18 mai 2010

Scoala de fotografie in Retezat

In luna iunie va invitam sa participati la prima scoala fotografica de vara pe care Mihai Moiceanu o organizeaza in Parcul National Retezat.

 

Tura fotografica din Retezat se adreseaza iubitorilor de munte, celor care vor sa petreaca 6 zile in mijlocul naturii. Participantii se vor caza in corturi, vor manca din sacul cu merinde pregatit de acasa, vor face ceai si supa la primus, fara foc de tabara - in Parcul National Retezat este interzis - si se vor simti cu adevarat oaspeti ai muntelui. Rangerii parcului ii vor purta pe carari ascunse pentru a fotografia lacuri, cascade, flori, animale si tot ceea ce muntele are de oferit. Ca ofranda i se va aduce respectul pentru natura si bucuria intalnirii cu Maria Sa Regele Muntilor: Retezatul. Aceasta este o tura rezervata exclusiv oamenilor cu dragoste de natura.

 

Regele muntilor din Romania, Retezatul, este probabil destinatia fotografica cu cele mai multe superlative: cel mai mare lac alpin din tara, cel mai adanc lac alpin din tara, cea mai mare arie situata la peste 2000 m din tara.

 

Indrumati de Mihai Moiceanu puteti descoperi acest loc unic prin intermediul aparatelor foto.

 

Detalii si inscrieri la www.phototour.ro.

scoala, retezatAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Photolife va invita sa va descoperiti pasiunea pentru fotografie in aceasta toamna, participand la un curs online de fotografie digitala.   Stim cu totii cat de scurta a fost aceasta vacanta, ca de altfel toate vacantele, insa daca vreti o...
citeste tot
Dupa un coboras scurt, dis de dimineata, ne asezam trepiedele pe malul lacului si cautam un prim plan mai interesant. Datorita norilor, culorile rasaritului au fost sterse, insa surpriza acestei dimineti este pe cale sa apara. Din buza caldarii...
citeste tot
In perioada 31 august - 5 septembrie 2010 fotografii care indragesc natura sunt invitati sa ia parte la o tura foto in muntii Apuseni. Aceasta este conceputa sub forma unei scoli de vara si este a doua pe care fotograful Mihai Moiceanu o organizeaza...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.