01 octombrie 2008

Utilizatorii Nikon COOLPIX pot castiga una din trei vacante exotice in Mauritius

Bucuresti, 1 octombrie 2008 -  SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, a initiat promotia "Vacante exotice" destinata celor care achizitioneaza pana la finalul anului 2008 aparate foto digitale Nikon COOLPIX.

Promotia "Vacante exotice" se adreseaza tuturor celor care achizitioneaza incepand cu 1 octombrie si pana la sfarsitul anului 2008 un aparat foto digital Nikon COOLPIX. Astfel, pana in data de 31 decembrie 2008 oricare Nikon COOLPIX achizitionat de la un magazin partener ii poate aduce utilizatorului o vacanta de vis pentru doua persoane intr-un paradis tropical.

Dupa achizitionarea produsului Nikon COOLPIX care contine eticheta promotiei, utilizatorul trebuie sa acceseze site-ul dedicat promotiei: www.premiultau.ro si sa inregistreze produsul achizitionat pana la data de 31 decembrie 2008, intrand astfel automat in cursa pentru una dintre cele trei vacante exotice in Mauritius. Fiecare vacanta este de 7 zile, pentru 2 persoane si se acorda in luna ianuarie 2009 prin tragere la sorti.

La promotia "Vacante exotice" participa toate produsele Nikon COOLPIX: L16, L18, P50, P60, P80, P6000, S210, S520, S52, S52c, S60, S560, S610c si S710. Produsele participante la promotie vor avea pe cutie eticheta speciala "Castiga una din trei vacante exotice in Mauritius".

Nikon COOLPIX ofera mai mult decat sansa de a castiga una dintre cele trei vacante exotice. Tehnologiile cu care sunt dotate aparatele foto compacte Nikon ofera utilizatorilor o fotografiere mai simpla si placuta. Tehnologia VR (Vibration Reduction) permite realizarea de fotografii clare in miscare fara a folosi trepiedul, sensibilitatea ISO inalta da posibilitatea utilizatorului de a captura fotografii luminoase chiar si in zone intunecate, iar tehnologia EXPEED, unica la Nikon, ofera o procesare rapida a imaginilor. In plus, aparatele foto Nikon COOLPIX ofera o serie de premiere mondiale: COOLPIX P6000 - primul aparat foto cu GPS si conexiune LAN integrate, COOLPIX S560 – cel mai mic aparat foto de 10MP din lume, COOLPIX S610c - aparatul foto cu cel mai rapid timp de pornire din clasa sa sau COOLPIX S60 – primul aparat foto dotat cu un accesoriu original semnat Mihai Albu.

nikon coolpix, coolpix, castiga, trei, vacante, vacante exotice, exotice, trei vacante, trei vacante exotice, mauritiusAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon a anuntat actualizarea firmware-ului aparatului foto COOLPIX A300 si actualizarea software-ului N-Log 3D LUT.   Firmware COOLPIX A300 versiunea 1.4   Acest program pentru actualizarea software-ului este destinat...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.