25 mai 2023

Nikon Z 8: Primul aparat mirrorless foto-video din Romania cu o garantie de 3 ani

Skin Media, unicul distribuitor Nikon si unul dintre principalii distribuitori de echipamente fotografice din Romania, are placerea sa anunte lansarea noului aparat hibrid foto-video Nikon Z 8, care vine cu o noutate importanta pe piata locala: va fi primul aparat mirrorless foto-video disponibil in Romania ce beneficiaza de o garantie extinsa de 3 ani.


Garantia extinsa reprezinta un angajament al companiei Skin Media de a oferi clientilor sai produse de cea mai inalta calitate si de a asigura suport pe termen lung pentru pasionatii de fotografie si video din Romania. Aparatul Nikon Z 8 este deja recunoscut in industrie pentru performantele sale remarcabile si inovatia tehnologica de ultima generatie.


Aceasta garantie de 3 ani este valabila atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice, oferind astfel o acoperire completa si pe termen lung pentru toti clientii Nikon Z 8. Este o masura fara precedent pe piata romaneasca a echipamentelor mirrorless foto-video si subliniaza angajamentul Skin Media de a furniza cea mai buna experienta si satisfactie clientilor sai.


"Nikon Z 8 este o alegere excelenta pentru fotografi si videografi profesionisti, dar si pentru pasionatii de arta fotografica care doresc sa descopere potentialul creativ al aparatelor mirrorless. Extinderea garantiei la 3 ani demonstreaza increderea noastra in calitatea si fiabilitatea acestui produs de exceptie. Cu aparitia aparatului Z 8 in gama noastra extinsa de aparate mirrorless, avem increderea ca Nikon a redevenit prima optiune a fotografilor profesionisti ", a declarat Camil Perian, directorul general al Skin Media.


Nikon Z 8 ofera o agilitate remarcabila pentru fotografie si videografie datorita corpului compact si usor. Senzorul CMOS de 45MP impreuna cu sistemul AF revolutionar (ce functioneaza pana la -9 EV in modul de noapte) si viteza de captare fara intreruperi, fac din acest aparat un instrument esential pentru profesionisti. Formatul N-RAW creeaza fisiere care au jumatate din dimensiunea fisierelor ProRes RAW HQ si poate fi utilizat pentru crearea de videouri de 8.3K/60fps sau 4.1K/120fps.

 

Despre Nikon
Nikon ocupa un loc de frunte la nivel mondial in furnizarea de produse si servicii foto-videografice. Tehnologia sa optica inovatoare, de la aparate foto pana la obiective, accesorii de sistem si optica sportiva si recreativa pentru consumatori si profesionisti, are la baza peste 100 de ani de experienta. Brandul este recunoscut la nivel mondial pentru stabilirea unor noi standarde la nivel de design si de performante, cu revolutionarele aparate foto mirrorless din seria Z de la Nikon si cu obiectivele NIKKOR Z, care reprezinta o noua dimensiune a caracteristicilor optice.

mirrorless nikon, z8, nikonz8, aparat foto mirrorless, aparat foto-video mirrorlessAdauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
 A fost adaugat 1 comentariu
uls
uls a scris pe 22-06-2023 la 13:09
I have also used it and found it to be the right product line, hope someone has the same opinion as me
0
0

Articole similare |
Articole recente
Intre 8 si 12 mai 2024, toti iubitorii de ciclism s-au adunat cu mic, cu mare si cu bicicletele din dotare in statiunea turistica Cheile Gradistei. S-au aliniat la start in cadrul Campionatului European de MTB din Romania, in cadrul celor trei...
citeste tot
Pe 5 martie a avut loc al cincilea workshop de fotografie din cadrul campaniei Creatorilor Nikon Z 8. Impreuna cu Alexandru Lupascu, noi, cei de la Nikon Romania, am organizat un eveniment specializat pe fotografia de nunta in care 8...
citeste tot
Oana Vedinas este pasionata de fotografia de studio si manevreaza luminile cu gratie si maiestrie. Fiind specializata pe fotografia de maternitate, in 2022 a reusit sa primeasca titlul de Fotograful anului in fotografia de maternitate, in...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2024. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.