01 martie 2023

Nikon Z9 primeste versiunea de firmware 3.10

Bucuresti, 01 martie 2023: SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea versiunii de firmware 3.10 pentru varful gamei sale mirrorless, Nikon Z 9.

Iata modificarile aduse de noua versiune:


- Suport pentru obiectivul NIKKOR Z 85 mm f/1.2 S

- focalizare imbunatatita pentru subiecte cu contrast scazut in timpul fotografierii in rafala cu modurile [Wide-area AF (S)], [Wide-area AF (L)], [Wide-area AF (C1)], [Wide-area AF (C2)], [3D-tracking], sau [Auto-area AF] selectat pentru [AF-area mode].

- viteza declansarii in rafala imbunatatita atunci cand sunt folosite blituri

Urmatoarele erori au fost corectate:

- functia  [Retouch] > [Trim] in meniul de redare "i" crea in anumite situatii versiuni distorsionate sau nu permitea selectarea cropului dorit; unele imagini obtinute prin combinarea a mai multe imagini cu ajutorul functiei [Retouch] > [Lighten] in meniul de redare "i" manifestau o tenta verde 

- notarea imaginilor in timpul redarii cu zoom avea uneori ca efect coruperea afisajului

- in anumite situatiie extrem de rare, aparatul se bloca 


Versiunea de firmware 3.10 pentru Nikon Z 9 poate fi descarcata aici

 

Aparatul foto mirrorless Nikon Z 9 se mandreste cu un nou senzor CMOS stratificat de 45,7 MP, in format de cadru intreg, proiectat de inginerii de la Nikon si cu un procesor ultrarapid EXPEED 7. Sistemul AF cu 493 de puncte include 405 puncte de zona AF automata (de cinci ori mai multe decat la Z 7II), in timp ce 10 moduri de zona AF permit utilizatorilor sa-si optimizeze configuratia AF pentru orice lucrare. In acelasi timp, inteligenta artificiala (IA) cu invatare profunda sta la baza celui mai avansat sistem de detectare simultana a pana la noua tipuri de subiecte diferite. Aceasta se combina cu urmarirea 3D - o premiera pentru gama de aparate foto mirrorless de la Nikon - pentru a ajuta la captarea fiecarui moment cheie.

 

Z 9 permite utilizatorilor sa realizeze in aparatul foto imagini video si inregistrari video secventiale la rezolutii 8K UHD, 4K UHD si 4K 120p pe intregul cadru. Segmentele video de 8K la 30p pot fi inregistrate timp de aproximativ 125 de minute la un moment dat, aceasta fiind cea mai lunga durata intalnita la aparatele foto mirrorless de pana acumi. Iar o viitoare actualizare de firmware va permite inregistrarea de imagini video RAW 8K la cadente 60p. Functiile AF/AE si AF detectare ochi sunt complet accesibile in timpul filmarii, in timp ce noul format N-RAW de la Nikon mentine dimensiunile fisierelor la valori care pot fi gestionate.

 

 

firmware, mirrorless, z9, nikon z9Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

Articole similare |
Articole recente
Astazi, Nikon lanseaza Nikon Imaging Cloud, un serviciu cloud gratuit care ofera actualizari de firmware direct in camera, precum si stocarea imaginilor din camera in cloud si pre-seturi de imagini.     Pentru fotografi, Nikon Imaging...
citeste tot
Mihai Balta, fotograf profesionist, pasionat de fotografia de nunta, de portret, dar si de sport, a fost la 2 meciuri amicale ale Nationalei Romaniei si a testat obiectivul pe montura F, AF-S NIKKOR 400mm f/2.8E FL ED VR pe aparatul mirrorless...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.