06 aprilie 2009

Promotie tripla pentru Nikon D90

Nikon Romania a pregatit iubitorilor fotografiei o noua promotie, de data aceasta pentru cei care au achizitionat sau doresc sa achizitioneze un aparat foto Nikon D90.

In perioada 6 aprilie - 17 mai 2009, Nikon D90 KIT 18-105 VR poate fi cumparat de la partenerii Nikon din tara la un pret de 3999 de lei . In plus, cei care il achizitioneaza in perioada amintita au sansa de a castiga saptamanal un grip MB-D80. Pentru a putea participa la tragerea la sorti pentru grip, clientii care au achizitioat Nikon D90 KIT 18-105 VR trebuie sa inscrie produsul pe site-ul nikonisti.ro. Castigatorul saptamanal va fi ales dintre cei care se inscriu pe site in saptamana respectiva.

Tragerea la sorti pentru grip-ul MB-D80 nu exclude Promotia National Geographic, de care vor beneficia in continuare toti cei care achizitioneaza Nikon D90 si se inscriu pe site-ul nikonisti.ro.

Cei care au cumparat Nikon D90 KIT 18-105 VR la un pret mai mare de 3999 de lei de la oricare dintre partenerii Nikon Romania din tara intre 1 ianuarie si 5 aprilie 2009 nu au fost neglijati. Ei pot sa beneficieze in mod gratuit de grip-ul MB-D80 daca trimit la adresa nikoninfo@skin.ro factura si chitanta primite la achizitionarea aparatului foto Nikon D90. In aproximativ o saptamana vor primi prin curier grip-ul. promotieAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon Romania continua promotiile pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca trusa DSLR pe care o folosesc. Dupa promotia buy-back D80 lansata in urma cu o saptamana, care se adresa mai ales incepatorilor in arta fotografica, noua promotie pentru...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.