29 iulie 2015

Productia de obiective NIKKOR a atins 95 de milioane

Nikon a anuntat ca productia totala de obiective NIKKOR pentru aparatele foto DSLR si Nikon 1 a ajuns la 95 de milioane.

 

La inceputul acestui an, Nikon a anuntat modelul AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR, primul obiectiv NIKKOR care a adoptat in formula optica un element PF (Phase Fresnel), gratie caruia, a devenit cel mai usor obiectiv din lume din clasa sa. Printre obiectivele care au contribuit la atingerea acestei importante valori a productiei Nikon, au fost si noile obiective profesionale de super-telefotografiere cu cea mai usoara constructie din clasa lor datorita elementelor din sticla cu fluorina, AF-S NIKKOR 500mm f/4E FL ED VR si AF-S NIKKOR 600mm f/4E FL ED VR, precum si obiectivul DX de inalta performanta, cu tratament Nano Crystal si diafragma electromagnetica, AF-S DX NIKKOR 16-80mm f/2.8-4E ED VR, toate trei find lansate luna aceasta.

 

Gama de obiective pentru aparate foto cu obiective interschimbabile cuprinde in prezent peste 90 de tipuri de obiective, de la obiective cu unghi foarte larg pana la obiective de super-telefotografiere, obiective cu zoom, obiective micro, obiective PC-E si obiective 1 NIKKOR, care pot fi utilizate intr-o gama larga de aplicatii. Gama NIKKOR beneficiaza de cele mai recente inovatii de la Nikon precum tratamentul Nano Crystal pentru minimizarea formelor dublate, a petelor luminoase si a aberatiilor cromatice, sistemul de reducere a vibratiilor, constructiile optice cu elemente PF si fluorina, care au capacitatea de a compensa aberatiile cromatice si contribuie la reducerea dimensiunilor si a greutatii obiectivelor, si acoperirea cu fluor brevetata de Nikon, care protejeaza in mod eficient de apa, praf, murdarie, uleiuri si grasimi.

 

NIKKOR este marca obiectivelor fotografice de la Nikon. Denumirea NIKKOR s-a format prin adaugarea unui „r” – o practica obisnuita pentru denumirea obiectivelor fotografice la vremea cand a fost stabilit numele – la „Nikko”, acronimul numelui initial Nippon Kogaku K.K., utilizat atunci cand s-a infiintat compania.

 

 

 

dslr, milioane, obiective nikkor, nikon 1, istorie, nano crystal, productie totala, record, diafragma electromagnetica, fluorina, acoperire fluor, 90 de tipuri de obiective, af-s nikkor 300mm f/4e pf ed vr, af-s nikkor 500mm f/4e fl ed vr, af-s nikkor 600mm f/4, 95Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon a anuntat noua versiune de firmware 1.20 pentru varful de gama DSLR full frame, aparatul foto Nikon D6. Afla mai jos care sunt cele mai importante modificari aduse:     • A fost adaugat un element Reluare functii fotografiere...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.