul Jean Calvin.

Si nu stiu, daca dumneavoastra aveti pledoaria ca sa imi oferiti aceasta continuenta parasinusoidala, pe care niciodata acest univers situs inversus s-ar putea reconstitui.
..afiseaza tot comentariul
0
0
Ella Jipescu
Ella Jipescu a scris pe 05-12-2014 la 05:58
Grafica de exceptie! Compozitie echilibrata in care "lipsa" de culoare accentueaza banalul uman fara de care lucrarea ar fi fost un abstract monoton.
1
0
Patru Laura
Patru Laura a scris pe 07-12-2014 la 17:38
Multumesc mult!
0
0
Bos Victor
Bos Victor a scris pe 04-12-2014 la 22:14
:)
1
0
Ned David
Ned David a scris pe 04-12-2014 la 19:29
:D
1
0
  Perioada inscriere: 03/11/2014 - 25/11/2014
Regulament concurs

AFLA MAI MULTE DESPRE FOTOGRAFIE DIN VIDEOCLIPURILE NIKON SCHOOL


© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.