19 august 2010

Patru noi obiective NIKKOR

Bucuresti, 19 august 2010 SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, are placerea de a anunta lansarea a patru noi obiective, trei in format FX: AF-S NIKKOR 85mm f/1.4G, AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR, AF-S NIKKOR 28-300mm f/3.5-5.6G ED VR si unul in format DX: AF-S DX NIKKOR 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR.

 

AF-S NIKKOR 85mm f/1.4G este obiectivul esential pentru fotografia de moda si de portret. Fata de predecesorul sau, AF NIKKOR 85mm f/1.4D IF, noul obiectiv ofera atat un design optic reconceput, precum si motor de focalizare automata (SWM) integrat si elemente optice cu acoperire Nano Crystal. Optica excelenta ofera un contrast si o claritate unice, iar cele noua lamele rotunjite ale diafragmei creaza un efect bokeh foarte placut. Avand o greutate de 595g, este perfect pentru a fi utilizat alaturi de aparatele DSLR Nikon full frame precum D700 sau seria D3.

 

AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR este un obiectiv versatil cu un zoom de 5x intr-un corp compact, cu diafragma constanta f/4 pe toata lungimea focala si dotat cu a doua generatie a sistemului de reducere a vibratiilor (VR II). Acest obiectiv este recomandat pentru fotografia in actiune, putand fi utilizat in conditii variate de lumina datorita elementelor de sticla ED si asferice care minimizeaza aberatiile optice.

 

AF-S NIKKOR 28-300mm f/3.5-5.6G ED VR constituie primul obiectiv all-in-one produs de Nikon pentru formatul FX. Acesta este perfect pentru situatiile neasteptate, nemaifiind nevoie de schimbarea mai multor obiective in functie de distanta la care se afla subiectul. Pentru a oferi fotografii clare AF-S NIKKOR 28-300mm f/3.5-5.6G ED VR este dotat cu sistemul de reducre a vibratiilor VR II si cu elemente din sticla ED pentru minimizarea aberatiilor.

 

AF-S DX NIKKOR 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR este singurul obiectiv lansat astazi dedicat aparatelor DSLR Nikon DX. Acesta a fost creat pentrua oferi utilizatorilor obiectivului din kit, 18-55mm, o noua oportunitate de completare pana la o distanta focala mai mare. Incorporeaza noul sistem de reducere a vibratiilor, VR II, care ofera imagini clare chiar si la maximul lungimii focale. Demenisunile si greutatea scazuta il recomanda pentru posesorii de aparate foto DSLR Nikon compacte, precum modelele D3100, D5000 sau D90.

 

Cele patru modele de obiective vor fi disponibile in Romania incepand din luna octombrie la partenerii oficiali Nikon din toata tara.

 

Va invitam sa descoperiti mai multe detalii si specificatii tehnice dand click pe denumirea obiectivelor: AF-S NIKKOR 85mm f/1.4G, AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR, AF-S NIKKOR 28-300mm f/3.5-5.6G ED VR, AF-S DX NIKKOR 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR.

nikkor, obiective, patruAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Nikon are placerea sa anunte astazi lansarea unui nou obiectiv cu zoom din seria Z – NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR. Avand un zoom remarcabil de 14,2x intr-un corp compact si usor, poti sa ti acest obiectiv de uz general cu superzoom extrem de...
citeste tot
De la sport la reportaje, de la nunti la natura si de la fotografii la video, acest obiectiv rapid va oferi fiecarei povesti o perspectiva noua.   NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S reprezinta capatul lung al trio-ului profesional f/2.8 si va oferi...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.