29 septembrie 2016

Route 66 cu Nikon in aprilie 2017

Nikon si agentia de turism Eturia va propun in primavara 2017 un tur fotografic extraordinar in inima Statelor Unite ale Americii, pentru a descoperi celebrul Route 66.  Timp de 2 saptamani veti calatori in Statele Unite incepand din Los Angeles si terminand in Chicago, cale de 2400 de mile si strabatand noua state (California, Arizona, Utah, New Mexico, Texas, Kansas, Oklahoma, Missouri, Illinois).

 

Traseul cuprinde vizitarea cosmopolitului oras Los Angeles, urmand sa ajungem apoi in la fel de celebrul Las Vegas. Traseul se va continua apoi catre Grand Canyon. O oprire inedita vom face in Petrified Forest, o superba zona in care trunchiurile copacilor s-au pietrificat in urma combinatiei unor substante chimice, si in Monument Valley pentru formatiunile maiestoase. Vom ajunge apoi in Santa Fe, cea mai veche capitala de stat de pe teritoriul Statelor Unite. Calatoria se va incheia cu vizitarea orasului Chicago

 

La finalul fiecarei zile din itinerar, vom putea impartasi experiente si fotografii realizate cu ajutorul echipamentului foto Nikon. Pentru cei interesati, Nikon pune la dispozitie echipament foto recomandat pentru fotografia de calatorie, iar Mihai Olaru este singurul reprezentant din partea Nikon si Eturia care va insoti grupul de turisti si va supraveghea bunul mers al turei, asigurandu-se ca programul se desfasoara conform itinerarului prezentat. De asemenea, va oferi asistenta participantilor in alegerea si folosirea echipamentului Nikon, in functie de tipul de fotografie abordat, inainte si pe durata turului. El nu are atestarea legala si nici calificarea unui ghid turistic.

 

 

 

 

Programul pe zile

 

Ziua 1: 15.04.2017, BUCURESTI - ISTANBUL - LOS ANGELES

 

 • Zbor Bucuresti - Istanbul - Los Angles
 • Preluare masini inchiriate
 • Cazare Los Angeles la hotel ales, in tipul de camera specificat


Vom ajunge la aeroportul international Henri Coanda din Bucuresti, iar dupa formalitatile de check-in ne vom imbarca pentru zborul international catre Los Angeles. Va urma zborul Bucuresti - Istanbul - Los Angeles

 

Plecare Bucuresti 15.04.2017, ora 10:00; Sosire Istanbul ora 11:25, Turkish Airlines, durata 1:25
Plecare Istanbul 15.04.2017, ora 14:25; Sosire Los Angeles ora 18:20, Turkish Airlines, durata 13:55
Dupa sosirea pe aeroportul din Los Angeles vom prelua masinile inchiriate si ne vom indrepta spre hotelul la care vom fi cazati.

 

 

Ziua 2: 16.04.2017, LOS ANGELES

 

 • Zi libera
 • Cazare Los Angeles la hotelul ales, in tipul de camera specificat
 • Optional: tur la Universal Studios

 

Los Angeles - Universal Studios. Zi libera
Avem astazi intreaga zi la dispozitie pentru a explora pe cont propriu metropola americana. Intemeiat in 1781, Los Angeles – numit frecvent si L.A. – este cel mai mare oras din Statul California si al doilea ca marime a populatiei din Statele Unite, fiind intrecut doar de New York. Numele initial a fost El Pueblo de Nuestra Senora Reina de los Angeles. Los Angeles este un oras cosmopolit si unul dintre cele mai importante centre culturale, stiintifice, educationale, tehnologice si comerciale ale lumii. Los Angeles a fost gazda a doua editii a Jocurilor Olimpice, in 1932 si 1984. Infiintarea dupa 1913 a marilor studiouri cinematografice de la Hollywood a declansat o explozie a dezvoltarii orasului si a afacerilor, Los Angeles devenind liderul mondial al producerii si difuzarii mijloacelor de divertisment: film, televiziune, muzica si supranumit si Capitala divertismentului mondial.


Optional: Tur la Universal Studios
Putem face un tur optional al Parcului Universal Studios; acesta ofera atractii diverse de la turul studiourilor pana la roller-coastere tematice sau showuri 3D sau 4D, restaurante, magazine etc. Vom vizita platourile de filmare unde vom vedea decoruri din filme celebre ca Psycho, Razboiul Lumilor sau Falci, vom trai live experienta unui cutremur de 8 grade intr-un tunel de metrou, vom asista le efectele speciale din Fast and Furios si vom asista la mai multe show-uri, dintre care cele mai interesante sunt: Minions, Shreck 4D, The Mummy, Jurassic Park.

 

 

 

 

 

Ziua 3: 17.04.2017, LOS ANGELES - DEATH VALLEY - LAS VEGAS

 

 • Self drive Los Angeles - Death Valley ( aprox. 430 km) - Las Vegas (aprox. 200 km)
 • Cazare Las Vegas la hotelul ales, in tipul de camera specificat

 

Poza de grup la plecare la Santa Monica Pier Aquarium.
Astazi vom pleca spre Las Vegas trecand prin Death Valley. Death Valley este o zona desertica din sud vestul SUA aflata in Desertul Mojave si este regiunea cea mai uscata, cea mai joasa si cea mai fierbinte din America de Nord, ce isi justifica pe deplin numele - Valea Mortii. Badwater este locatia cea mai joasa din intreaga America de Nord, avand altitutidinea de -85,5m, situat la circa 136 Km de Mount Whitney - punctul cel mai inalt cu altitudinea de 4.421 m. Death Valley detine recordul cu cea mai ridicata temperatura 56,7° C, inregistrata la Furnace Creek (10 iulie 1913) cu doar putin fata de recordul detinut de Aziziya, Libia - 57,8° C. In est, Death Valley este marginita de muntii Amargosa Range iar in vest de Panamint Range. In nord se gasesc muntii Sylvania, iar in sud muntii Owlshead. Desi extrem de neprietenoasa, zona a devenit o atractie de prim rang in randul turistilor.

 

 

 

 

Ziua 4: 18.04.2017, LAS VEGAS

 

 • Zi libera
 • Cazare Las Vegas la hotel ales, in tipul de camera specificat

 

Orasul Las Vegas, cu simpatie de multe ori numit doar Vegas, este cel mai mare oras din Statul Nevada si capitala Comitatului Clark, populara destinatie turistica nu doar a SUA, ci si a lumii. Deoarece Statul Nevada nu percepe taxe de tranzactii, Las Vegas este cunoscut pe plan international ca un oras de vacanta, cu hoteluri si locuri de odihna, magazine si faimoase cazinouri, oferind multiple posibilitati pentru distractie. Constructia orasului a inceput in 1905, iar localitatea a obtinut titlul de oras in 1911. Datorita ritmului sustinut de extindere, Las Vegas a devenit cel mai mare oras din Statele Unite fondat in secolul al XX-lea, comparativ cu Chicago, care este considerat cel mai mare oras fondat in secolul al XIX-lea. Las Vegas este in prezent pe locul 28 dintre orasele din Statele Unite dupa numarul de locuitori, iar ca o curiozitate, in Las Vegas exista si cel mai mare numar de biserici pe cap de locuitor raportat la orasele SUA. Cateva dintre atractiile din Las Vegas: Turnul Stratosphere; Bulevardul The Strip; Shark Reef Aquarium la Resortul Mandalay Bay; Excalibur - resortul cu una dintre cele ai spectaculoase fatade. Resortul The Venetian adaposteste un Muzeu Guggenheim unde pot fi admirate opere ale unor mari artisti; la MGM Grand se gaseste habitatul leilor; Bellagio incanta cu Faimoasele sale fantani si Fiori di Como. Alte atractii sunt Cazinoul Tropicana, in stil art nouveau; Resortul Paris, ce reproduce atmosfera capitalei franceze; New York, resort ce reproduce in toate detaliile metropola americana, incluzind aici si Statuia Libertatii si Insula Manhattan.

 

Recomandare: Las Vegas by Night, este turul de oras pe care il vom putea efectua.
Pentru inceput vom avea ocazia sa fotografiem celebra urare de bun venit de la intrarea in Las Vegas “Welcome to Fabulous Las Vegas”, in partea sudica a orasului. Ne vom indrepta apoi spre nord, traversand celebrul Las Vegas Boulevard, vom avea ocazia sa admiram celebra fantana ce “danseaza” pe acorduri muzicale din fata hotelului Bellagio, piratii de pe insula Comorii si eruptia vulcanului din fata hotelului Mirage. Vom continua apoi spre centrul istoric al orasului, pentru a participa la un spectacol de lumini si sunete. Turul dureaza aproximativ 3 ore.

 

 

 

 

Ziua 5: 19.04.2017, LAS VEGAS - GRAND CANYON

 

 • Self drive Las Vegas - Grand Canyon (aproximativ 435 km)
 • Cazare Las Vegas la hotel ales, in tipul de camera specificat

 

Astazi vom lasa in urma frumosul Las Vegas si ne vom indrepta catre Grand Canyon pe traseul: Las Vegas - Palm Gardens - Needles - Topock - Oatman Road - Kingman - Peach Springs - Seligman - Yavapai Point Grand Canion.

Drumul ne va duce la Oatman - orasul fantoma de pe Route 66 - care a reusit sa supravietuiasca. Loc foarte bun de fotografiat. Vom opri si la Seligman - orasul atat de cunoscut datorita filmului Cars.

 

 

 

 


Grand Canyon (Grand Canyon of the Colorado River) a fost creat de Fluviul Colorado prin eroziunea straturilor de roci sedimentare si roci metamorfice ale Podisului Colorado intinzandu-se pe o lungime de aproximativ 447 Km; latimea canionului oscileaza intre 400 m si 24 Km, iar adancimea maxima este de circa 1.600 m; partea sa inferioara este constituita de albia majora a Fluviului Colorado. Platoul Colorado se afla intr-un proces continuu de inaltare, media sa de altitudine in prezent fiind de 2.000 m.

Vom putea prinde un apus la Yavapai Point.

 

 

 

 

Ziua 6: 20.04.2017, GRAND CANYON - HOLBROOK

 

 • Self drive Grand Canyon - Holbrook (aproximativ 260 km)
 • Cazare Holbrook la hotel ales, in tipul de camera specificat


Painted Desert Self drive Grand Canyon - Holbrook 
Astazi ne trezim sa prindem rasaritul in punctele: South Kaibab Trailhead, Yaki Point sau Ooh Aah Point apoi ne vom deplasa cu masinile de-a lungul Desert View Drive unde vom avea numeroase locuri de fotografiat.

 

De la Grand Canyon vom pleca catre Holbrook pe traseul Cameron - Flagstaff - Canyon Diablo - Holbrook.

 

Ziua 7: 20.04.2017, HOLBROOK - PETRIFIED FOREST - MONUMENT VALLEY - BLANDING

 

 • Self drive Holbrook - Petrified Forest (aprox. 50 de km)
 • Petrified Forest - Monument Valley (aprox. 300 de km)
 • Self drive Monument Valley - Blanding (aprox. 115 km)
 • Cazare Blanding la hotel ales, in tipul de camera specificat


Petrified Forest National Park

Vom pleca dimineata spre Petrified Forest National Park. Parcul se compune din doua regiuni cu caractersitice ale peisajelor fantastice. Se remarca atat in plan turistic dar si in cel stiintific, deoarece ofera o lectie de istorie a pamantului. Paleontologii au identificat in aceste locuri peste 150 de specii de plante si alte cateva specii de animale. Procesul de pietrificare incepe in momentul in care lemnul este ingropat in sediment, acesta avand rolul de a preveni descompunerea. Apa bogata in oxid de siliciu, patrunde in lemn si il transforma in piatra, mineralizandu-l. Siliciul din apa se poate amesteca uneori cu mangan sau oxid de fier, de aici explicatia culorilor, de la galben la rosu si portocaliu pana la albastru, negru si nuante purpurii.

Dupa vizitarea parcului vom merge spre Monument Valley, recunoscut in lumea intreaga pentru filmele western care au fost regizate in zona. Inca din anul 1930 Monument Valley apare in mass-media sub diferite forme, in reclame, filme, emisiuni. “Valea rocilor” este o regiune din Podisul Colorrado, caracterizata prin buttes din gresie rosie, cel mai inalt fiind de 300 de metri.

Dupa vizita in Monument Valley ne vom indrepta spre Blanding, Utah, un mic orasel situat la nord de Monument Valley.

 

 

 

 

 

 

Ziua 8: 21.04.2017, BLANDING - ALBUQUERQUE

 

 • Self drive Blanding - Albuquerque (aprox. 500 de km)
 • Cazare Albuquerque la hotel ales, in tipul de camera specificat

Dimineata ne trezim devreme si incercam sa ajungem iar la Monument Valley pentru rasarit, dupa care vom pleca spre Alburquerque. Vom opri la Desert Canoncito pentru fotografii, dupa care intram in Albuquerque.

Acest oras este cel mai mare din statul New Mexico. Albuquerque este sediul Universitatii New Mexico, a bazei militare Kirtland precum si a Laboratoarelor Nationale Sandia, celebrul loc unde au fost create primele bombe atomice. Lantul Muntilor Sandia inconjoara orasul in partea estica, in timp ce Rio Negru strabate Albuquerque de la Nord la Sud.

 

 

Ziua 9: 22.04.2017, ALBUQUERQUE - SANTA FE - ALBUQUERQUE

 

 • Self drive Albuquerque - Santa Fe
 • Vizita Santa Fe
 • Self drive Santa Fe – Albuquerque
 • Cazare Albuquerque la hotel ales, in tipul de camera specificat


Santa Fe Self drive Albuquerque - Santa Fe
Astazi vom pleca spre Santa Fe, unde vom avea ocazia sa vizitati orasul.
Vizita Santa Fe
Santa Fe a fost capitala spaniolilor si apoi a mexicanilor, la nord de Rio Grande. La inceputul secolului XX zona a atras un numar impresionant de artisti precum Georgia O’Keeffe si Alfred Stieglitz. Este un important centru artistic pe teritoriul Statelor Unite ale Americii fiind pe locul al treilea dupa New York si Los Angeles. Igor Stravinsky, prin sosirea sa in Santa Fe, a infiintat Santa Fe Opera, una din cele mai renumite opere din lume ce a avut o influenta de durata asupra comunitatii locale muzicale.
Self drive Santa Fe - Albuquerque
Dupa ce vom vizita orasul va veti intoarce in Albuquerque.

 

 

 

Ziua 10: 24.04.2017, ALBUQUERQUE - AMARILLO

 

 • Self drive Albuquerque - Amarillo  (aprox. 460 km)
 • Cazare Amarillo la hotel ales, in tipul de camera specificat

 

Vom pleca astazi caltre Amarillo si vom opri pentru fotografii la Cuervo (locuri abandonate) si Tucumari (benzinarii vechi). Amarillo este locul perfect pentru a savura spiritul texan chiar daca e pentru o perioada scurta de timp. Una din cele mai bune colectii de arta western si artefacte din tara se gaseste la muzeul istoric Panhandle- Plains. Pentru cei care sunt interesati de alt gen, orasul are un muzeu de arta moderna si gradini botanice foarte frumoase. Zona este impanzite de ranch-uri, Amarillo fiind una din principalii producatori de carne ai Statelor Unite ale Americii.

 

Recomandare: Vizita Cadillac Ranch
Putem vizita Cadillac Ranch, creat in anul 1974 de catre un grup de artisti hipioti Chip Lord, Hudson Marquez si Doug Michels. Masinile sunt ingropate cu botul in pamant, la un unghi ce corespunde cu cea mai mare piramida din Giza, Egipt. “Muzeul” se compune din ceea ce au fost o data niste masini Cardillac cu modele ce corespund de la infintarea si pana la moarte lor la mijlocul secolului XX.

 

 

Ziua 11: 25.04.2017, AMARILLO - OKLAHOMA CITY

 

 • Self drive Amarillo - Oklahoma City (aprox. 420 km)
 • Cazare Oklahoma City la hotel ales, in tipul de camera specificat

 
Astazi vom pleca din Amarillo catre metropola Oklahoma. Vom putea opri in Elk City pentru a vizita National Route 66 Museum.
Oklahoma este un stat in ‘inima” Statelor Unite ale Americii, cu o istorie bogata, ‘un stat de frontiera” preferat de catre sclavii eliberati ce cautatu oportunitati si egalitate. Oklahoma este pe locul 2 ca numar de locuitori de origine nativa americana, de aceea mai este numit “Native America”.
Ajunsi in Oklahoma City incercati sa nu ratati o vizita la Oklahoma City National Memorial & Museum, construit in memoria victimilor atentatului cu bomba de la 19 aprilie 1995.

 

 

Ziua 12: 26.04.2017, OKLAHOMA CITY - SPRINGFIED, MISSOURI

 

 • Self drive Oklahoma City - Springfield, Missouri (aprox. 460 km)
 • Cazare Springfield, Missouri la hotel ales, in tipul de camera specificat

 

Vom pleca din Oklahoma City urmand traseul: Edmond - Wellston - Chandler - Davenport - Stroud - Bristow - Kellyville - Sepulpa - Tulsa - Vinita - Baxter Springs - Galena - Joplin - Springfile. Vom strabate asadar 3 state: Oklahoma, Kansas si Missouri.
In Springfield vom putea alege sa servim masa la unul din restaurantele locale. Pentru diversitate putem alege unul din restaurantele cu specific international, mexican, indian, thailandez, etc.

 

 

Ziua 13: 27.04.2017, SPRINGFIELD, MO - OZARK MOUNTAINS - ST.LOUIS

 

Self drive Springfield - Ozark Mountains - St. Louis (aprox. 350 km)

Cazare St. Louis la hotel ales, in tipul de camera specificatAstazi vom pleca spre St. Louis trecand prin Ozark Mountains.

Recomandare: Popas Ozark Mountians unde  vom realiza fotografii
Acesti munti foarte impaduriti se afla pozitionati in regiunea central-sudica a Statelor Unite ale Americii. Ca suprafata se intind pe teritoriul a patru state, Missouri, Arkansas, Illinois si Kansas. Denumirea muntilor se crede ca se trage de la un centru comercial al cumunitatii franceze, stabilite in zona in jurul anilor 1700, Aux Arcs.

Seara vom face sesiune foto in St Louis cu celebrul The Gateway Arch.

 

 

Ziua 14: 28.04.2017, ST. LOUIS - SPRINGFIELD, ILLINOIS - CHICAGO

 

 • Self drive St. Louis - Chicago (aprox. 480 km)
 • Cazare Chicago la hotel ales, in tipul de camera specificat

 

Astazi vom pleca spre Chicago, pe traseu ne vom opri la Old Chain Rocks Bridge deasupra raului Mississippi.

 

Recomandare: Vizita Old Chain Rocks Bridge

Vom avea ocazia sa vedem celebrul pod, ce facea legatura cu Route 66. A fost construit in anul 1926 cu banii proveniti din taxe. In anul 1967 un alt pod a fost construit peste Mississippi iar Old Chian of Rocks Mountain a fost inchis. A fost redeschis publicului in anul 1999 dar doar ca pod pietonal si pentru pasionatii mersului pe bicicleta. In urma acestei decizii Old Chain of Rocks Mountains devenit cel mai lung pod pietonal din lume.

 

 

Ziua 15: 29.04.2017, CHICAGO

 

 • Zi libera
 • Cazare Chicago la hotel ales, in tipul de camera specificat


Chicago este cel mai mare oras al statului Illinois. Cu arhitectura sa uimitoare, muzeele de renume mondial, parcurile cu lacuri si cartierele etnice, Chicago este un oras de talie mondiala cu o frumusete de neegalat. Avand o suprafata de 24,5 ha de-a lungul Lacului Michigan, Parcul Millennium este inima verde a orasului Chicago. Renumit pentru arhitectura sa, parcul isi transforma iarna lacul intr-un patinoar imens. Chicago Cultural Center este primul centru cultural din lume cu intrare gratuita. Acesta detine numeroase opere de arta renumite si face parte dintre primele 10 cele mai cautate atractii ale Chicago-ului.

Vom face poza finala de grup pe E. Adams Street.

 

 

Ziua 16: 30.04.2017, CHICAGO - ISTANBUL

 

 

Vom preda astazi masinile pe care le-am avut la dispozitie pe intreaga durata a vacantei la biroul din apropierea aeroportului.

Zbor Chicago - Istanbul

Plecare Chicago 30.04.2017, ora 21:30; Sosire Istanbul 01.05.2017 ora 16:15, Turkish Airlines, durata 10:40

 

 

Ziua 17: 01.05.2017, ISTANBUL - BUCURESTI

 

Zbor Istanbul - Bucuresti

 

 

Plecare Bucuresti 15.04.2017, ora 10:00; Sosire Istanbul ora 11:25, Turkish Airlines, durata 1:25

Plecare Istanbul 15.04.2017, ora 14:25; Sosire Los Angeles ora 18:20, Turkish Airlines, durata 13:55
Plecare Chicago 30.04.2017, ora 21:30; Sosire Istanbul 01.05.2017 ora 16:15, Turkish Airlines, durata 10:40
Plecare Istanbul 01.05.2017, ora 18:50; Sosire Bucuresti ora 20:10; Turkish Airlines, durata 1:20

Nota: Orarul zborurilor poate suferi modificari, fara nici un avertisment din partea companiei aeriene.

 

Tip vacanta:

Photo Tours Collection / Self-drive   

Destinatie:

Statele Unite ale Americii   

Durata:

16 zile / 14 nopti  + 1 noapte zbor

Date de plecare:

15 aprilie – 01 mai 2017

Nr. persoane:

13 + insotitorul de grup Mihai Olaru

Grad efort:

mediu

Tarif:

2.390 euro / pachet / persoana in camera dubla

Tarif:

2.050 euro /pachet / persoana in camera tripla

 

servicii incluse

 • Biletele de avion pentru zborurile internationale: Bucuresti – Istanbul – Los Angeles; Chicago – Istanbul - Bucuresti
 • Taxele de aeroport pentru zboruri
 • Cazare 14 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat      
 • Transportul se va face cu masina privata de 7 locuri
 • Masina inchiriata pentru 15 zile, Dodge Grand Caravan
 • Combustibil masina
 • Taxele de serviciu
 • Asigurarea complexa de calatorie (medicala & storno)
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7
 • Brosuri personalizate in limba romana cu informatii despre destinatie

servicii suplimentare

 • Taxa de viza si formalitati de obtinere a vizei: 160 Euro/persoana
 • Taxe autostrada, taxe parcare, etc.
 • Inchiriere sistem de navigatie prin GPS pentru o mai buna orientare
 • Taxa pentru al doilea sofer
 • Bacsis ghizi locali
 • Early check-in, late check-out
 • Excursiile optionale
 • Mesele nespecificate in program
 • Cheltuieli personale (produse din minibar, telefon, internet, seif, servicii curatatorie, babysitting, etc.)

 

Date contact:

Anca Brodoceanu

anca.brodoceanu@eturia.ro

0744601011

 

 

 Fotografiile sunt realizate de Camelia Popescu, Bogdan Ionita si Cristian Nistor

 Harta cu drumul original poate fi consultata aici: Route 66

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nikon, sua, tur foto, eturia, route 66, mother roadAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon si agentia de turism Eturia va propun un inedit circuit self drive de 11 zile in Namibia, o tara a contrastelor, unde se intalnesc aproape toate formele de relief existente. Vom explora capitala namibiana Windhoek, vom face un safari...
citeste tot
Nikon si agentia de turism Eturia va propun o tura foto inedita de 10 zile in Cuba, una dintre cele mai fascinante destinatii latino-americane si caraibiene. Vei vizita Havana, te vei bucura de peisajele oraselor istorice Trinidad si...
citeste tot
Nikon si Eturia va provoaca intre 26 mai si 03 iunie 2018 sa descoperiti fenomenul Manhattanhenge in unul dintre cele mai spectaculoase orase ale lumii - New York - o metropola fascinanta care surprinde chiar si cele mai pretentioase...
citeste tot
Marti, 19 septembrie 2017 de la ora 19:30, va asteptam la Journey Pub sa aflati povestea nikonistilor, primul grup organizat din Romania care a ajuns pe Route 66, celebrul drum american. De pe costa Pacificului pornind de la Santa Monica si pana pe...
citeste tot
Vazusem New York-ul, una dintre cele mai mari zone urbane din lume, orasul acela din cantecele lui Sinatra, dar ratasem partea cu cowboy-ii, asa ca, vazand tura celor de la Nikon, n-am stat foarte mult pe ganduri. Cunosteam o singura persoana din tot...
citeste tot
Fiecare dintre noi avea, cred, asteptari diferite legate de America si Route 66, poate la fel de diferite ca si personalitatile noastre!            Unii poate ca voiam sa descoperim natura si culoarea, asa cum le-am...
citeste tot
Nikon si agentia de turism Eturia va propun un circuit fotografic inedit, de 12 zile, in care veti descoperi esenta spirituala a Indiei si veti trai experienta bogatelor valori religioase si a traditiilor pastrate de sute de ani....
citeste tot
Nikon si agentia de turism Eturia va propun un tur fotografic in Malaezia, una dintre cele mai frumoase si ofertante destinatii turistice ale Asiei de Sud-Est. Vom avea ocazia sa vizitam vibranta capitala a Malaeziei, Kuala Lumpur, pitoreasca regiune...
citeste tot
In perioada 23 ianuarie – 8 februarie 2016 PhotoTour va face o invitatie inedita pentru fotografierea unor peisaje de vis in Statele Unite ale Americii.   Four Corners este locul in care granitele a patru state americane...
citeste tot
Plecand de la  o idee preconceputa ca nimic nu ma mai poate surprinde dupa capitolul Nikon D800, pot spune ca Nikon D600 este aparatul pe care l-am tinut cel mai mult timp in teste. Imediat dupa ce am pus mana pe aparat, am gasit un element de...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.