Cum participi:

  • Iti faci cont pe nikonisti.ro
  • Inscrie in galerie cea mai buna fotografie pe care ai realizat-o in 2015 sau 2016 care sa scoata in evidenta tema Love. Fotografia inscrisa va trebui sa includa si datele EXIF.
  • Pot fi inscrie doar fotografii realizate cu aparate foto digitale, indiferent de marca. Nu se accepta fotografii realizate cu telefoane, tablete sau aparate de filmat.

Cand participi:

Perioada de inscriere in concurs: 21 aprilie 2016 - 15 mai 2016

Premii acordate:

Premiul cel mare: o expozitie de fotografie personala ce va fi afisata incepand din luna iunie 2016 in mai multe orase din tara. Totodata, castigatorul marelui premiu va primi si un card de participare la conferintele din cadrul Photo Romania Festival 2016.

Alte 2 premii constau in cate un card de participare la conferintele in cadrul Photo Romania Festival.

Castigatorii premilor vor fi desemnati de catre un juriu format din Andrei Budescu si Sebastian Vaida de la Photo Romania Festival.
© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.