04 februarie 2014

Workshop-ul din studio - fotografie de portret si produs cu Mircea Bezergheanu

In perioada 22-23 februarie, Mircea Bezergheanu organizeaza la Bucuresti un workshop de fotografie de studio, unde va aborda doua subiecte importante in fotografia de stock - Portretul si fotografia de produs.

"Vom fotografia apoi voi edita fotografiile realizate acolo, discutand despre toate aspectele legate de fotografia de stock, care tinde sa devina cea mai importanta sursa de imagine pentru agentiile de publicitate, sau pentru dezvoltatorii de continut web. Cu investitii relativ modeste, dar cu ambitie, se poate castiga decent din fotografia de stock, chiar daca unii vor spune altceva, ca sa va descurajeze, sa nu ajungeti sa-i concurati," scrie Mircea Bezergheanu pe blog-ul sau."Oricum ar fi, fotografia de stock te obliga sa inveti cum sa realizezi perfect imaginea, din punct de vedere tehnic. Fotografia artistica nu are ce cauta in ecuatia asta. Asa ca vom discuta despre tehnica, despre lumini, despre alegerea echipamentelor care sa nu va ruineze, despre tot ce tine de transformarea fotografiei dintr-un hobby intr-un mod de sustinere financiara. In prima zi facem portret cu un model, a doua zi trecem la produse," continua el.
 
Seminarul  se va desfasura la Centrul de Training Nikon, din Splaiul Unirii, nr. 74, etaj 3, sector 4, incepand cu ora 09:30. Pentru rezervarea locului trebuie sa scrieti pe adresa de mail - mirceabezergheanu at yahoo.com -  si veti primi un numar de cont unde veti putea face rezervarea.

mircea bezergheanu, seminar, workshopAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Locul desfasurarii evenimentului : Sat Simon, Pensiunea Mama Cozonacilor Tema propusa - fotografie de peisaj  Data desfasurarii 16-19 IANUARIE 2020 Locuri disponibile - 30  PRET 590  RON         Pentru achitarea...
citeste tot
L-am intalnit prima oara fizic pe fotograful Dumitrel Rada la Sighisoara la Workshopul de fotografie de nunta cu influente fashion. A testat Nikon Z6 pe care l-a folosit in munca lui si a acceptat sa ofere un interviu cititorilor www.nikonisti.ro....
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2019. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.