Cum participi:

  • Iti faci cont pe nikonisti.ro
  • Inscrii in galeria concursului o fotografie realizata de tine cu un aparat foto digital Nikon, care sa reflecte tema concursului: Galben. Ai sansa ca fotografia ta sa ilustreze o pagina a Calendarului Aniversar Nikon 2017 - 10 ani de Nikon in Romania!
  • Fotografia inscrisa va trebui sa contina si datele EXIF.

Cand participi:

Perioada de inscriere in concurs: 30 septembrie - 01 decembrie 2016

Premii acordate:

  • Toti participantii care vor avea fotografii acceptate in concurs se califica pentru a primi Calendarul Aniversar Nikon 2017 - 10 ani de Nikon in Romania!
  • Concursul va avea 12 castigatori ale caror fotografii vor ilustra cate o fila a Calendarului Aniversar Nikon 2017 - 10 ani de Nikon in Romania! Fiecare din cei 12 castigatori vor primi premiu un obiectiv NIKKOR la alegere intre NIKKOR AF-S 50mm f/1.8G sau NIKKOR AF-S 35mm f/1.8G DX. Cei 12 castigatori vor fi alesi prin jurizare de Redactia Nikonisti.© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.