Se cauta fotografia lunii ianuarie 2013 - Sporturi de iarna

32GB Pe aceasta pagina puteti inscrie si vota fotografii la concursul Se cauta fotografia lunii pentru luna ianuarie cu tema "Sporturi de iarna".

Pana pe 31 ianuarie veti putea inscrie o imagine in tema propusa folosind butonul din dreapta, urmand ca pe parcursul primei jumatati a lunii februarie sa puteti exprima voturile pentru fotografiile preferate. Pentru tema lunii ianuarie, Sporturi de iarna, premiul publicului consta intr-o geanta foto Lowepro Apex AW140.

Pe langa premiul lunar, juriul format din Mihai Stetcu si Cristi Preda va desemna fotografia lunii ianuarie ce va aparea in Calendarul Nikon 2014.

Premiile marii finale la concursul "Se cauta fotografia lunii" din 2013 sunt trei vouchere pentru echipament Nikon cu valori de 5000 RON, 3000 RON si respectiv 2000 RON, ce vor fi acordate locurilor 1, 2 si 3.

REGULAMENT


Perioada inscriere: 15 ian 2013 - 31 ian 2013

Perioada votare: 01 feb 2013 - 14 feb 2013

Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 36 comentarii
Bogdan Cristian
Bogdan Cristian a scris pe 06-02-2013 la 20:32
Daca tema este sporturi de iarna atunci sa fie sporturi nu un sanius.
Din pacate tema nu este tocmai potrivita pentru un calendar unde o imagine de sanius este mult mai sugestiva si trezeste multe amintiri
tuturor
0
0
ovidiu
ovidiu a scris pe 07-02-2013 la 11:43
Din cate stiu eu exista probele sanie si bob in categoria sporturilor de iarna. Asa ca un cadru bun de la sanius poate oricand surclasa restul pozelor. Cat despre cei care au postat poze care nu au nici o legatura cu tema, le recomand un curs de limba romana, sincer.
2
0
ovidiu
ovidiu a scris pe 05-02-2013 la 13:29
Eu inteleg ca in categoria "sporturi de iarna" intra si o banala plimbare cu sania, nu vad nicaieri sa scrie "competitii oficiale de iarna". Asa ca voi astia privilegiatii care ati avut norocul sa prindeti un schior sau un snowboard-ist zburand, nu mai fiti cu nasul pe sus, si faceti loc si unuia care a surprins un grup de copii la sanius, s-ar putEu inteleg ca in categoria "sporturi de iarna" intra si o banala plimbare cu sania, nu vad nicaieri sa scrie "competitii oficiale de iarna". Asa ca voi astia privilegiatii care ati avut norocul sa prindeti un schior sau un snowboard-ist zburand, nu mai fiti cu nasul pe sus, si faceti loc si unuia care a surprins un grup de copii la sanius, s-ar putea cadrul sa fie perfect, peste zburatorul vostru. La scoala va refereati "am ora de sport", ma indoiesc ca bambiliciul sau zala din spatele scolii intra la competitii oficiale olimpice. ..afiseaza tot comentariul
4
4
ironfist
ironfist a scris pe 04-02-2013 la 12:46
eu nu inteleg cum poza lui Paul Andrei Albu a strans peste 70 de voturi, chiar daca respecta tema ? ....
0
0
Tamasi Zoltan
Tamasi Zoltan a scris pe 04-02-2013 la 18:30
Facebook share... :D Pacat, tare pacat ca nu este restrans votarea doar! site-ului oficial, nikonisti.ro... Asa poate sa voteze si cainele si pisica daca are cont pe facebook (si in ziua de zi unul e chiar putin!)
5
0
Dyma Costy
Dyma Costy a scris pe 04-02-2013 la 09:41
Eu propun ca toata lumea sa dea voturile fotografiilor care nu au nici o legatura cu sporturile de iarna cum ar fi fotografia lui Bogdan Theodor Cojocariu (care este in top voturi) , Mihai Ibrahim (unde ninge in culori de toamna), Florin Neagoe(legatul sireturilor - un adevarat sport de iarna), Larisa Birta (unde Sibiul a devenit capitala sporturilEu propun ca toata lumea sa dea voturile fotografiilor care nu au nici o legatura cu sporturile de iarna cum ar fi fotografia lui Bogdan Theodor Cojocariu (care este in top voturi) , Mihai Ibrahim (unde ninge in culori de toamna), Florin Neagoe(legatul sireturilor - un adevarat sport de iarna), Larisa Birta (unde Sibiul a devenit capitala sporturilor de iarna) si exemplele pot continua, iar fotografiile adevarate cu sporturi de iarna sa le ignoram total (Romanului ii place vara ). ..afiseaza tot comentariul
8
0
Chitu Alexandru
Chitu Alexandru a scris pe 03-02-2013 la 20:54
Subscriu la spusele lui Virgil.
2
0
petridean virgil
petridean virgil a scris pe 03-02-2013 la 15:19
prieteni, din momentul in care s-au facut publice toate imaginile, comentariile sunt ca o sama buna de "poze" n-au nicio legatura cu tema concursului. asa-i si subscriu la aceasta si pe organizatori ii rog sa filtreze putin ce ar intra in concurs. altfel s-ar ca un bebe infofolit sa iasa campion la ceva sport periculos de iarna. departe de mine ganprieteni, din momentul in care s-au facut publice toate imaginile, comentariile sunt ca o sama buna de "poze" n-au nicio legatura cu tema concursului. asa-i si subscriu la aceasta si pe organizatori ii rog sa filtreze putin ce ar intra in concurs. altfel s-ar ca un bebe infofolit sa iasa campion la ceva sport periculos de iarna. departe de mine gandul rau, dar cum au spus si altii: RUSINICA!!! ..afiseaza tot comentariul
5
2
tihan silviu
tihan silviu a scris pe 01-02-2013 la 17:51
Sunt destule poze care chiar nu au nicio legatura cu cu tema concursului ,nu cred ca este corect fata de ceilanti participanti .
3
1
Neagu Eugen
Neagu Eugen a scris pe 01-02-2013 la 15:07
Chiar nu se face o selectie inainte?
Sunt o multime de imagini care nu au absolut nicio legatura cu sporturile de iarna.
rusinica...
3
0
gadea radu
gadea radu a scris pe 01-02-2013 la 14:05
Buna ziua,
Unde se pot vedea/vota fotografiile?
Multumesc,
0
0
Tanase Laurentiu
Tanase Laurentiu a scris pe 01-02-2013 la 14:00
Cand va incepe concursul ?
0
0

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.