Concurs popularitate Nikon LicArt 2012-2013

Premiul cel mare


Intra in concurs si castiga lunar un Nikon COOLPIX S3300


Vrei sa participi la LicArt, cel mai mare concurs de fotografie pentru liceeni din Romania?

Nikon iti ofera o motivatie suplimentara. In afara concursului principal, juriul nikonisti.ro va alege lunar fotografia castigatoare din randul primelor 10 imagini cu cele mai multe LIKE-uri. Fotografia castigatoare este premiata cu un aparat foto Nikon COOLPIX S3300.

Pentru a participa la concursul de popularitate Nikon-LicArt, concurentii trebuie sa se inscrie in prealabil la LicArt (www.licart.ro), cel mai mare concurs pentru liceeni din Romania. Daca fotografia este acceptata la LicArt va fi inscrisa automat si in etapa urmatoare a concursului Nikon-LicArt.

Apasa pe butonul lunii in curs pentru a intra in galeria de imagini. Promoveaza-ti pe retelele de socializare fotografia inscrisa la LicArt sau voteaza fotografiile colegilor de liceu care au inscris lucrari in concurs. Tu sau unul dintre prietenii tai puteti fi fericitul castigator al premiului din fiecare luna, aparatul de fotografiat Nikon COOLPIX S3300.

Si concursul nu se opreste aici. Liceul care primeste cele mai multe voturi va castiga o sesiune de workshop foto gratuita si premii surpriza la finalul concursului. Voteaza-ti asadar colegii de liceu si ajuta-ti scoala sa castige.© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.