20 februarie 2013

ViewNX 2.7.2 si firmware 1.3 pentru Nikon COOLPIX S800c disponibile pentru descarcare

Nikon a anuntat de curand disponibilitatea versiunii 2.7.2 a aplicatiei de navigare si editare a imaginilor si filmelor ViewNX si a versiunii de firmware 1.3 pentru Nikon COOLPIX S800c.

ViewNX 2.7.2

Daca in prezent utilizati ViewNX 2, aceasta descarcare va dezinstala versiunea existenta si apoi va instala versiunea 2.7.2. Acest software este compatibil cu toate aparatele foto Nikon D-SLR, Nikon 1 si toate aparatele foto COOLPIX compatibile USB.

Modificari si imbunatatiri comparativ cu versiunea precedenta:

Se asigura compatibilitate pentru COOLPIX L27, COOLPIX L820, COOLPIX P520, COOLPIX S31, COOLPIX S5200, COOLPIX S9400, COOLPIX S9500 si COOLPIX AW110.   
Odata cu reinnoirea serviciului Nikon de stocare si impartasire a imaginilor, my Picturetown (lansat sub numele de NIKON IMAGE SPACE in data de 28 ianuarie 2013), ViewNX 2 a fost modificat pentru a permite colaborarea cu NIKON IMAGE SPACE.
    - Fila my Picturetown din paleta Navigator se modifica in NIKON IMAGE SPACE.
    - Optiunile Incarcare in my Picturetown... si Impartasire in my Picturetown... din Servicii Web din bara de instrumente au fost modificate in Incarcare in NIKON IMAGE SPACE... si Impartasire in NIKON IMAGE SPACE....
    - Optiunea my Picturetown din Servicii Web din meniul Fisier se modifica in NIKON IMAGE SPACE.

 

ViewNX 2.7.2 pentru Windows 32


ViewNX 2.7.2 pentru Windows 64


ViewNX 2.7.2 pentru Mac


Firmware v1.3 Nikon COOLPIX S800c

Acest software este utilizat pentru actualizarea firmware a COOLPIX S800c de la v1.0, v1.1 sau v1.2 la v1.3.Modificari si imbunatatiri comparativ cu versiunea precedenta:

S-a rezolvat o problema din cauza careia se afisa mesajul „Nu este in zona”, blocand conectarea la o retea Wi-Fi disponibila in meniul Setari>Retele si Fara fir>Setari Wi-Fi.


Nikon COOLPIX S800c v1.3 pentru Windows

 

Nikon COOLPIX S800c v1.3 pentru Mac

firmware, nikon coolpix, viewnx, viewnx 2, actualizare de firmwareAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 A fost adaugat 1 comentariu
george
george a scris pe 05-03-2013 la 19:58
Am un d3200 care face poze bune si care se pot pune si pe desktop fara probleme (folosesc jpeg fine)insa cand modific putin claritatea pozei cu programul viewnx2 desi poza arata super dupa modificare,cand o pun pe desktop se vede foarte rau parca te uiti la un ecran de televizor de foarte aproape.Unde este gresala sau ce trebuie sa fac sa se vada eAm un d3200 care face poze bune si care se pot pune si pe desktop fara probleme (folosesc jpeg fine)insa cand modific putin claritatea pozei cu programul viewnx2 desi poza arata super dupa modificare,cand o pun pe desktop se vede foarte rau parca te uiti la un ecran de televizor de foarte aproape.Unde este gresala sau ce trebuie sa fac sa se vada exact ca si in program dupa modificare? ..afiseaza tot comentariul
0
0

Articole similare |
Articole recente
Bucuresti, 06 iulie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea versiunii de firmware 2.10 pentru cel mai avansat aparat foto mirrorless FX din gama sa, Nikon Z 9.   Versiunea 2.10 va imbunatati...
citeste tot
Bucuresti, 14 aprilie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte noul firmware pentru aparatul foto mirrorless de top Z 9 si pentru aparatele foto mirrorless Z 7II si Z 6II. In plus, Nikon anunta astazi dezvoltarea gripului...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2022. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.