17 ianuarie 2014

Nikon sarbatoreste 85 de milioane de obiective NIKKOR produse

Nikon a anuntat ca a produs la inceputul lunii ianuarie 2014 obiectivul NIKKOR pentru aparate cu obiective interschimbabile cu numarul 85 de milioane.

Nikon (cunoscuta atunci ca Nippon Kogaku K.K.) a lansat in 1959 sistemul Nikon F, cat si primul obiectiv NIKKOR pentru aparate Nikon SLR,  NIKKOR-S Auto 5cm f/2. Traditia Nikon a continuat de-a lungul anilor de la acel prim obiectiv lansat. Mai mult, Nikon a extins gama de obiective intereschimbabile cu modelele Nikon 1, primul fiind lansat in octombrie 2011.

Va prezentam modelele de obiective lansate in 2013, care au contribuit la atingerea acestui prag.

In august 2013, Nikon a anuntat AF-S DX NIKKOR 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR, un obiectiv cu zoom 7.8x care acopera o plaja focala mare si care este compatibil cu aparate DSLR in format DX.

In octombrie 2013, Nikon a adaugat gamei modelul AF-S NIKKOR 58mm f/1.4G, un obiectiv luminos cu focala fixa ideal pentru aparatele FX cu rezolutie mare. De la lansarea sa, AF-S NIKKOR 58mm f/1.4G a fost laudat pentru abilitatea sa de a reda sursele de lumina punctiforme nedistorsionate si fara aberatii.

In septembrie 2013, Nikon a anuntat 1 NIKKOR AW 11-27.5mm f/3.5-5.6 si 1 NIKKOR AW 10mm f/2.8, primele obiective subacvatice si rezistente la socuri din lume.

nikkor, milioane, obiective, istorie, 85Adauga comentariu
Numele afisat langa comentariile dvs.
Nu este afisat public.
Daca aveti un site web, link catre el aici.

Optiuni alerte e-mail
Nu exista comentarii publicate. Fii primul care adauga un comentariu!

 
 
Articole similare |
Articole recente
Bucuresti, 19 ianuarie 2022 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte un nou obiectiv de super-telefotografie pentru fotografiere pe intregul cadru, cu distanta focala fixa si teleconvertor incorporat - NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC...
citeste tot
Bucuresti, 14 decembrie 2021 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte lansarea unui nou obiectiv cu zoom standard pentru fotografiere pe intregul cadru. NIKKOR Z 28-75mm f/2.8 se mandreste cu un interval de zoom versatil, de...
citeste tot
Bucuresti, 18 noiembrie 2021 - SKIN, unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte astazi lansarea celui mai mic si mai usor obiectiv cu distanta focala fixa din seria Z de pana acum, pentru fotografiere pe intregul cadru: NIKKOR Z 28mm...
citeste tot

© Nikonisti.ro 2008-2022. Toate drepturile apartin Nikon in colaborare cu Skin.

JavaScript este dezactivat.

Aceasta aplicatie necesita JavaScript pentru a functiona corespunzator. Browser-ul dumneavoastra nu suporta JavaScript sau scripturile sunt blocate.

Pentru a vedea daca browser-ul dumneavoastra suporta JavaScript, sau pentru a permite rularea scripturilor, cititi ghidul online al browser-ului dumneavoastra.

Actualizare browser

Folosesti un browser vechi ce te va impiedica sa vezi siteurile moderne,inclusiv noua noastra versiune.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite te rugam instaleaza-ti un browser modern,ai mai jos alternative gratuite.

Instalarea va dura cateva secunde.