25 mai 2009

Promotia Rabla revine

In perioada 25 mai - 20 iunie 2009, Nikon Romania iti propune sa intri in lumea profesionistilor schimband vechiul aparat foto compact, digital sau pe film, cu un nou aparat DSLR Nikon. Oricine poate achizitiona un Kit Nikon D60 18-55 VR la un pret exceptional, 1999 Lei, returnand in schimb vechiul aparat foto compact.

D60 este un aparat foto DSLR de inalta performanta in format digital DX cu rezolutie de 10,2 megapixeli. Usor de utilizat, el este perfect pentru a explora lumea magica a fotografiei digitale. Situatiile obisnuite pot fi lasate în grija aparatului foto in mod automat, sau puteti incerca una dintre multiplele sale optiuni care va asigura un control creativ. Functiile de creatie disponibile la acest aparat foto sunt accesibile prin intermediul unui meniul intuitiv. Spiritul practic este subliniat de existenta unui afisaj rotativ pentru informatiile despre fotografie care urmeaza orientarea aparatului foto, un mecanism intern de auto-curatare si un senzor localizat in vizor care opreste monitorul. Cu un timp de pornire aproape instantaneu si o corp usor, de mici dimensiuni, acest aparat foto este pregatit sa fie luat oriunde. Alaturi de Nikon D60 sunteti la un pas de lumea fotografiilor impresionante.

Kitul D60 18-55 VR include, alaturi de aparatul foto, obiectivul NIKKOR AF-S DX 18-55mm VR. Potrivit pentru o gama larga de situatii, acest obiectiv dispune de functia incroporata de reducere a vibratiilor (VR) care contracareaza efectele miscarii aparatului foto si permite utilizarea unor viteze ale declansatorului mai mici (de pana la trei ori mai lente).

Pentru a putea participa la promotia organizata de Nikon Romania puteti returna orice aparat foto compact, digital sau pe film, functional, excluzand aparatele foto de unica folosinta. promotiaAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Incepand cu 6 aprile, Nikon Romania desfasoara o tripla promotie pentru Nikon D90: pret redus, doar 3999 lei, sansa de a castiga prin tragere la sorti un grip MB-D80 pentru cei care cumpara D90 in perioada promotiei si acordarea directa si gratuita a...
citeste tot
Nikon Romania a anuntat in aceasta saptamana ca a prelungit perioada de promotie pentru aparatul foto DSLR Nikon D300 cu inca o luna, pana la data de 17 mai 2009. Cei care achizitioneaza pana la aceasta data un Nikon D300 pot primi in mod gratuit un...
citeste tot
In data de 12 martie 2009 Nikon Romania a lansat promotia COOLPIX Voice, care cuprinde, pe langa unul dintre modelele Nikon COOLPIX, si pachetul Orange PrePay cu credit de comunicare in valoare de 4 euro. In plus, oricine achizitioneaza un aparat...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.