18 iunie 2008

SKIN aduce in Romania aparatele foto digitale Nikon COOLPIX S52c

Bucuresti, 18 iunie 2008 - SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri international din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, aduce aparatele Nikon COOLPIX S52c cu un design elegant si posibilitate de conectare WiFi.

Aparatul foto digital Nikon COOLPIX S52c este ultracompact si foarte stilat. El este destinat consumatorului preocupat de imagine, care considera ca stilul si tehnologia ar trebui sa fie disponibile in cadrul aceluiasi design. Performantele lui COOLPIX S52c sunt excelente, remarcandu-se prin ecranul mare de 7,6cm, prin obiectivul NIKKOR cu zoom 3X, cu unghi drept si dotat cu sistemul optic de stabilizare a imaginii VR, prin motorul EXPEED de procesare a imaginii, unic la Nikon, dar si prin posibilitatea de conectare la internet prin WiFi.

Nikon COOLPIX S52c duce mobilitatea camerelor foto la un nou nivel, prin incorporarea tehnologiei WiFi. Cu S52c nu mai este nevoie de calculator pentru a posta pe Internet pozele sau pentru a le trimite prin E-mail prietenilor. Aceste operatiuni sunt la indemana prin simpla apasare a butonului Picture Mail. Astfel, daca este prezenta o conexiune de internet wireless, utilizatorul poate transmite, printr-o interfata simplu de folosit, una sau mai multe imagini direct pe email, pe site-ul sau pe blogul personal.

Aparatul foto digital COOLPIX S52c realizeaza fotografii la o rezolutie de 9 megapixeli. Acestea pot fi vizualizate pe ecranul generos, foarte luminos datorita contrastului de 500:1 si stratului antireflexiv si avand un unghi de vizibilitate de 170 de grade. Obiectivul NIKKOR cu zoom 3X acopera distanta focala de la 38 la 114mm. Sistemul optic de stabilizare a imaginii cu reducere a vibratiilor VR atenueaza efectele miscarii aparatului foto, pentru ca fotografiile si filmele sa fie intotdeauna clare. Datorita sensibilitatii inalte, ISO 3200, S52c captureaza imagini clare si in conditii de iluminare mai slaba.

Tehnologia EXPEED, proprie Nikon, asigura procesarea rapida a imaginilor si raspunsul rapid la comenzi. COOLPIX S52c include trei inovatii exclusive de la Nikon: Face-Priority AF - focalizare automata pe chipul subiectului, In-Camera Red-Eye Fix - remedierea automata a efectului de ochi rosii si D-Lighting - cu ajutorul caruia aparatul recunoaste fotografiile intunecate si face o copie, alaturi de poza originala, pe care o lumineaza corect si contureaza detaliile atunci cand este nevoie. Astfel, COOLPIX S52c este dotat complet pentru realizarea fotografiilor de grup si a portretelor, atat in interior, cat si afara. Acestor capacitati li se alatura inregistrarea filmelor cu 30fps, 15 moduri scena pentru fotografiere optimizata in contexte diferite si mod macro, care permite fotografierea obiectelor la o apropiere de pana la 4cm.

Toate acestea se regasesc in corpul mic din metal al camerei COOLPIX S52c, care are o grosime de doar 2,1cm, numai 125 de grame si un design deosebit, care foloseste din plin linii curbe si imbinari interesante de materiale si culori.

foto, romania, nikon coolpix, coolpix, skin, aduce, aparatele, nikon coolpix s52c, coolpix s52c, s52cAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

 
 
Articole similare |
Articole recente
#StamAcasa, cel mai responsabil gest pe care il putem face fiecare dintre noi. E singurul mod prin care putem contribui atat la binele nostru, cat si al celor din jurul nostru. Modul in care vom iesi din aceasta situatie depine de noi...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.