09 mai 2011

Vernisaj Iulian Ignat: VENEZIA - Pasaje, naluci, ocheade

Institutul Cultural Roman va invita luni, 16 mai, de la orele 18 in lumea carnavalului venetian, odata cu vernisajul celei de-a noua expozitii de fotografie semnate Iulian Ignat. Cele 30 de fotografii in alb si negru realizate la editiile din 2008 si 2010 ale Carnavalului de la Venetia  vor putea fi vazute la sediul ICR din Aleea Alexandru nr. 38 pana in data de 30 mai.

De ce o noua expozitie despre cel mai faimos eveniment cultural de strada al Europei? "Intr-o zi cu soare de carnaval, Venezia poate fi considerat cel mai frumos oras din lume", spune autorul fotografiilor. "Dar nu despre frumusetea mastilor si a cladirilor este vorba in aceasta expozitie. In zilele carnavalului, Venezia este o alta lume, in alt timp. Fotografiile mele incearca sa surprinda un crampei din emotia, exuberanta, din misterul si din veselia ce inconjoara acest oras legendar in care milioane de oameni din intreaga lume intra in acelasi joc."

Incepand din ziua vernisajului, pe site-ul autorului, la rubrica News, puteti citi o scurta istorioara legata de fiecare din fotografiile prezentate in expozitie.

www.iulianignat.ro

iulian, iulian ignat, ignat, veneziaAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Pe 11 februarie a inceput o noua editie a Carnavalului de la Venezia. In cinstea sa, hotelulul Novotel din Bucuresti gazduieste 15 fotografii din expozitia “Pasaje, naluci, ocheade” semnata Iulian Ignat.   "In zilele petrecute la...
citeste tot
Fotografia wildlife este un gen foarte spectaculos si, desi nu este la indemana oricui, naste pasiuni extreme. Cine s-ar gandi ca o fotografie te-ar putea tintui la pamant cateva ore sau poate chiar cateva zile in cele mai dificile conditii? Dar...
citeste tot
Luni, 30 martie 2009, este ultima zi in care puteti sa vizitati expozitia lui Iulian Ignat, "Razvan Mazilu - Urban Kiss" la ceainaria din cadrul librariei Carturesti Verona din Bucuresti. Fiind aproape de fnal, putem deja afirma ca reusita acestei...
citeste tot
Libraria Carturesti Verona din Bucuresti gazduieste in perioada 10-30 martie expozitia de fotografie "Razvan Mazilu-Urban Kiss". Cea de-a sasea expozitie semnata Iulian Ignat propune fotografii alb/negru realizate in timpul spectacolului pus in scena...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2019. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.