19 octombrie 2016

Pregatiti-va pentru noile obiective AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR si PC NIKKOR 19mm f/4E ED

Bucuresti, 19 octombrie 2016 – SKIN, unic importator Nikon in Romania, prezinta noile obiective AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR si PC NIKKOR 19mm f/4E ED.

 


Nikon actualizeaza obiectivul cu zoom telefotografic in format FX preferat de fotografii profesionisti, facandu-l mai rapid, mai usor si mai agil ca oricand. Noul AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR ofera avantaje importante fotografilor care doresc sa fotografieze sport, actiune, stiri sau reportaje, venind cu o serie de imbunatatiri prin care se diferentiaza. Caracteristicile de urmarire AF si de control al expunerii, precum si modul VR SPORT, se combina pentru a oferi noi posibilitati de fotografiere in serie. In comparatie cu versiunea curenta, performanta de la o margine la alta a imaginii este imbunatatita, iar pierderea de lumina a fost redusa. Cea mai apropiata distanta de focalizare este acum de numai 1,1 m, iar raportul de reproducere maxim a crescut de la 0,11x la 0,21x. Butoanele configurabile de pe corpul obiectivului faciliteaza cursivitatea operarii, iar pozitiile inelelor de zoom si de focalizare sunt inversate, pentru o manevrare mai echilibrata. Mecanismul electromagnetic pentru diafragma permite un control foarte stabil al expunerii automate (AE) – chiar si in timpul fotografierii in serii de mare viteza. Constructia optica, cu totul noua, include sase elemente de sticla ED, un element din fluorina si un element cu indice mare de refractie (HRI – High Refractive Index).Acoperirea cu nanocristale reduce formele dublate si petele luminoase, marind claritatea imaginilor, in timp ce denaturarea culorilor, aberatia cromatica si distorsiunile sunt controlate pe intregul interval de zoom. Gratie noului corp din aliaj de magneziu si elementelor HRI si din fluorina, acest obiectiv este mai usor decat predecesorul sau, si la fel de rezistent ca intotdeauna.

 

 

 

Nikon ridica stacheta flexibilitatii compozitionale cu PC NIKKOR 19mm f/4E ED, primul obiectiv in format FX cu unghi larg si control al perspectivei (Perspective control – PC). Fiind ideal pentru fotografierea structurilor arhitecturale, a lucrarilor de arta si a peisajelor, obiectivul PC NIKKOR 19mm f/4E ED este conceput pentru fotografii care au un simt dezvoltat al spatiului. Gratie unghiului de vizualizare si posibilitatilor unice de inclinare, deplasare si rotire pe doua niveluri, acest obiectiv cu focalizare manuala permite fotografierea din punctul de observare dorit. Inclinarea si deplasarea pot fi efectuate atat individual cat si in combinatie. Rotirea pentru inclinare se poate efectua independent pana la 90° in ambele directii, iar intregul obiectiv poate fi rotit, de asemenea, pana la 90°. Fotografii pot sa exerseze controlul extins asupra planului focal al obiectivului si pot deplasa cu usurinta obiectivul, pentru a crea imagini care nu sunt afectate de convergenta. De asemenea, il pot inclina pentru a crea peisaje clare din prim-plan pana in fundal, fara nevoia de a inchide diafragma, cum ar proceda cu un obiectiv standard. Unghiul de camp de 19 mm este ideal pentru structuri si spatii largi, iar constructia optica unica va asigura ca distorsiunea – obisnuita la obiectivele pentru unghi larg – este minimizata, chiar si la marginile cadrului. Formula optica include doua lentile asferice, care reduc semnificativ aberatia cromatica si alte tipuri de aberatii. Trei elemente din sticla cu dispersie foarte scazuta minimizeaza aberatia cromatica axiala. Acoperirea cu nanocristale de la Nikon elimina formele dublate si petele luminoase pe intregul cadru, chiar si in situatiile in care subiectul este iluminat din spate. In plus, obiectivul beneficiaza de acoperirea cu fluor brevetata de Nikon, care protejaza eficient de apa, praf si murdarie, fara a compromite calitatea imaginii.

 

Obiectivele vor fi disponibile in a doua jumatate a lunii noiembrie la partenerii Nikon Professional din Romania.

 

 

 

 

 

nikkor, lansare, obiective, nou, af-s nikkor 70-200mm f/2.8e fl ed vr, pc nikkor 19mm f/4e ed, 70-200mm f/2.8e, pc 19mm f/4eAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Parcurgem specificatiile noului obiectiv clasic 35mm de la Nikon Noul NIKKOR Z 35mm f/1.4 este un obiectiv rapid prime cu o distanta focala clasica de 35mm, fiind perfect pentru fotografia de strada, reportaje si fotografie de zi cu zi, precum si o...
citeste tot
Nikon are placerea sa anunte astazi lansarea unui nou obiectiv cu zoom din seria Z – NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR. Avand un zoom remarcabil de 14,2x intr-un corp compact si usor, poti sa ti acest obiectiv de uz general cu superzoom extrem de...
citeste tot
De la sport la reportaje, de la nunti la natura si de la fotografii la video, acest obiectiv rapid va oferi fiecarei povesti o perspectiva noua.   NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S reprezinta capatul lung al trio-ului profesional f/2.8 si va oferi...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.