04 iulie 2011

PROfil Vali Barbulescu

Continuam seria de interviuri PROfil cu un fotograf profesionist care va surprinde pe multi dintre cititori: Vali Barbulescu.

 

Multi dintre voi il cunosc pe Vali Barbulescu ca DJ sau ca prezentator de radio si de TV. Ceea ce ar trebui sa stiti in plus este ca fotografia constituie pentru el mai mult decat o simpla pasiune. De cativa ani, Vali realizeaza fotografii pentru unele dintre cele mai renumite publicatii de fashion si glamour din Romania, precum si pentru diverse campanii publicitare.

 

Va invitam in cele ce urmeaza sa il descoperiti asadar pe fotograful Vali Barbulescu.

 

Vizionare placuta!

 

 

Mai multe imagini si informatii pe barbulescu.ro

profil, vali, vali barbulescu, barbulescuAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Am descoperit “seria 1” de la Nikon inca de la lansarea modelul initial V1. A fost dragoste la prima vedere. O camera de dimensiuni mici, extrem de rapida, cu un design minimalist si cu o calitate a imaginii foarte buna. Tot atunci m-a...
citeste tot
22 februarie 2011
PROfil Sebastian Enache
PROfil este o noua serie de interviuri pe care vi le propunem pe nikonisti.ro pentru a cunoaste oamenii din spatele fotografiilor extraordinare pe care le vedeti in diferite publicatii sau pe Internet. Fiecare interviu va avea ca subiect un fotograf...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2022. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.