13 aprilie 2009

Obiectivele Nikon la un pret special de Pasti

In perioada 13-18 aprilie 2009, Nikon va ofera patru obiective la preturi speciale: AF-S VR 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED la 1799 de lei, AF-S DX 18-70mm f/3.5-4.5G la 799 de lei, AF-S DX VR 55-200mm f/4-5.6G la 649 de lei si AF 50mm f/1.8D la 399 de lei.

Veti avea posibilitatea in acest fel de a va completa trusa Nikon cu doua obiective pentru telefotografiere, 70-300mm si 55-200mm, ambele dotate cu tehnologia VR (Vibration Reduction) de stabilizare optica a imaginii. Fie ca aveti deja obiectivul din kit 18-55mm sau un alt obiectiv precum 18-70mm, cele doua obiective tele sunt completarea perfecta pentru a acoperi o lungime focala suficienta in aproape orice situatie.

Nikkor 18-70mm este un obiectiv versatil, creat special pentru formatul Nikon DX. In afara de zoom-ul generos, acesta ofera si un unghi larg de fotografiere, folositor in incaperi sau spatii inguste sau pur si simplu pentru a cuprinde o perspectiva mai larga.

Obiectivul standard de 50mm este excelent pentru portrete, dar si pentru a fotografia in conditii de iluminare precara. Diafragma maxima de f/1.8 va permite in plus realizarea de fotografii cu un camp de profunzime ingust, cu efect bokeh foarte interesant.

Promotia pentru cele patru obiective este valabila intre 13 si 18 aprilie 2009 la oricare dintre urmatorii parteneri Nikon: F64 (www.f64.ro), FotoHobby (www.fotohobbyshop.ro), SinproPlus (www.foto-video.ro), Digiland (www.digiland.ro), eMag (www.emag.ro). specialAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Bucuresti, 21 iulie 2008 - SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, este bucuros sa anunte ca reporterul special Adelin...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2020. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.