Previous Next
sonia micu
Sonia Micu (2088 afisari)Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 4 comentarii
Parvulescu Lucian
Parvulescu Lucian a scris pe 20-02-2013 la 17:43
alta poza care nu are cum sa acumuleze punctaj asa mare, cap taiat, copilului din spate nu i se vad nici macar ochii, timp expunere necorespunzator, cine da atatea voturi?
0
0
Sonia Micu
Sonia Micu a scris pe 08-02-2013 la 23:47
Ghinion pentru ei, si nu e nicio problema, oricum voturile nu au nicio valoare, pt ca multi dintre cei care voteaza sunt asa cum ai spus, prietenii , nu se voteaza dupa adevarata valoare a pozei, dar ce putem face?! Nimic. Se mai intampla si nedreptati pentru unii.
0
0
Andronic Andrei
Andronic Andrei a scris pe 08-02-2013 la 16:13
Nu ma intelegeti gresit, nu e nimic personal, sunt sigur ca pentru dumneavoastra are o valoarea sentimentala. Tehnic: e subexpusa, incadrarea nefericita (picioare taiare, cap taiat), luata prea strans. Artistic: din baietel se vede doar un cap, o manusa si un picior, deci practic nu exisa, luat mai de sus i-as fi vazut si lui fata, cred ca asta eraNu ma intelegeti gresit, nu e nimic personal, sunt sigur ca pentru dumneavoastra are o valoarea sentimentala. Tehnic: e subexpusa, incadrarea nefericita (picioare taiare, cap taiat), luata prea strans. Artistic: din baietel se vede doar un cap, o manusa si un picior, deci practic nu exisa, luat mai de sus i-as fi vazut si lui fata, cred ca asta era ideea. Geaca rosie deranjeaza cromatic, si nu ma lasa sa imi linistesc ochii poate pe expresia placuta a domnului, probabil o conversie in alb-negru ar fi rezolvat usoar acest neajuns. Au fost fotografii mult mai reusite cu mai putine voturi, acesta era lucrul care ma intriga. Probabil multi prieteni cu cont, ce au votat, altfel nu imi explic. Cu respect, Andrei ..afiseaza tot comentariul
0
0
Andronic Andrei
Andronic Andrei a scris pe 04-02-2013 la 15:02
Ma uit de 5 min la aceasta fotografie si incerc sa inteleg de ce a primit 18 voturi.
3
0
Sonia Micu
Sonia Micu a scris pe 08-02-2013 la 11:11
De ce spui asta??
0
0
  Perioada inscriere: 15/01/2013 - 31/01/2013
Regulament concurs

AFLA MAI MULTE DESPRE FOTOGRAFIE DIN VIDEOCLIPURILE NIKON SCHOOL


© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.