16 septembrie 2020

Noi obiective de referinta NIKKOR Z extind gama Nikon Z

Bucuresti, 16 septembrie 2020 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, prezinta astazi doua noi obiective NIKKOR Z: NIKKOR Z 50mm f/1.2 S, primul obiectiv Z cu distanta focala fixa, cu f/1.2 si NIKKOR Z 14-24mm f/2.8 S – cel mai scurt zoom din lume cu unghi ultralarg, pentru fotografiere pe intregul cadru, cu f/2.8¹.

 

Obiectivul NIKKOR Z 50mm f/1.2 S ocupa un loc special in gama Nikon Z. Datorita remarcabilei sale puteri de rezolutie, focalizarii automate sigure si controlului estetic exceptional, acest obiectiv profesional standard cu distanta focala fixa este o legenda in devenire. De la bokehul elaborat pana la sursele de lumina punctiforme, fin detaliate, creatorii profesionisti de imagini si de continut video vor beneficia de noi niveluri de profunzime si de detaliu la distanta focala clasica de 50 mm. Acest obiectiv exploateaza la maximum posibilitatile remarcabile ale monturii Z de la Nikon de a capta lumina, iar diafragma maxima f/1.2 permite un control vast al profunzimii de camp. Constructia optica avansata include 17 lentile in 15 grupuri, inclusiv doua lentile din sticla ED si trei lentile asferice. Focalizarea automata este rapida, cursiva si foarte silentioasa. Zona de focalizare este redata clar, chiar si atunci cand se fotografiaza la distante mici sau cu profunzime de camp scazuta. Acoperirile anti-reflexie cu nanocristale si ARNEO de la Nikon combat formele dublate si petele luminoase, chiar si în situatiile în care subiectul este iluminat din spate. 

 

 

Obiectivul NIKKOR Z 14-24mm f/2.8 S completeaza „trinitatea” de obiective de inalta performanta dedicata gamei Nikon Z. Performantele excelente de redare si constructia compacta confera un loc aparte acestui obiectiv. Caracteristicile optice avansate, montura Z larga si diafragma constanta f/2.8 ofera performante excelente, care rivalizeaza chiar si cu cele ale obiectivelor cu distanta focala fixa. Focalizarea automata este cursiva si fara sunet, iar efectul nedorit al variatiei distantei focale in functie de distanta de focalizare (focus breathing) sau modificarea focalizarii in timpul actionarii mecanismului de zoom sunt practic inexistente. Efectul de vignetare de la marginile cadrului este controlat in mod eficient, chiar si atunci cand fotografiati cu diafragma larg deschisa, iar acoperirile cu nanocristale si ARNEO de la Nikon reduc in mod drastic formele dublate si petele luminoase pentru o claritate deosebita.Cu NIKKOR Z 14-24mm f/2.8 S fotografii pot aduce la viata intreaga frumusete a fiecarei compozitii arhitecturale, a fiecarui peisaj diurn sau nocturn pe care se decid sa le capteze.

 

 

Dirk Jasper, manager de produs la Nikon Europe, declara: Acestea sunt noi obiective NIKKOR Z importante, pe care suntem mandri sa le putem oferi profesionistilor. Noul nostru obiectiv de 14-24 mm completeaza perfect trinitatea de obiective profesionale cu zoom NIKKOR Z, in timp ce obiectivul de 50 mm cu distanta focala fixa pentru aparate foto mirrorless este o optiune mai accesibila pentru profesionistii care doresc performante optice care se apropie de cele ale remarcabilului Noct din linia S, fara a sacrifica posibilitatile de focalizare automata.”

 

 

Maiestrie la detalii. NIKKOR Z 50mm f/1.2 S

 

 • Obiectiv profesional cu distanta focala fixa, cu f/1.2. Bokeh elaborat. Surse de lumina punctiforme fin detaliate. Deosebit de clar de la o margine la alta a imaginii. Excelent in lumina scazuta.
 • Constructie optica avansata. Are 17 lentile in 15 grupuri, inclusiv doua lentile din sticla ED si trei lentile asferice.
 • Focalizare automata sigura.Focalizarea automata este rapida, cursiva si intotdeauna foarte silentioasa. Zona de focalizare este redata clar, chiar si atunci cand fotografiati la distante mici sau cu profunzime de camp scazuta.
 • Imagini remarcabil de clare. Acoperirile anti-reflexie cu nanocristale si ARNEO de la Nikon combat formele dublate si petele luminoase, chiar si in situatiile in care subiectul este iluminat din spate.
 • Segmente de film cinematografice. Diafragma maxima mare permite un control vast al profunzimii de camp. Variatia distantei focale in functie de distanta de focalizare (focus breathing) este eliminata aproape complet.
 • Controale profesionale. Inelul de control este fara sunet, iar butonul Fn poate fi personalizat. Panoul de informatii OLED va permite sa confirmati rapid si usor datele de fotografiere vitale.
 • Etansat impotriva intemperiilor. Fiecare componenta mobila a cilindrului obiectivului este etansata, iar montura metalica a obiectivului este prevazuta cu o garnitura inelara din cauciuc.

 

 

Maestru al spatiului. NIKKOR Z 14-24mm f/2.8 S

 

 • Obiectiv profesional cu zoom pentru unghi ultralarg, de f/2.8. Montura Z larga si diafragma constanta f/2.8 ofera performante remarcabile.
 • Caracteristici optice superioare. Claritatea este exceptionala de la o margine la alta a imaginii. Acoperirile cu nanocristale si ARNEO de la Nikon reduc in mod drastic formele dublate si petele luminoase.
 • Rezistent si fiabil. Etansarea cuprinzatoare din jurul tuturor componentelor mobile ale cilindrului obiectivului asigura protectia impotriva prafului si umezelii. Montura din aliaj de aluminiu contribuie la reducerea greutatii si, totodata, la cresterea durabilitatii.
 • Pregatit pentru filme. Focalizarea automata este cursiva si fara sunet, iar efectul nedorit al variatiei distantei focale in functie de distanta de focalizare (focus breathing) sau modificarea focalizarii in timpul actionarii mecanismului de zoom sunt practic inexistente. Obtineti controlul precis al profunzimii de camp direct de la obiectiv. 
 • Pregatit pentru filtre. Puteti utiliza filtre de 112 mm cu infiletare impreuna cu parasolarul de obiectiv, care este inclus. O fanta de filtru posterioara permite utilizarea filtrelor de culoare tip gel.

 

 

_____________

¹ Dintre obiectivele cu zoom pentru fotografiere pe intregul cadru, cu o distanta focala, de 14 mm si cu o diafragma maxima de f/2.8, conform situatiei din septembrie 2020. Afirmatia se bazeaza pe cercetarile efectuate de Nikon.

lansare, obiective, 14-24mm f/2.8, mirrorless, 50mm f/1.2Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Bucuresti, 14 septembrie 2021 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea NIKKOR Z 40mm f/2, un obiectiv compact si usor cu distanta focala fixa, care se alatura familiei Z de la Nikon. Acest obiectiv standard, cu...
citeste tot
Bucuresti, 17 august 2021 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi ca patru dintre produsele producatorului japonez au avut succes la EISA Awards 2021-2022. Aparatul foto mirrorless Nikon Z 6II a primit premiul...
citeste tot
Ambasadoarea Nikon Gina Buliga a fost fotograful oficial al scurt metrajului "Cand pofta dicteaza, TAZZ livreaza", unde a fotografiat cu Nikon Z7. Despre aceasta experienta, ea ne povesteste in articolul urmator.         Tazz?...
citeste tot
Bucuresti, 29 iunie 2021 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte aparatul foto mirrorless Z fc de la Nikon, in format DX - primul din seria Z care adopta un design retro, in timp ce ofera functii avansate. Exteriorul...
citeste tot
Bucuresti, 2 iunie 2021 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte primele doua obiective macro care se alatura familiei Nikon Z. Impresionant de usor, NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S este un obiectiv macro profesional din Linia S,...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2021. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.