22 iunie 2012

Ziua 1 la SAFO

Nikon se afla la cea de-a treia editie a Salonului de Fotografie Bucuresti cu un stand unde puteti testa cele mai noi modele de aparate si obiective. Printre atractiile principale se numara noile Nikon D4, Nikon D800, Nikon D3200, Nikkor AF-S 28mm f/1.8G, Nikkor AF-S 85mm f/1.8G si aparatele compacte COOLPIX P510 si COOLPIX P310.

Iata ce s-a intamplat ieri, 21 iunie, in prima zi de salon.

 

 

 Joi ne-am bucurat de prezenta primilor vizitatori ai SAFO, care au apreciat gama larga de produse prezentate, printre care se numara si trepiedele Velbon din fibra de carbon.

Spre sfarsitul zilei a avut loc vernisajul expozitiei SAFO 2012, unde Nikon a acordat premiul cel mare lui Alexandru Marinescu. Geo Dobre, PR manager, i-a inmanat acestuia ultimul model de DSLR al producatorului japonez, Nikon D3200, cunoscut si sub numele de "profesorul de fotografie".

 

 

 Sambata si duminica, intre 11:00 si 13:00 va asteptam la standul Nikon pentru intalnirile nikonistilor. Maine, vom discuta despre fotografia de vacanta, iar duminica vom vedea ce avantaje ofera obiectivele luminoase Nikkor si senzorii CMOS cu iluminare din spate cu care sunt dotate cele mai noi modele COOLPIX.

Va reamintim ca puteti vizita salonul la Muzeul Taranului Roman (intrarea din Blvd. Ion Mihalache) de astazi pana duminica intre 10:00 si 20:00. 

safoAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Pe langa posibilitatea de a testa cele mai noi modele de aparate si obiective, standul Nikon din cadrul SAFO a fost si gazda a doua intalniri tematice ale nikonistilor.   Sambata, incepand cu ora 11:00, pasionatii de fotografie au putut afla de...
citeste tot
SAFO anunta evenimentele din cadrul celei de-a treia editie a Salonului ce se va desfasura in perioada 21-24 iunie, la MTR, Bucuresti. Salonul de fotografie pregateste 30 de evenimente extraordinare ce acopera cele mai variata categorii ale...
citeste tot
Salonul de fotografie Bucuresti va reaminteste ca inscrierile pentru a treia editie a Marelui Concurs de fotografie SAFO continua pana pe 19 mai, ora 24:00. Concursul este deschis tuturor pasionatilor de fotografie, amatori sau profesionisti. El si-a...
citeste tot
Veti gasi la cea de-a treia editie a Salonului de fotografie SAFO, intre 21 si 24 iunie 2012 la Muzeul Taranului Roman, toate valentele lumii fotografiei: de la standuri de vanzare si testare a ultimilor noutati de pe piata de fotografie,...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2019. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.