Previous Next
Marian Sterea
Marian Sterea (3331 afisari)



Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 9 comentarii
Trifu Iulian - Cosmin
Trifu Iulian - Cosmin a scris pe 01-07-2015 la 15:44
Domnilor Chiribuc Robert si Marian Sterea,
Nu cred ca ati inteles esenta mesajului si va atacati, putin asa... altfel nu vad de ce va obositi sa dati justificari.
Ideea nu este de incalcare a regulamentului si nici de aparatura detinuta si cum ati obtinut-o... stim ca prin munca multa si pasiune si va felicitam pentru acest lucru, stim ca e munca vDomnilor Chiribuc Robert si Marian Sterea,
Nu cred ca ati inteles esenta mesajului si va atacati, putin asa... altfel nu vad de ce va obositi sa dati justificari.
Ideea nu este de incalcare a regulamentului si nici de aparatura detinuta si cum ati obtinut-o... stim ca prin munca multa si pasiune si va felicitam pentru acest lucru, stim ca e munca voastra de o viata probabil.
"Nu aparatura de sute de milioane te face fotograf", dar te ajuta sa devii mai bun si sa te mentii sus, altfel nu vad de ce dati banii acestia pe ea si nu ii cheltuiti pe vacante prin insule exotice si restul lumii (oricui ii face placere sa calatoreasca in lume). Veti spune ca este pasiune si in pasiune se investeste - foarte adevarat ! Dar in acelasi timp investiti pentru ca pasiunea coincide cu munca din care va duceti traiul si va mentineti nivelul de viata si nu cred ca ati putea avea aceste rezultate care v-au consacrat folosind un D3200 cu un obiectiv de kit sau un 50, sa fim putin realisti.
Eu am pasiune si pentru fotbal, dar nu investesc pentru echipament full-option, pentru ca la fel ma distrez cu prietenii la fotbal si cu tenesi in picioare, iar berea are acelasi gust dupa 2 ore de fotbal ;)
Trebuie sa intelegeti ca noi va urmarim activitatea pentru inspiratie, va apreciem munca si dorim sa aflam una alta despre cum reusiti sa obtineti asa rezultate, nu doar setarile aparatului... aici e vorba de alegerea momentului, de viziune, de ochiul fotografului... sfaturi pe care le-am dori de la voi, dar multi nu avem banii necesari sa venim la cursurile pe care le sustineti si unde am inteles ca impartasiti foarte multe informatii pretioase si lumea este foarte multumita (iar va felicit ca nu tineti pentru voi si nu va este frica de o viitoare eventuala concurenta din partea unora dintre participant - stiti cum e cu profesorul si elevul - oricum este loc pentru toata lumea zic eu).
In alta ordine de idei, si o fetita gimnasta o iubeste pe Nadia si i-ar face o deosebita placere sa concureze la o proba alaturi de ea, dar credeti ca va spera la vreo clasare buna in acel concurs ? (facem abstractie de limitarile fizice ca Nadia nu mai poate fizic sa faca fata - intelegeti ideea).
Va spun asa: si mie si sigur si altora le-ar face o deosebita placere sa traga cateva cadre undeva alaturi de voi, sau sa participle la un workshop de-al vostru, sau sa iesim la o bere la discutii despre fotografie, dar nu sub forma de competitie pentru ca e clar ca nu avem sanse - veti spune ca - "uite, Marian nu a castigat din punctul de vedere al juriului, ci a fost o alta fotografie considerate mai buna!!" Felicitari autorului respectivei fotografii ca a reusit acest lucru, dar stim bine ca este vorba de gusturile celor doi fotografi din juriu si gusturile sunt subiective (aici nu avem reguli definite ca la fotbal - este gol sau nu) - fotografia este o arta, iar arta este subiectiva !
In concluzie... aveti concursuri muult mai importante in care participa fotografi de nivelul vostru, unde aveti adevarata competitie (si va felicit si pentru acele premii cu care demonstrati si international ca sunteti buni). Tot ce va rugam este sa ne lasati sa ne intrecem intre noi cu micile noastre cunostine si aparate, pentru ca sincer nu cred ca aveti nevoie nici de satisfactia castigarii concursului (de ce Ronaldo nu concureaza si la competitii de fotbal de cartier ? de ce Williams nu participa decat la turneele mari de tenis ? de ce Bute nu se bate la turneele nationale ?), ce sa mai vorbesc de premiu (stim bine ce preturi aveti la workshopuri, nici nu vreau sa ma gandesc care sunt pentru evenimente).
Nu va mai suparati inutil si haideti sa incercam sa ne gasim cu totii locul cu aceasta pasiune comuna. Nu vi se poate interzice participarea, correct, dar puteti gasi alta solutie :)
In rest, mult succes mai departe in activitate !!
..afiseaza tot comentariul
2
0
brad bogdan
brad bogdan a scris pe 01-07-2015 la 14:37
Ce ma bucur ca ai castigat Marian! Felicitari !
0
0
Arhir Laurentiu
Arhir Laurentiu a scris pe 01-07-2015 la 13:19
Chiar nu conteaza cine a facut fotografia asta, conteaza ca merita premiul !!!!
Felicitari !!
0
0
Chiribuc Robert-Cristian
Chiribuc Robert-Cristian a scris pe 28-06-2015 la 20:16
Aaaahhh si inca una ca-mi sta pe limba :)

Citez din domnul Ionut:
"Va ajuta cu ceva voucherul ala de 10mil pe langa sutele de milioane aruncate pe echipamentul dvs? Sau vreti sa luati sansa altor tineri incepatori pasionati de fotografie? "
- asta cu "sutele de milioane aruncate pe echipament" ma deranjeaza si pe mine dar si pe ceilalti care nu fAaaahhh si inca una ca-mi sta pe limba :)

Citez din domnul Ionut:
"Va ajuta cu ceva voucherul ala de 10mil pe langa sutele de milioane aruncate pe echipamentul dvs? Sau vreti sa luati sansa altor tineri incepatori pasionati de fotografie? "
- asta cu "sutele de milioane aruncate pe echipament" ma deranjeaza si pe mine dar si pe ceilalti care nu fac fotografie doar din pasiune sau la un nivel amatoricesc.
Domnule draga, e jignitor sa spui ca cineva arunca sute de milioane pe aparatura in conditiile in care pentru acel om, fotografia e ceva mai mult decat pasiune.
..afiseaza tot comentariul
0
0
Chiribuc Robert-Cristian
Chiribuc Robert-Cristian a scris pe 28-06-2015 la 20:08
@Toata lumea care e contra pe aici.
In primul rand, asa cum au spus si cei de la Nikon, Marian Sterea are tot dreptul sa participe, deci nu incalca niciun regulament.
In al doilea rand, ma amuza sa vad ca sunt persoane care chiar cred in mintea lor ca Marian Sterea participa la concurs pentru voucher-ul acela de 1.000 RON. E chiar penibil sa credet@Toata lumea care e contra pe aici.
In primul rand, asa cum au spus si cei de la Nikon, Marian Sterea are tot dreptul sa participe, deci nu incalca niciun regulament.
In al doilea rand, ma amuza sa vad ca sunt persoane care chiar cred in mintea lor ca Marian Sterea participa la concurs pentru voucher-ul acela de 1.000 RON. E chiar penibil sa credeti asta.
Nu spun ca ar refuza acel voucher dar daca voi va inscrieti la un concurs foto in primul rand pentru castigul material atunci imi pare rau pentru voi si inseamna ca perceptia voastra asupra fotografiei in general e clar gresita.
Am auzit / citit prin diverse comentarii ca Sterea are aparatura de sute de milioane.
Are, da. Si eu am de zeci de mii de euro dar nu i le-a dat nimeni pe ochi frumosi si probabil ca nici banii n-au picat din cer. A muncit, am muncit cum si altii muncesc dar la un alt nivel, ca sa-ti poata permite aparatura profesionala.
Si chiar daca i-ar fi cazut banii din cer, stiti bine ca nu aparatura scumpa de face fotograf.
Nu mai fiti carcotasi si acceptati si concurenta profesionista.
..afiseaza tot comentariul
2
0
Ionut
Ionut a scris pe 24-06-2015 la 22:48
Va ajuta cu ceva voucherul ala de 10mil pe langa sutele de milioane aruncate pe echipamentul dvs? Sau vreti sa luati sansa altor tineri incepatori pasionati de fotografie?
9
1
Nikonisti
Nikonisti a scris pe 25-06-2015 la 09:17
Concursul este deschis tuturor utilizatorilor de aparate foto Nikon, cu domiciliul in Romania care au implinit
varsta de 18 ani la data inceperii concursului.
0
1
Ionut
Ionut a scris pe 25-06-2015 la 11:50
vad ca esti primul participant caruia NIKON ii i-a apararea.....sa nu uitam ca acum 3 luni la concursul "portret de femeie" a fost mare scandal si atunci nu ati intervenit......dar asta e..... nimic nu e corect in viata cand altii au pile
8
0
Sterea Marian
Sterea Marian a scris pe 26-06-2015 la 21:37
Draga Ionut, Sunt un simplu participant la acest concurs si respect regulamentul. Viata este o jungla, accepta asta! Particip pentru ca imi plac concursurile, nu din obligatie (ISPWP, WPPI, Fearless, MPA, MyWed, Nikonisti etc.) Inspiratie!
2
1
brad bogdan
brad bogdan a scris pe 26-06-2015 la 22:07
Doamne cata rautate in tara asta! Marian a muncit pentru aparatura ce o are si a investit mult in el pana sa ajunga unde ii acuma sunt sigur, de ce nu ar avea dreptul sa participe la concurs pentru ca are aparatura scumpa ? Munceste si tu ca sa ajungi unde a ajuns el ! Sper sa castigi Marian ! Seara buna !
1
1
corneliu ionescu
corneliu ionescu a scris pe 26-06-2015 la 23:51
Sutele alea de milioane sunt muncite , e pasiunea omului si e un concus deschis tuturor! Aviz comentatorilor , nu il cunosc personal dar ii apreciez munca!
1
1
Naghi Levente
Naghi Levente a scris pe 27-06-2015 la 09:59
Domnule Sterea, aveti tot respectul pentru munca dumneavoastra, insa trebuie sa imi exprim dezacordul total pentru ceea ce faceti. Daca pentru dumneavoastra conteaza mai mult voucherul de 1000 de RON decat sa ii lasati pe altii inca neinitiati sa se afirma, atunci ma declar profund dezamagit de dumneavoastra. Dumneavoastra poate la un eveniment scoDomnule Sterea, aveti tot respectul pentru munca dumneavoastra, insa trebuie sa imi exprim dezacordul total pentru ceea ce faceti. Daca pentru dumneavoastra conteaza mai mult voucherul de 1000 de RON decat sa ii lasati pe altii inca neinitiati sa se afirma, atunci ma declar profund dezamagit de dumneavoastra. Dumneavoastra poate la un eveniment scoateti de 3 sau 4 ori mai mult decat reprezinta acel voucher. Daca vreti sa dati dovada de fair play atunci in eventualitatea in care castigati acest concurs v-ati multumi cu meritele iar voucherul respectiv i-ati acorda-o cuiva caruia poate ii este de mai mare folos. ..afiseaza tot comentariul
5
0
Ionut
Ionut a scris pe 28-06-2015 la 14:03
in sfarsit cineva care a inteles ce vreau sa spun FELICITARI Naghi Levente
1
0
Iancu Marius
Iancu Marius a scris pe 23-06-2015 la 09:50
superb!
0
2
Pistea Alexandru
Pistea Alexandru a scris pe 19-06-2015 la 12:47
Superba incadrarea! Dorul de copilarie...
0
2
Naghi Levente
Naghi Levente a scris pe 17-06-2015 la 20:08
domnule Marian Sterea ne bucuram ca participati la concurs si ca va faceti timp pe langa multele workshopuri
1
1
Popescu Virgil
Popescu Virgil a scris pe 24-06-2015 la 22:49
Domnule Marian Sterea veti fi castigator,luna trecuta ati fost in juriu.
8
0
Sterea Marian
Sterea Marian a scris pe 26-06-2015 la 21:41
Draga Virgil, Daca juriul decide ca e o imagine buna, da. Inspiratie!
1
1
  Perioada inscriere: 02/06/2015 - 16/06/2015
Regulament concurs

AFLA MAI MULTE DESPRE FOTOGRAFIE DIN VIDEOCLIPURILE NIKON SCHOOL


© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.