25 iunie 2013

Versiunea de firmware C 1.01 disponibila pentru Nikon D7100

Nikon a anuntat astazi o noua versiune de firmware, C 1.01, pentru cel mai avansat model DX din gama sa, Nikon D7100, ce aduce numeroase modificari.

Va reamintim ca daca aveti instalata ultima versiune firmware pe aparatul dumneavoastra foto, nu este nevoie sa descarcati si sa instalati aceasta actualizare firmware. Versiunea firmware curenta poate fi verificata din elementul Versiune firmware din meniul de setare a aparatului foto.

Iata modificarile aduse de catre versiunea C 1.01

    Cand imaginile realizate cu blit in modul Manual sau Declansare repetata blit erau redate cu optiunea pentru afisare Prezentare generala activata, valoarea blitului era afisata in zona pentru compensarea blitului. Aceasta problema a fost rezolvata.
    Cand butonul blocare AE/AF este apasat cu modul Efecte speciale activat, optiunea Culoare selectiva selectata si vizualizarea marita cu optiunile de culoare afisate in vizualizare in timp real, imaginea nu se modifica atunci cand vizualizarea in timp real este activa. Aceasta problema a fost rezolvata.
    A fost rezolvata o problema care cauza blocarea Orizontului virtual de pe vizor cand se realizau anumite operatiuni.
    Cand erau redate imaginile realizate cu functia bracketing balans de alb activata, valoarea 9 de reglare fina a balansului de alb (trepte) era afisata chiar si cu la imaginile cu o valoare de ajustare fina 10 (trepte). Aceasta problema a fost rezolvata.
    A fost rezolvata o problema care cauza blocarea cursorului cand se realizau anumite operatiuni in modul redare calendar.
    A fost modificata dimensiunea anumitor texte afisate in modul redare calendar.
    A fost corecta modalitatea de afisare a distantei focale inregistrate in datele Exif in formatul 35 mm [135].
    Cand filmele se inregistrau in modul 1920 × 1080/24p in modul de expunere M, luminozitatea subiectului nu se schimba, chiar daca timpul de expunere era modificat. Aceasta problema a fost rezolvata.


Nikon D7100 C 1.01 pentru Windows

 

Nikon D7100 C 1.01 pentru Mac

firmware, nikon d7100, dxAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 Au fost adaugate 2 comentarii
Laurentiu Ivan
Laurentiu Ivan a scris pe 04-03-2014 la 01:28
Salutare,
De curand am achizitionat un D7100 si Versiunea de firmware C 1.01 este instalata, dar am observat cand trec aparatul in modul M si vreau sa filmez, se vede tot ecranul negru, doar setarile pe margine se vad, imaginea e neagra.
Doar in modul M face asta
Va rog daca imi poate raspunde cineva.
Va multumesc!
0
0
stirbu daniel
stirbu daniel a scris pe 08-08-2013 la 18:01
pe cand un DSLR cu tehnologie si aplicatii gen smartphone?
0
0

Articole similare |
Articole recente
Bucuresti, 06 iulie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea versiunii de firmware 2.10 pentru cel mai avansat aparat foto mirrorless FX din gama sa, Nikon Z 9.   Versiunea 2.10 va imbunatati...
citeste tot
Bucuresti, 14 aprilie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte noul firmware pentru aparatul foto mirrorless de top Z 9 si pentru aparatele foto mirrorless Z 7II si Z 6II. In plus, Nikon anunta astazi dezvoltarea gripului...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2022. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.